Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Radagast Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem używam Patcha 10.1.1 mam na nim save (3 sezony) i jakbym zainstalował Patcha 10.3 to mógłbym grac na tym save ?

kuper Partyzant

No wiec gram sobie mecz ligowy jeden z ostatnich. Walka trwa o najwyzsza lokate.Mam wlaczony tryb 3D i zaznaczona opcje pokazuj wyniki na biezaco.
Ja ja strzele gola to wydac ze wynik sie zmienil ale w reszcie meczy rozgrywanych w tym samym momencie (czasie) wyniki sa remisowe ( 0:0) dopiero po meczu moge zobaczyc jakie byly wyniki poszczegolnych meczy.
Z czym jest problem?

Danielski64 Partyzant

Szukałem rozwiązania problemu, ale znalazłem tylko te, w których wszyscy się skarżą na zbyt wielką ilość bramek traconych z dystansu.
Ja mam inny problem.
Gram ustawieniem 4-1-2-2-1 - WSZYSCY zawodnicy mają ustawione strzały z dystansu na rzadko - efekt? (gram Porto)
z Leixoes 15 strzałów, 8 z dystansu - w tym 7 niecelnych - sprawdzone w analizie
z Naval 11 strzałów (łącznie 1(sic!) celny...), 7 z dystansu - w tym 7 niecelnych
z Nacional 14 strzałów, 8 z dystansu, 7 niecelnych.
z Chaves 13 strzałów, 7 z dystansu, 4 niecelne.
Jedne z ostatnich meczów.
Jak widać - polecenie by unikali strzałów z dystansu ma się nijak. Ponad połowa strzałów w meczu jest z dystansu. Choć teoretycznie niektórzy z nich mają całkiem niezły stat tych strzałów.
Ale w meczu widzę np. zawodnik mija obrońców i zamiast podbiec do bramkarza by zwiększyć sobie szansę na strzelenie bramki ten od razu uderza. A nie są to zawodnicy byle jacy...
Jakieś pomysły jak unikać tych strzałów? W przynajmniej takiej ilości?

Silverballer Partyzant

28.07.2010 17:09    #11674     Sufler - Porady do gry - Brak... statystyk?
Witam, mam pewien problem. Postanowilem zakonczyc starą karierę w MU, ze względu na ... no już zbyt późny rok. Chciałem zagrać od początku i zauważyłem coś takiego przy paru mniej znanych piłkarzach/juniorach.

Dziwi mnie fakt, że te napisy ''defensywa'' ''fizycznie'' świecą na szaro, i Mats Rits nie ma połowy statystyk. Myślę, że każdy wie o co chodzi. Poniżej zamieszczam screena. To samo Adrien i paru innych piłkarzy. Jeszcze dziś, zaczynałem nową grę United aby sprawdzić coś (za ile przejdzie Fabregas) i wszystko było z Ritsami i innymi piłkarzami w porządku, a teraz takie coś. Nie zmieniałem wielkości bazy danych, lig, nic. Wszystko tak jak było.

Proszę o pomoc.

O i screen :) -> http://img13(...)1967.png

baluch Partyzant

28.07.2010 10:33    #11675     Sufler - Porady do gry - Powołania obcokrajowców!!!
Mam ten sam Problem z Boenischem...
Ale Thimotee Kolodzieczak i Koscielny juz sa w kadrze a nie chcieli na poczatku gry ;)

Najlepiej jest poczekac
Anglia -> Solihull -> Wharf Lane

hQ Partyzant

Ej, mam taki problem. Napisałem komentarz (nawet dwa) parę minut temu (godzina 14.15), a na stronie ukazuje się jako komentarz nadany 7 godzin wcześniej! Tym samym moje komentarze "wkręcają się w kolejkę" i nie są ostatnimi komentarzami danego tematu. Ostatnie komentarze napisałem w "PA polskich kopaczy" i "Powoływanie obcokrajowców!!!!!".

Edit: Widzicie? Ten komentarz też..
Polska Gola

Danielski64 Partyzant

27.07.2010 22:56    #11677     Sufler - Porady do gry - Zbyt częste kontuzje w zespole.
Mam podobny problem.
Wcześniej grałem na czystej grze (nie wiem jakim cudem zapomniałem o patchu - może dlatego, że starym save'em byłem na prawdę daleko). Kontuzje zdarzały się jak w każdym klubie - nie za często, nie za rzadko. Normalna ilość.
Teraz to szał ciał. Po zainstalowaniu patcha 10.3 non stop w meczach łapię kontuzję. Bez przerwy co najmniej 4-5 zawodników mam niedostępnych z powodu kontuzji. Irytujące nieziemsko.
Z początku prowadziłem Nacional da Madeira - myślę - słaby klub, słaba baza - może to jest wina?
Teraz prowadzę Porto - jest tak samo. Piłkarze wypadają z gry wszelako - 5 dni - 7 miesięcy (przed chwilą podst OPL złamał nogę ;/). Prawie zawsze w meczu.
Gram ostrym pressingiem.

Żyrondysta z... Partyzant

27.07.2010 22:23    #11678     Sufler - Porady do gry - Znów trening ;(
Hmmm jakby to opisać...

Oki mam problem. Trenerów mam takich że żaden nie jest gorszy niż 3,5 gwiazdki, a mimo wszystko w podglądzie treningu mam cały czas strzałki pomaranczowe i czerwone w dół a tylko przy paru zawodnikach strazłki na ukos w góre. Jak zmienić ten stan rzeczy???

Edit: lepiej trzymać zawodników na ogólnym czy na wymyślonym przez marnego trenera [mnie xD] treningu?

Kacper125 Partyzant

27.07.2010 14:14    #11679     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
Poszukuje jakiegoś wypróbowanego reżimu treningowego. Sam robiłem i tylko talenty u mnie się "niszczyły". Ściągnąłem Tuga i również się mało rozwijali. Bardzo zależy mi na takim gdzie atrybuty wzrastają bo z tym mam ogromny problem. Sam nie wychowuje piłkarzy a potem muszę płacić za nich ogromne pieniądze mimo że pewnie pierwszy ich do mnie sprowadził.
Z góry dzięki!

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

W razie dalszych pytań i problemów proszę pisać tutaj:

http://www.cmrev(...)page=113
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution