Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Maciejusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.08.2016 14:02    #1181     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
No karwa! Od zarania dziejów pragnę podkreślić, że na tej szanownej stronie jest błąd pojawiający się przy zbyt dużej ilości znaków w jednym wyrazie jak tu:

BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA...

Tymczasem ktoś podstępnie edytuje mojego posta zamiatając prawdziwy problem pod dywan zamiast wziąć się i poprawić taką pierdołę... Nie dajmy sobą manipulować!

Lucas. Partyzant

26.08.2016 18:12    #1182     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Skoro DobiFM miał fizyczną możliwość usunięcia blogów (nie rozumiem, jest moderatorem, autorem blogów?), a regulamin tego nie zakazywał, to w czym problem? Dla mnie to wygląda na kolejny pomysł, by wykruszyć konkurencję i użytkowników, mających swoje/ odmienne zdanie. Śmiech na sali. 200 zł? Kolejny żart.

romantico Partyzant

26.08.2016 17:49    #1183     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Prawda prawem spisana:

[quote]5/ Użytkownik może zrezygnować z Usług opisanych w niniejszym punkcie Regulaminu przy użyciu interfejsu, poprzez usunięcie treści blogów z Serwisu lub poprzez zgłoszenie żądania usunięcia danego bloga. Jeżeli Użytkownik będzie w tym czasie zbanowany, żadanie usunięcia Materiałów kierować może pod adres e-mail:" [/quote]

Tylko jedyna słuszna prawda :
[quote]To nie chodzi o problem z pamięcią ! Akurat w tym konkretnym przypadku-te konkretne blogi!-były dokumentacją Twojej bytności w 1edycji RM.Zrozum to wreszcie,nie konsultowałeś ich usunięcia z nami,a powinieneś![/quote]

Padłem.

Bolson obawiam się, że ten drugi milion farsą będzie, tak jak powyżej.

tts0 Partyzant

26.08.2016 15:57    #1184     Football Manager - Kącik graficzny - Evo FM 2016 Skin
@pikawa94
Tak, chodzi o koszulki w panelu taktycznym. Przechuj to wygląda.;) Co do moich problemów, to mam strasznie zwężony obraz(jakiś chiński monitor) i nie wygląda to za dobrze. No, i nie lubię "player profile" z takimi wielkimi zdjęciami.:P
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Pikawa Artysta Rewolucji

26.08.2016 15:04    #1185     Football Manager - Kącik graficzny - Evo FM 2016 Skin
@tts0, chodzi Ci o wygląd boiska, koszulki itd.? Wolę sie dokładnie upewnić gdyż troszkę plików może się uzbierać.
Sam skin powinien działać na prawdę dobrze na niższych jak i na wyższych rozdzielczościach (to jeden z moich priorytetów). Oczywiście im mniejsza rozdzielczość tym mniej paneli na ekranie. Z czym dokładnie masz problem?
.

lzlt4c Partyzant

Pogback będzie aktualizowany :) najpierw było tam ogarniętych 500-600 największych transferów aktualnego okienka, a teraz dłubię przy mniejszych rzeczach. Dziś np. dopracowałem skład Jagielloni Białystok, problem jest taki, że np. Karola Świderskiego nie wyszukuje w edytorze, a ręczne tworzenie piłkarzy to zbyt żmudny i czasochłonny proces. W finalnym uaktualnieniu po zamknięciu okienka transferowego Ekstraklasa powinna być w miarę aktualna, pamiętaj że pracowanie na pliku z października 2014 roku pod koniec sierpnia 2016 roku nie jest niczym przyjemnym :) zwłaszcza jak chodzi o naszą ligę, gdzie często w ciągu okienka w jednym klubie potrafi zmienić się 10 zawodników. Dajcie mi czas, a będzie ogarnięte w miarę "solidnie" :) idealnego update'u nie mogę obiecać :)

1312 Partyzant

24.08.2016 15:51    #1187     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nowy laptop
Witam, planuję kupno laptopa do nowego fm-a 17, coś poradzicie ? może ten ?
http://alleg(...)972.html
Czy bezproblemowo pośmigam na dużej bazie i kilku państwach ?
Nie chciał bym wydać więcej niż 1800zł

Creayzit Partyzant

Witam od 2 tygodni mam pewien problem z grą. Przy odpalaniu wyskakuje komunikat " nie udało sie uruchomić gry ( nieznany błąd ). Jednak po wejściu do folderu gdzie mam zainstalowaną grę to po odpaleniu wyskakuje następujący komunikat : "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień dostępu do tego elementu." Chciałbym jeszcze dodać że raz miałem już coś takiego ale wtedy trochę poczytałem i to naprawiłem, ale teraz nie wiem co mam robić. Czy ktoś miałby może pomysł jak to naprawić.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
To jest drobny postęp, bo władzę w klubie traci Jakub Meresiński. Prawie każdy polski czołowy klub został tak przeczołgany... Legia miała kłopoty po odejściu Daewoo, Lech musiał związać się z Amiką, Cracovią grała w niższych ligach, Zagłębie spadło, Pogoń i Polonia zostały kompletnie rozwalone, upadł Widzew i ŁKS. Przez ostatnie 20 lat w Wiśle pod tym względem był niezwykły spokój, ominęła nas hańbiąca afera korupcyjna, chociaż mamy teraz trenera ukaranego za korupcję, a od Cupiała klub przejął facet z problemami z prawem i to jest może taki problem, który musi dotknąć każdy polski klub. Trzeba walczyć.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

marcinkol82 Partyzant

21.08.2016 09:52    #1190     Sufler - Problemy techniczne - crash dump przy starcie
Witam,
mam problem. Przesiadłem się na nowego laptopa Lenovo Y50-70 i za nic nie mogę uruchomić fm'a. Od razu crush dump. Mam wersje od 2014 do 2016 i w każdej to samo. gdzieś czytałem, że to problem z NVIDIĄ, bo są dwie karty (intel HD). Wszystkie sterowniki aktualne. Ale na której by nie uruchamiać jest to samo. Wszystkie inne gry chodzą bez zarzutu, tylko fm sie nie uruchamia. Próbowałem przeinstalować, scalanie plików, bez żadnych dodatków i dalej sie nie uruchamia. Na laptopie brata to samo (też NVIDIA) Jakieś sugestie?

Moja specyfikacja: Lenovo Y50-70 Intel Core i7-4720HQ 2.6 GHz NVIDIA, GeForce GTX 960M - 4096 MB, rdzeń: 1097 MHz, pamięć: 1253 MHz, GDDR5 (Samsung), ForceWare 345.05, Nvidia Optimus, Intel HD Graphics 4600, 8 MB RAM DDR3

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution