Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2010 14:03    #11651     Sufler - Porady do gry - Staty nadzieji polskiej pilki
co to za problem uruchomić na nowo grę wczytaj kilka lig i zobaczyć ?

wiadro maker Partyzant

Witam.Mam POWAŻNY problem z FM'em.Gdy włączam Fm 2006 i 2009(oryg.), to zawsze wyskakuje błąd : Microsoft Visual C Runtime Library
Runtime Error!
R6002
-floating point support not loaded :(..Niestety ten błąd jest tylko gdy chcę włączyć jakiegoś FM.(z wyjątkiem 2005):|..Co zrobić :(?

Juras Partyzant

Witam,
przy ustalaniu treningu wybiera się grupę atrybutów i w zależności od nich przesuwa się odpowiednie suwaki i to jest podstawowa "prawda" jeśli chodzi o tę część gry. Zawsze wydawało mi się że to jakie atrybuty mieszczą się w danej kategorii treningowej można sprawdzić w profilu zawodnika: trening=>atrybuty=>kategoria treningowa,
ale ostatnio naszła mnie wątpliwość co do takiego toku rozumowania.
I tu pojawia się prośba o rozwianie moich wątpliwości. A jeśli jestem w błędzie to jak można sprawdzić które atrybuty rosną po przesunięciu odpowiednich suwaków?
Mam nadzieję że nie zagmatwałem sprawy wyjaśniając problem xD

dudek_9 Partyzant

30.07.2010 16:11    #11654     Sufler - Porady do gry - Wychowankowie a edytor
Mam taki problem....Mam zamiar zacząć grę Interem Baku, ale pokazuje mi, że nie ma ani jednego wychowanka, a jeśli chcę grać w LM to muszę mieć conajmniej 4....Można w edytorze zrobić coś takiego, żeby jakiś gościu stworzony albo nie był wychowankiem mojego klubu???
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

EvilGearPL Partyzant

29.07.2010 22:53    #11655     Sufler - Porady do gry - Praca w kadrze, szukanie pracy
Przepraszam za post pod postem ale problem jednak dalej mam. W tej chwili, żadnej wiadomości o możliwości trenowania jakieś reprezentacji nie mam bo gram na innym saveie ale z ciekawości chciałem sprawdzić jak to jest z szukaniem pracy. Wchodzę więc w biuro pracy. Biorę pierwszy lepsze zespół szukający trenera no i niestety nie mam tam przycisku ''Złóż podanie o prace'' Wynika to może z tego, że pracuję w tej chwili w jednym klubie? A nie mogę sprawdzić jeśli chodzi o reprezentację bo żadna nie szuka trenera w tej chwili.

positivejah Partyzant

29.07.2010 22:06    #11656     Sufler - Porady do gry - FAQ - FM 2010
Rozumiem "Lucasinho" że pijesz do mnie.. hm, jestem dość świeży w szukaniu rozwiązań na waszej stronie, chociażby dlatego, że do tej pory nie miałem problemu z poprzednimi edycjami FMa, no coż mam w takim razie do Ciebie prośbe bo sie tutaj troche pogubiłem, powiedz mi w takim razie gdzie mogę znaleźć odpowiedź na mój powyższy problem, albo chociaż nakieruj mnie gdzie miałbym zadać takowe pytanie, aby tą odpowiedź uzyskać. pozdrawiam.jah

hristov Partyzant

problem sie rozwiazal gdy odinstalowalem gre i ponownie zainstalowalem, winny jest patch 10.3 bez niego 3d wlacza sie bez problemu po wlaczeniu patcha ciemno, dziwne bo wczesniej gralem z patchem i nie bylo problemu , jednym slowa bieda. dzieki za pomoc panowie

kondzio7777 Młody aktywista

29.07.2010 16:14    #11658     Sufler - Porady do gry - Liga- poprzedni zwycięzcy
gram Barceloną i gdy obroniłęm tytuł w pierwszym sezonie gry to pojawiła się informacja że dla kibiców obrona tytułu po raz 22 z rzędu jest czymś niezwykłym. Więc z ciekawości zajrzałem w lidze w historie a tam 21 razy 2009 i że ja wygrałem ligę. Można ten problem jakoś rozwiązać?

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Nie jest to wina treningu, bo wtedy gracze byliby przemęczeni, często łapali kontuzje i atrybuty by im spadały. Problemem jest złą taktyka na ligę lub kiepska motywacja.

Sztab treningowy dobieraj tak, żeby mieć jak najwięcej gwiazdek. Trening zmień tylko wtedy, jeśli Twój nie daje dobrych rezultatów.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

konieczk0 Partyzant

Witam od kilku meczy mam problem z drużyną a mianowicie gram Legia pierwszy sezon w PE idzie mi całkiem nieźle faza grupowa wcześniej wyeliminowanie Bragi i Fenerbahce a ostatnio remis z Fiornentiną na wyjeździe ale za to w lidze już tak kolorowo nie jest przegrana z Zagłebiem Lubin, Odrą Wodzisław czy remis z Polonią Bytom nie wygląda najlepiej. I tu pytanie w czym tkwi ten problem czy złej taktyce a może treningu? Ca prawda robię kilka roszad w składzie jeśli ktoś jest zmęczony ale to nie powinno mieć takiego wpływu na to zwłaszcza że są na tym samym poziomie co 1 skład. Mój trening jest na maksymalnym obciążeniu, trening wymyślony przeze mnie, lecz wszystkim odpowiada i widać już ukośne zielone strzałki. Taktyka gram 4-1-3-2 i nie wiem PE sprawdza się dobrze, w sparingach wygrane po 4-0, 5-1 a w ekstraklasie lipa, zmieniłem taktykę przegrałem to mi powiedzieli że moja wina bo zmieniłem taktykę. Mógłby mi ktoś doradzić co robić?

I ostatnie pytanie czy warto wymienić sztab szkoleniowy i wgrać TUG trening?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution