Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Sound Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,mam problem,ciągle we włoszech jest 3 zespoły w fm tzn 2 w fazie grupowej jeden w barażu,to jest bład?

http://www.fotos(...)afeec068

Tysqie24 Partyzant

Witam , mam takowy ?problem? , otóż gram tam sobie Wisłą Kraków juz 3 sezon i tak z nudów zerknalem sobie na osiagniecia na steamie ... i widnieje takowe:

"Podwójna korona
Udało ci się wygrać najwyższą ligę krajową i zdobyć puchar kraju w tym samym sezonie"

W pierwszym sezonie zostałem mistrzem ligi i wygralem puchar polski . I niestety osiagniecie sie nie pojawiło ? Ktoś miał takowy problem , czy w polskiej lidze to nie zalicza czy cuś:) ?

romantico Partyzant

03.09.2016 21:01    #1173     Inne - Gry i komputery - Laptop do pracy i FMa
Biorąc pod uwagę, że Twoja praca jest dosyć mobilna wybrałbym sprzęt z metalową obudową. Ja poprzedni lapek nosiłem: praca-dom ; dwa lata i połamane elementy mimo noszenia w torbie na laptopy.
Jest jeszcze inne wyjście - kupić dwa. Za 4 tysie znajdziesz sprzęt który pozwoli ci na bezproblemową grę w większość tytułów a za 2 tyśki znajdziesz sprzęt na pracę, chyba, że potrzebna ci duża moc do obróbki technicznej.
Z allegro bym się nie bawił, tylko sprzęt kupił w stacjonarnym sklepie bo kwestia rękojmi - nigdy nie oddawaj sprzętu na gwarancję producenta.

Morro Partyzant

Witam, na forum jestem nowy, chociaż w FM gram długo, ale miałem przeskok od wersji 2012 do wersji 2016 (wcześniej regularnie aż od CM4 we wszystko co leciało). Gram obecnie włoskim zespołem Novara, kończę 5 sezon, odpadłem w fazie pucharowej LE, gram w półfinale Pucharu Włoch, mam całkiem niezły skład... tyle tylko, że w lidze zajmuję miejsca 6-8 (w poprzednim sezonie 7, które mi dało awans do LE, teraz na razie 5, ale pewnie ciut spadnę). Szczerze mówiąc nie satysfakcjonuje mnie to o tyle, że wiem, iż jest to chyba górna półka moich możliwości... a chcę więcej. Wobec czego mam pytania:

1. Na co przed meczem zwrócić uwagę? Ja patrzę, z jaką taktyką rywal sobie radzi najgorzej, dobieram podobną albo taką samą z tych, którymi grają moi zawodnicy. Ponadto przeglądam statystyki graczy rywala, staram się grać możliwie mocniejszymi na najsłabszych. Trening powierzam asystentowi (choć przed meczem sam odpowiadam za przygotowania). Coś jeszcze jest ważnego, na co należy zwrócić uwagę w przygotowaniach przedmeczowych?

2. Chciałbym strzelać więcej bramek z rzutów rożnych. O ile z rzutów wolnych to wygląda przyzwoicie (chociaż też moglibyście mi poradzić, gdzie ustawiać zawodników), o tyle w przypadku rożnych mam problemy, mało strzelam, modyfikuję to, ale prawdę mówiąc nie czuję tego aspektu gry w ogóle.

3. Gram seriami, tzn. 5 zwycięstw z rzędu, potem 5 meczów bez zwycięstwa. W obecnym sezonie za to systemem zwycięstwo - porażka. Bardzo mało remisuję. Czy polecacie, w przypadku gdy widzę, że seria się rozpoczyna, zmianę taktyki na jakąś całkiem nową, czy niekoniecznie? Ja obracam się wokół tych taktyk (3), których używam, średnio to wychodzi.

Właściwie tyle, bardzo bym prosił szczególnie o pomoc przy rozwiązaniu stałych fragmentów gry. Z góry dziękuję bardzo! :)

Pozdrawiam.

marcinooo84 Partyzant

01.09.2016 17:56    #1175     Sufler - Problemy techniczne - Wczytywanie
Witam,

Mam ten sam problem co kolega... Gra zawiesza się podczas włączania.
Próbowałem już przeinstalowania, sprawdzałem spójność i nie wiem o co może chodzić.

Czy ma ktoś jakiś pomysł?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
01.09.2016 12:28    #1176     Sufler - Dodatki do gry - Problem logo i kits
Odnośnie koszulek rozwiązanie problemu jest tutaj: https://sorti(...)6?page=1

Co do logosów to nie wiem.

mates940 Partyzant

01.09.2016 11:00    #1177     Sufler - Dodatki do gry - Problem logo i kits
Witajcie mam problem z logopackiem ponieważ nie wyświetla mi się logo Bournemouth oraz Norwich a dodatkowo mam również problem bo nie wyświetlają mi się koszulki kilku angielskich drużyn oraz Rozwoju Katowice. Ma ktoś podobny problem ?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
01.09.2016 04:05    #1178     Sufler - Problemy techniczne - Problem z bazą danych.
Myślę, że problem rozwiąże się dopiero, gdy kupisz oryginalną grę Policja
twitter.com/Ceyvol

Anteusz Partyzant

31.08.2016 23:44    #1179     Sufler - Problemy techniczne - Problem z bazą danych.
Miałeś rację, moja wersja gry to 16.2 a wymagana na tą bazę danych to 16.2. Problem rozwiązany, do zamknięcia. Dzięki. :)

Anteusz Partyzant

31.08.2016 17:00    #1180     Sufler - Problemy techniczne - Problem z bazą danych.
Problem który staram się rozwiązać już od jakiegoś czasu, po wczytaniu bazy danych przy rozpoczęciu nowej gry nie mogę wybrać ligi hiszpańskiej, brak napisu, możliwości zaznaczenia oraz czerwony trójkącik. Gdy na niego najadę wyświetla się komunikat: "Maksymalna liczba wymaganych zespołów to 20 (Second Division B3), znaleziono 21". Jakieś rozwiązanie? Używam bazy danych od sortitoutsi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.