Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

m'bongo_eko... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.07.2010 11:57    #11861     Sufler - Porady do gry - D.FORBES FM10 UPDATE
Wita , mam problem pobrałem owy update i rozpakowałem to jak poinformowano mnie w pliku '"readme" moje dokumenty/sports interactive/editor data jednak jest problem bo ani edytor a ni gra nie wykrywa mi :(

W folderze gdzie rozpakowałem znajdował sie plik config ktorego nie usunolem czy to moze byc wina tego pliku?
Dodam jeszcze ze mam patch 10.3.0

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Chciałbym zgłosić dwa problemy:

1. W Manifestach zniknęła, jako możliwość wyboru klubu, Gwardia Warszawa - musiałem znów ją dodać, natomiast zniknęło logo tego klubu, więc prosiłbym o ponowne jego wgranie.

2. Z kolei w sekcji "kariera" nie ma możliwości wyboru ligi, prosiłbym również o sprawdzenie tego, bo to dziwne, że nagle rzeczy, które były - znikają.
…(…)…

MaTX Partyzant

30.06.2010 17:40    #11863     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Miejmy nadzieje, że w 2011 coś z tym zrobią bo jest to naprawdę dość duży problem który psuje grywalność

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

30.06.2010 15:45    #11864     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Temat był już poruszany. Niestety - jest to mało możliwe. Reputacja klubu jest mocno uzależniona od reputacji ligi, która się nie zmienia się w trakcie gry.Wisła ma na początku gry wysoką, jak na polską ligę reputację (może za wysoką?), przez co bardzo trudo jest ją jeszcze podnieść. Grałem Wisłą kilka sezonów, i rozumiem Twój problem. Obecnie gram Lechią Gdańsk, i gra się... łatwiej (!!!), ponieważ reputacja "ma miejsce" na wzrost. Oczywiście, kiedy doszła do poziomu Legii, Wisły i Lecha - mam to samo.

Sukcesy na arenie międzynarodowej nie zmienią reputacji ligi, a bez tego reputacja klubu niestety ma pewną barierę nie do przejścia.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

wlatcy12 Partyzant

Po zainstalowaniu "Liga Polska Update" zaczeły działać mi tylko loga drużyn. Co więcej patrze w paczke a w niej jest tylko graffika(brak 3 Ligi:/), mógby ktoś cos poradzić? pzdr

Problem rozwiązany, dzięki qstosh:D
Ruda Tylko ŁKS!

daman27 Partyzant

[quote2=qstosh][quote=daman27]Ostatni link z kitsami do niższych lig nie działa :/[/quote]
Jak to nie działa? Mi działa bez problemu. Sprawdziłem przed chwilą. Działa.
[/quote2]
Mój błąd, coś mi się przeglądarka psuje, po wyczyszczeniu ciasteczek działa :D
Dzięki.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=daman27]Ostatni link z kitsami do niższych lig nie działa :/[/quote]
Jak to nie działa? Mi działa bez problemu. Sprawdziłem przed chwilą. Działa.

Obry Partyzant

30.06.2010 12:04    #11868     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Hej mam taki problem mianowicie chodzi o reputacje mojego klubu. Gram Wisłą Kraków już 3 sezon i reputacja klubu nie rośnie mimo Mistrzostwa kraju udziału w Lidze Mistrzów dlaczego? Polska liga w rankingu jest na miejscu 11 , a moja Wisła jako klub na 32. Rozpoczynając grę w edytorze czasu rzeczywistego reputacja wynosiła 6000 podobnie jak Lecha Poznań a teraz wynosi 5950 Lech ma 5900 mimo ze na arenie miedzy narodowej praktycznie nie grał czy ktoś może mi pomóc podnieść reputację mojego klubu?

kamilm Partyzant

Witam mam problem chciałbym pozbyć się szaraków z Reprezentacji Niemiec i Japonii. Więc moje pytanie: Czy da się usunąć ich jakoś przez edytor bazy danych dołączony do gry lub w inny sposób, nie chcę ściągać tego dodatku (vetra czy coś) ponieważ mam zaczęta karierę. A drugie pytanie to takie czy jakbym już ściągnął ten dodatek to czy mogę połączyć go ze swoimi uaktualnieniami.

A jak ja mam gre zaczęta na swoim uaktualnieniu??

Jak zainstalować tego Fake'a??

Rybarca Partyzant

29.06.2010 17:57    #11870     Sufler - Porady do gry - Gra przez internet
Grałem z kumplem przez neta ligę hiszpańska i angielską i wszystko było okey.
Zachciało nam się gry w lidze włoskiej i tam już mamy problem bo koledze ciągle wyskakują błędy i grę minimalizuje co zrobić ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.