Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

EvilGearPL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.07.2010 10:31    #11661     Sufler - Porady do gry - Praca w kadrze, szukanie pracy
Dzięki za odpowiedź. Problem rozwiązany.

positivejah Partyzant

29.07.2010 00:06    #11662     Sufler - Porady do gry - FAQ - FM 2010
A ja mam taki problem panowie. Gram 3sezon Legią Warszawa, w dwóch poprzednich sezonach zdobywałem MP, w pierwszym sezonie wygrałem LE, a w 2 doszedłem do finału tych rozgrywek i przegrałem po karnych z Valencia, w rankingu klubowym jestem na 30pozycji i w informacjach o Ekstraklasie jest napisane, że 2 nasze drużyny awanusją do LM bezpośrednio i niestety cały czas musze sie przebijać przez eliminacje i jako jedyna drużyna występuję w LM, co to za fake? zaznacze , że gram na tym najnowszym patchu 10.3. Pozdrawiam i proszę o pomoc.jah

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Wczoraj ktoś został poczęstowany "pomarańczką" za to samo. Godman podrzucił listę linków z podobnymi tematami. Pierwszy z brzegu dotyczy także Win7, reszty nie przeglądałem.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

golex Partyzant

28.07.2010 20:52    #11664     Sufler - Porady do gry - Akademia piłkarska
Odkopuje ten temat, bo nie chce zakładać nowego.

Słuchajcie, mój problem polega na tym, że 1,5 sezonu temu zarząd ogłosił w moim San Marino ( teraz już Serie A ) rozbudowę obiektów młodzieżowych i bazy treningowej. Wcześniej te rozbudowy trwały ok. 3 miesięcy, a teraz, niby trwa to ponad 1,5 sezonu, żadnej wiadomości o zakończeniu rozbudowy nie dostałem, a na dodatek pod koniec poprzedniego sezonu dostałem wiadomość, że zarząd podjął się kolejnej rozbudowy, chociaż tamta z przed roku jeszcze się nie zakończyła... Możecie mi wytłumaczyć o co chodzi? Poziom bazy treningowej i obiektów stoi nie zmiennie od 1,5 roku na tym samym poziomie.

Malczas Partyzant

Witam mam mianowicie problem co do FM 2010 . Grałem sobie normalnie i nagle po zapisaniu gry wyskoczył bład "not well-formed (invalid token ) at line 1 of default.xml " i nie moge wlaczyc gry ;p . Czytałem tutaj bardzo duzo stron ale jest problem bo mam windowsa 7 i nie wiem gdzie co jest . Byłbym bardzo wdzieczny za pomoc :)

Lukinho23 Partyzant

[quote=Radagast]Mam problem używam Patcha 10.1.1 mam na nim save (3 sezony) i jakbym zainstalował Patcha 10.3 to mógłbym grac na tym save ?[/quote]
Tia

ak1995 Partyzant

Cześć , mam taki mały problemos z grą przez sieć kumplem gram z nim i gdy już jesteśmy po otwarciu okienka transferowego w grze grze mi wyskakuje błąd a mianowicie "crash dumps" i się gra wyłącza a jak gram sam nie mam żadnych problemów.

PROSZĘ O POMOC!

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Wygląda na to że tak, bo ja mogę to zrobić bez problemu. Najlepiej zarzuć screenem z tego co widzisz.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

ak1995 Partyzant

Cześć , mam taki mały problemos z grą przez sieć kumplem gram z nim i gdy już jesteśmy po otwarciu okienka transferowego w grze grze mi wyskakuje błąd a mianowicie "crash dumps" i się gra wyłącza a jak gram sam nie mam żadnych problemów.

PROSZĘ O POMOC!

ak1995 Partyzant

PROSZĘ O POMOC!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution