Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

thelead Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam problem z FM10, jakiego sie nie spodziewałem i jakoś nigdzienie znalazłem rozwiązania.

Na początek chciałbym zaznaczyć że nie jestem jesli chodzi o serię FM jakimś wymiataczem, nie mam papierów na genialnego taktyka czy wychowawcę młodziezy. Co więcej nie jestem też purystą FM, toteż nie wzgardzę od czasu do czasu zapożyczeniem taksy z netu albo sprawdzeniem talentu w geniescout. Słowem pytanie moje nie jest próba przechwałki a po prostu cpróba pogrania w FM10 bo to gierka w którą zagrałem najkrócej odkąd znam tę serię managerów.

ALe do rzeczy... chodzi mi o to że FM10 szybko mnie zniechęcił bo gra jest za łatwa (tzn. nie wiem co zrobić zeby była w miarę realistyczna, coś na poziomie 09 albo 08. Żeby nie być gołosłownym, zacząłem grać w angielskiej championship, w Nothingham konkretnie, owszem przyznam że takse jaką tam ustawiłem podpatrzyłem gdzieś w necie, ale to mniej istotne. W kazdym bądź razie już pierwszy sezon mnie rozwalił, bo transfery zrobiłem żadne, Smolarek do ataku i ze dwóch jeszcze innych leszczy, w treningu też żadnej rewolucji i po sezonie awans Nothingham do premiership, smolarek królem strzelców bodajże z 36 bramkami słowem, cud miód i malina, ale myślę sobie w premiership wreszcie dostnę w kośc i będę musiał pokombinowąc nic bardziej mylnego, w połowie sezou w premiership znów smolarek strzela średnio bramkę na mecz a drużnya po 3, jako beniaminek byłem na 5 miejscu w tabeli... no i jakoś mi się odechciało grać.... wiem że to może problem kuriozum, ale chciałbym znów poczuć smak rywalizacji ... jakaś rada na to ??

Szyszek99 Partyzant

Mam taki problem. Instaluję FM 2008 i w folderze db itd. jest plik fake który trzeba zmodyfikować aby mieć "normalną" reprezentację Niemiec i Holandii. No i wszystko u mnie pięknie działa ale jak dochodzi do instalacji patcha 8.0.2. to nie pojawia się folder z numerkiem tej wersji żeby w patchu też to zmodyfikować. No i wychodzi na to że reprezentacje Niemiec i Holandii są prawdziwe tylko na gołej wersji FM 2008 a na patchu nie mogę tego zmienić. Oczywiście mógłbym grać na 8.0.0. ale kiedyś grałem i raziły mnie zachowania zawodników i inne bugi. Wie ktoś jaka może być tego przyczyna?

Yebda_ Partyzant

Witam :)
Czy mógłby ktoś zrobić dla mnie 3x zdjęcia do Fm2010 następujących zawodników : Nicolas Otamendi , Romelu Lukaku , Neymar

Z góry dzięękujęę :))

Chciałbym jeszcze spytać o jedną rzecz bo mam problem z koszulkami ; |
ściągnąłem kitpacka do Premier League i w folderze są wszystkie koszulki w po włączeniu gry np.u Chelsea , Arsenal widoczne są 2 komplety a dla Manchesteru są 3. ( sprawdzałem w folderze są dla każdego zespołu po 3 rodzaje ).

BKS_Skrzat Młody aktywista

Faktycznie nie spojrzałem na budżet to może:Verrati albo Cabral?A z kierunku polskiego to wymienił już kolega wyżej.Co do Lewczuka na OP to nie polecam u mnie w Jadze grał słabiutko.Lepiej kup Anafriego albo kogoś znanego ja kupiłem Petasza i przekwalifikowałem na PO gra wyśmienicie 5 bramek w sezonie i 11 asyst i polecam też Lukasza Piszczka myślę że jak masz tyle kasy to go bez problemu wyciągniesz..Na OP to najlepiej wymieniany już Nikao lub Verratii.a na PŚ to Cabral albo Mila i może jeszcze Dejan Mezga z NK Maribor bodajże.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

03.08.2010 21:58    #11635     Sufler - Porady do gry - rejestracja zawodników-LM
Problem wałkowany pincet razy. Zamykam.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

szolik10 Partyzant

03.08.2010 20:49    #11636     Sufler - Porady do gry - rejestracja zawodników-LM
Witam, mam problem. Fram w fm 10 z dodatkiem all free player. i teraz mam problem bo dostalem sie do ligi mistrzów i musze zgłosić sklad, ale nie mam w nim 4 wychowanków i za cholere nie moge tego przejść. Da się cos na to poradzić?

fbd Młody aktywista

03.08.2010 16:03    #11637     Sufler - Porady do gry - Prosba o dane zawodnikow
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

03.08.2010 08:33    #11638     Sufler - Porady do gry - Sergio Canales
Tu.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

[quote2=MiKa][quote=RobinGG] Z czym to jest związane.??[/quote]

Z używaniem edytora czasu rzeczywistego.

A dokładniej z nieumiejętnym używaniem tegoż edytora.

Reputacja ligi jest stała, więc nie ma co sprawdzać, a uzyskanie obywatelstwa masz z poziomu gry, więc również nie wiem w czym problem.[/quote2]
Problemu nie ma jak ktoś nic nie zmienia w edytorze,natomiast jak kolega RobinGG zmienia to ma problem ponieważ nie wie jak to ustawić.Wracając do tematu może to być związane z częstym używaniem edytora-też tak miałem po jakimś czasie że głupoty pokazywał.Pozdrawiam

MiKa Młody aktywista

[quote=RobinGG] Z czym to jest związane.??[/quote]

Z używaniem edytora czasu rzeczywistego.

A dokładniej z nieumiejętnym używaniem tegoż edytora.

Reputacja ligi jest stała, więc nie ma co sprawdzać, a uzyskanie obywatelstwa masz z poziomu gry, więc również nie wiem w czym problem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution