Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

blaszek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nic się nie da z ty zrobić ,jedynie możesz grać na jakiejś innej bazie danych. U mnie na przykład zawsze jest bardzo dużo Hiszpanów w naszej lidze i to raczej słabych . Także spróbuj poszukać jakiegoś uaktualnienia ,to może problem zniknie automatycznie, ale nie gwarantuje.

B.A.R.T.E.K Partyzant

20.07.2010 16:01    #11722     Sufler - Porady do gry - fm instalacja
chodzi o to czy bedzie wszystko dobrze jeżeli na jednym komputerze mam zainstalowanego fm ii steama i chciałbym zainstalowac go na laptopie.
I chdzi o to czy beda jakies problemy?? czy bedzie tak ze bedę grał na piracie czy jak ??
IP na obudwóch komputerach jest takie samo wiec steam nie pownien miec raczej problemów tak myśle.
z góry dziekuje za pomoc.

Piboy Partyzant

witam Was,

mam następujący problem: nie potrafię wybrać większej bazy danych w FM2010 i grając lige polską mam głównie dostępnych piłkarzy z Afryki...
W poprzednich wersjach zawsze ową baze wybierało się w momencie wyboru ligi a tutaj nie widzę takowego okienka.....
Prosiłbym bardzo o pomoc, pozdrawiam.

cineczek89 Partyzant

19.07.2010 19:05    #11724     Sufler - Porady do gry - Odrzucenie kontraktu
Mam problem bo odrzuciłem kontrakt który prezes danego klubu mi proponował.I mam pytanie czy mogę jakoś go przedłużyć czy nie ,czy będą mi jeszcze proponowali bo za rok mi wygasa kontrakt.

matti91 Partyzant

19.07.2010 16:25    #11725     Sufler - Porady do gry - Edycja terminarza na bieżąco?
Witam,
mam taki problem, gram kolejny sezon z dodatkiem PL Update, ale tym razem awansowałem do Ligi Europejskiej, co od razu powoduje, że gram mecze w czwartki. Natomiast terminarz Ekstraklasy w PL Update jest tak ustawiony, że mecze są rozgrywane tylko w soboty. Przepisy UEFA i FIFA mówią o minimum 3 dniach różnicy pomiędzy dwoma oficjalnymi spotkaniami danej drużyny. Dlatego też w tygodniu, w którym gram mecz w LE, w Ekstraklasie powinienem rozgrywać spotkanie w niedzielę, a rozgrywam w sobotę.

Moje pytanie jest następujące: Czy można w jakimś edytorze czasu rzeczywistego zmienić terminarz danej drużyny bądź ligi?

Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :).

Delle_Alpi Partyzant

19.07.2010 15:14    #11726     Sufler - Porady do gry - Finanse
Spokojnie panowie :)....Sprzedajcie w zimowym oknie jakiegoś grajka i już jesteście na , Spróbujcie się zakwalifikować do europejskich pucharów(spora kasa), uważajcie na transfery i będzie gites

Domis jeśli chcesz edytora użyć to ściągnij z tej strony FMRTE, jest to edytor czasu rzeczywistego, możesz w nim zmienić budżet, budżet transferowy i inne duperele ;), jesli miałbyś z nim problemy to daj znać :)

Lyserg Partyzant

19.07.2010 14:56    #11727     Sufler - Porady do gry - Finanse
No i widze kolega ma dokladnie taki problem jak ja.Jeszcze przeciez powinienem dostawac kase, bo nie mam calego budzetu placowego uzytego.

Lyserg Partyzant

19.07.2010 14:21    #11728     Sufler - Porady do gry - Finanse
Mam problem ze swoim klubem. Mianowicie cały czas tracę pieniądze, mimo iż mam duża nadwyżkę jeśli chodzi o fundusz płać tzn. mam o wiele więcej pieniędzy niż potrzebuję na wypłaty ;),ale codziennie,regularnie tracę pieniądze nawet gdy nie gram meczy co może być nie tak ?

Znalazłem chyba problem.Obroty 32 tys, wydatki 68 tys, z czego na place 63 tys. Tylko czemu w siedzibie zarzadu przy modyfikacji piszę mi że wydaje 31 tys miesiecznie na place ? I mam 2,35 tys. tyg. dostepnego funduszu plac. Nie rozumiem tego

SlimShady7 Młody aktywista

19.07.2010 14:14    #11729     Sufler - Porady do gry - Save
Nic nie poradzisz ale na przyszłość żeby nie mieć takich problemów zapisuj sobie grę w dwóch - trzech plikach. Ja tak robię od zawsze i wiele razy uratowałem w ten sposób swoje długie kariery ;)
Forza Grande Milan !!!

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
Ale co to za problem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution