Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hristov Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
raczej to nie problem karty bo jak wlaczam stara zapamietana gre to pokazuje mi sie obraz 3d a gdy wgrywam nowa gre to wtedy tylko moge grac w trybie 2d i tego nie rozumiem

hristov Partyzant

Witam nie moge ogladac meczu w wersji tv 3 gdy ustawiam ta funkcje widze tylko czarne tlo i zegar sie zatrzymuje musze przelaczyc na wersje klasyczna czyli 2d. Prosze o pomoc co moze byc przyczynna.

Barcafan1990 Partyzant

25.07.2010 22:07    #11693     Sufler - Porady do gry - Ibrahimovic i Villa - ustawienie
mam problem i pytam sie teraz o rade . Majac Zlatana i Ville jak ustawiacie? Ville na lewa pomoc jako ofensywny pomocnik i zlatana do srodka czy pozbywacie sie zlatana a lewego pomocnika kupujecie? bo mam dylemat

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
25.07.2010 20:38    #11694     Sufler - Porady do gry - gotowy reżim treningowy
Tu pytaj o takie rzeczy: http://www.cmrev(...)page=113
lucasinho.blox.pl

bigos Partyzant

Nigdy wcześniej nie trzeba było zgłaszać 25 zawodników w Premiership, dlatego mocno się zdziwiłem, gdy wyskoczyła mi taka wiadomość. Trzeba było zgłosić 25 zawodników w tym 8 wychowanków.

No i teraz mam problem, ponieważ 3 ważnych zawodników nie mam zgłoszonych do rozgrywek. Czy to jakiś błąd? W załączniku znajduje się obrazek odnośnie tej sytuacji. Proszę o szybką pomoc.

PS. Nie znalazłem podobnego tematu.

vlacco Partyzant

25.07.2010 14:45    #11696     Sufler - Porady do gry - Rozgrywający D.Silva
Przeciez D. Silva to lewoskrzydlowy, u mnie mial w sezonie po 60 asyst grajac na lewej flance :) Problem w tym, ze w FM 08.

Msc Partyzant

25.07.2010 00:43    #11697     Sufler - Porady do gry - Rozgrywający D.Silva
Gram A.Madryt i mam problem z Davidem.Gram klasycznie 4-4-2 Silva ustawiony jest jako wysunięty rozgrywający (raz Atak raz Wsparcie).Problem polega na tym ze jako rozgrywający zdobywa bardzo mało asyst ,ba nawet ma bardzo mało podań! Już 2-krotnie zdarzyło mi się że do 65 minuty zanotował tylko 8 podań w tym tylko 2 celne! Nie wiem w czym problem ponieważ ma statystyki bardzo dobre na rozgrywającego Błyskotliwość ,Podania, Kreatywność, Drybling.Drużyna gra podobnie do Barcelony czyli wolne tępo, gra piłką, zdobywanie pola. Podania (mieszanie) Obrona( wysunięta) Szerokość (najczęściej wąska).Proszę o pomoc.

about Partyzant

[quote=Craxa fan]Proponuję jednemu dać cofnięty napastnik, a drugiemu kompletny. Bardziej ofensywnie usposobionemu pomocnikowi środkowemu, strzałkę do przodu. A bocznym pomocnikom ofensywne zadania...[/quote]

Nie gram na strzałkach więc to raczej odpada
Chodzi mi tutaj o napastnikach , gdyz jeden snajper jak widac bez problemu trafia , drugi wiecej podaję bezsensownie niż strzela

about Partyzant

Mam problem z ustawieniem napastnika
gram systemem 4-4-2
Lewego napastnika mam jako lis pola karnego , strzela gra swoje
Prawego mam ustawionego jako kompletny napastnik badz srodkowy napastnik z opcja lub bez odgrywajacy
Problem tkwi w prawym gdyż , chce aby wiecej strzelał niz dotychczas .
Jak mam go ustawic ? Chce aby więcej strzelał niż podawał od tego jest napastnik ...
Próbowałem też zagrać jako 2 lisów , ale to jest niewypał niestety
Screeny napastników
Guei lewy : http://yfrog.com/m9gueij
Rahube prawy : http://yfrog.com/n7rahubej

MiKa Młody aktywista

24.07.2010 13:38    #11700     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem gry
Że w Genie nie dział to nie problem to raz.
Zainstaluj najnowszą wersję to dwa.
Co pokazuje FM? Masz łatkę 10.3?
A Autosave'a nie miałeś włączonego?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.