Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

RobinGG Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam otóż mam taki poważy, problem że po zaczęciu np nowej gry jak wchodzę w edytora czasu rzeczywistego i sprawdzam reputacje lig i uzyskanie obywatelstwa to w każdym państwie pisze tak, że reputacja lig 1 a czas do uzyskania obywatelstwa 1 rok i co gorsza kraje europejskie nie mają zaznaczone członek ue!. A i po sezonie jak przychodzą do mnie gracze nawet z Niemiec np do Anglii to pisze brak pozwolenia na prace. Z czym to może być związane i co się stało??

fbd Młody aktywista

[quote=Dagome]

A coś poza klubem filialnym i zmianą narodowości w edytorze? [/quote]

Powiedzmy, że na uzyskanie angielskiego obywatelstwa potrzeba 1825 dni, więc wchodzisz w FMRTE i zmieniasz, że zawodnik spędził w kraju już 1830 dni, a język angielski zna perfecto. Będziesz musiał poczekać dłuższą chwilę, aby ci odebrali paszporty, ale później nie będzie problemów.

Edit. Mój błąd. Dopiero zobaczyłem, że nie chcesz edytora.
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

positivejah Partyzant

Masz racje, problem rozwiązany.

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
02.08.2010 19:07    #11644     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem strony
Na forum A. de Raph pisał, że mieli problem z przeniesieniem domen. Widocznie Tobie nie odświeżyły się adresy. Spróbuj w wierszu poleceń (klawisz Windows+R, wpisujesz "cmd" i dajesz enter) wpisać polecenie "ipconfig /flushdns". Powinno pomóc.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

mateuszmc Partyzant

02.08.2010 18:59    #11645     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem strony
Witam mam otóż taki problem :
Chcę sobie uruchomić cmrev a tu błąd wczytywanie strony,wszystkie strony działają tylko cmrev nie chce,próbowałem na Firefoxie nie działa,probowałem na IE,nie działa,probowałem na Operze nie działa,dopiero po uruchomieniu Opery turbo zaczęło działać ,a jak wiadomo w tym trybie grafika pozostawia wiele do życzenia.Wie ktoś może jaki może być tego problem ?

nupkowaty Partyzant

02.08.2010 18:41    #11646     Sufler - Porady do gry - Ligi Czarnogóry.
Problem polega na tym, że gdy chcę napisać pierwszy odcinek opka i wybrać prowadzoną przez siebie drużynę, brakuje ligi, w której gram - trzeciej ligi Czarnogóry, zaś w tych, które są brakuje większości zespołów. Powinno to wyglądać tak:

1. Liga:
Berane
Budućnost
Deczić
Grbalj
Kom
Lovćen
Mogren
Mornar
Petrovac
Rudar
Sutjeska
Zeta

2. Liga:

Bokelj
Bravstvo
Crvena Stijena
Czelik Uniprom
Gusinje
Ibar
Jedinstvo (BP)
Jezero
Mladost CKB
OFK Bar
Otrant
Zabjelo

Niższa Liga:

Arsenal Tivat
Bijela
Blue Star
Brskovo
Bumabara Revita
Cetinje
Crvena Zvezda (D)
Drezga
Igalo
Iskra
Komovi
Orjen
Pljevlja 1997
Podgorica
Polet Stars
Prvjenac
Ribnica
Tekstillac
Zora
Żupanica

positivejah Partyzant

A ja mam taki problem panowie. Gram 3sezon Legią Warszawa, w dwóch poprzednich sezonach zdobywałem MP, w pierwszym sezonie wygrałem
LE, a w 2 doszedłem do finału tych rozgrywek i przegrałem po karnych z Valencia, w rankingu klubowym jestem na 30pozycji i w informacjach o Ekstraklasie jest napisane, że 2 nasze drużyny awanusją do LM bezpośrednio i niestety cały czas musze sie przebijać przez eliminacje i jako jedyna drużyna występuję w LM, co to za fake? zaznacze , że gram na tym najnowszym patchu 10.3. Pozdrawiam i proszę o pomoc.jah

Dagome Partyzant

Do Pogoni Szczecin wątpię żeby zgodzili się wyjechać ;)

A coś poza klubem filialnym i zmianą narodowości w edytorze? Nie pomoże np zaproponowanie nowego kontraktu za jakiś czas? Są jakieś inne sposoby na rozwiązanie tego problemu ?

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

Wypisz jeszcze raz listę graczy. Na przyszłość pamiętaj, aby nazwa tematu sugerowała rodzaj problemu.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Dagome Partyzant

Oto mój problem:
W czasie rundy wiosennej, gdy okienko transferowe było zamknięte zakontraktowałem dwóch zdolnych zawodników. A że gram Leeds to potrzebowali oni pozwolenia na pracę i pozwolenie to otrzymali, co prawda nie za pierwszym razem ale po odwołaniu, ale jednak otrzymali i transfery można było przeprowadzić. Z racji tego że okienko było zamknięte to na pojawienie się nowych zawodników w klubie musiałem czekać do 1.07.2010r. Po kilku miesiącach czekania w końcu się doczekałem...patrzę na skład a tu widzę coś takiego

http://www.bankfotek.pl/view/710103

Mimo iż ci dwaj zawodnicy przed podpisaniem kontraktów otrzymali pozwolenie na pracę to teraz ciągle przy ich nazwiskach jest "PPr", czyli "Potrzebuje pozwolenie na prace".

Co to ma być? Czy będą oni mogli grać w lidze? Jak rozwiązać ten problem?
Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution