Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Cocxa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.07.2010 12:50    #11701     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem gry
Witam. Mam spory problem. Otóż moja gra nie chce się wczytać. Wcześniej pokombinowałem coś w FMRTE i gdy chcialem wczytac save'a przez Genie Scouta, wyskakiwał mi bład. Teraz doszło do tego nie wczytywanie się save'a. Wydaje mi się, że raczej będzie trudno to naprawić, ale nadzieja umiera ostatnia.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.07.2010 12:27    #11702     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Z łaski swojej mógłbyś się dowiedzieć, że do CD służy ten temat - http://www.cmrev(...)sji.html o czym mówił, bodaj, Grzelo.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

lew77 Partyzant

24.07.2010 12:14    #11703     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
A więc gram sobie w FM 2007 i nagle wyskakuję mi jakieś ostrzeżenie na końcu piszę właśnie crash dumps i po chwili gra się zamyka :( Wiecie jak rozwiązać ten problem, szukałem już ale nie mogłem znaleśc :(
PS. Chciałem dać sceena ale mi się nie zapisał :/
Widzew ole ,ole .xD

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

Pewnie, ze moglbys, gdybys umial malowac. Sobie namaluj kwiatek, przytnij kartke do wymiarow "bialego tla" i naklejaj kartke na monitor w trakcie meczu... Jakis problem?

pozdi91 Partyzant

Mam problem, zgrałem najnowsze uaktualnienie na 8lipca`10 pobrane tutaj z CMREV, podczas ladowania gry wyskakuje mi taki problem:

Chelsea_Londyn Partyzant

23.07.2010 09:59    #11706     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie menadżera
Ja mam ten sam problem wgrałem zdjęcie i potem nie było już . . .
Czy jeżeli zrobię tak jak realista to ono będzie czy muszę zaczynać grę od nowa ??

jordaneq Młody aktywista

23.07.2010 00:37    #11707     Sufler - Porady do gry - Wsparcie klubu bez ligi
1.Gram Fisherem Athletic w 3 lidze angielskiej. Niedawno się dowiedziałem że w East Dulwich (miasteczko Fishera) jest jeszcze jeden klub. Grali w nim m.in. Peter Crouch czy Alan Pardew. Niestety,mają samych szaraków a klub jest bez ligi. Postanowiłem zapraszać ich na turnieje sparingowe i cały dochód przeznaczać dla nich. Czy to zaowocuje pojawieniem się drużyny chociażby w najniższej lidze? Albo podpisaniem umowy współpracy?
2.http://www.cmrev.com/sufler/problem/9338,Dodatki-_-problemy-_-ogloszenia-_-poszukuje-_-propozycje.html?page=112

Pozdrawiam :)

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
22.07.2010 22:55    #11708     Sufler - Porady do gry - II liga
Wszelkie tego typu pytania kieruj tutaj: http://www.cmrev(...)page=112
lucasinho.blox.pl

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
22.07.2010 15:40    #11709     Sufler - Porady do gry - Zbyt częste kontuzje w zespole.
[quote=Jesters]w przerwie maja kondycje na poziomie 60-70%[/quote]

Koncertowo skopałeś przygotowanie do sezonu... Grałeś jakieś sparingi? Ja potrafię swoich pomęczyć - 2 sparingi na rozruszanie, później 7-8 w 2-3 tygodnie dla zbudowania wytrzymałości i na koniec znowu ze 2 z lekkimi rywalami dla zbudowania morale. Często moi grajkowie bez problemu wytrzymują cały mecz bez zmian personalnych z kondycją 70 . Ci z niższą wytrzymałością bazową mają na koniec meczu 60-70, zmiany robię głównie z powodu kontuzji/zmiany taktyki/słabej gry, a nie z powodu braku sił. Jeśli człowieczek po godzinie gry ma wytrzymałość na 60, to nic dziwnego że kontuzje łapie.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

Tak to wiele wnosi do dyskusji bo gdyby każdy użytkownik Windows'a 7 miał problem to można by się nad tym poważniej zastanowić.
I mała rada, po reinstalacji kolego usuń wszelkie pozostałości po Fmie i zainstaluj znowu tak, aby płyta była w napędzie

Błogosławieństwo&Miłość
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.