Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

alastor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mój problem jest taki.

Po kliknięciu "Zapowiedź meczu" i "Skład drużyny" otwiera się okno z wyborem składu na mecz. Mój problem wydaje się dość banalny, ale nie mam pojęcia jak go rozwiązać. Otóż co zrobić, aby piłkarze byli uszeregowani według
1) pozycji wybranych na dane spotkanie, a później
2) ich pozycji domyślnych

W skrócie:
U mnie ułożeni są wg pozycji wybranych im na dany mecz, ale ci którym nie przypiszę żadnej, są uszeregowani chaotycznie, bez żadnego wyraźnego klucza. Wcześniej było tak, że od góry była 18 meczowa (bramkarz, boczni, środkowi obrońcy, pomocnicy..., napastnicy i rezerwowi), a potem reszta uszeregowana wg ich pozycji domyślnych. U mnie 18 się zgadza, natomiast potem jest kompletny chaos. Ktoś wie co tu zaradzić?

Czuły Stefan Partyzant

05.08.2010 16:43    #11622     Sufler - Porady do gry - Problem z scoutem
Gram Borussia Dortmund, minal już mi 1 sezon, i zapisalem gre 16maja 2010 roku, a gdy chce w scoucie załadowac ten sejw to wyskakuje mi jakis blad w jezyku rosyjskim ( mam angielskiego scouta zaznaczam) z tekstem "Compress Save Games" i co teraz zrobic? Inne sejwy normalnie sie ładują :/ czy to oznacza ze nie pykne ze scoutem na Borrussi? :P

edit : dodam ze mam oryginalnego fma 2010. a scout z internetu

about Partyzant

05.08.2010 15:45    #11623     Sufler - Porady do gry - kryzys w trakcie sezonu
[quote=MeehoweCK]Witam Was i proszę o poradę. Kieruję angielski klub Worcester City. Do tej pory szło mi całkiem nieźle, dwukrotnie awansowałem, obecnie gram w Coca-Cola League 2. I na początek super - jako beniaminek, pomimo prognozowanego 24. miejsca, po 23 kolejkach byłem liderem. Seria 14 meczów bez porażki (z których większość to zwycięstwa), dwukrotnie tytuł managera miesiąca. Aż w końcu nadeszła chwila, w której wszystko zaczęło się walić. Ostatnie 5 meczów to same porażki, bramki 2-15. Nie mam zielonego pojęcia co jest tego przyczyną. Moi piłkarze przewyższają przeciwników umiejętnościami (przynajmniej patrząc na statystyki), morale całego zespołu było znakomite (teraz oczywiście już zdążyło spaść). Nie zmieniałem w tym czasie taktyki (bo po co zmieniać coś co działało dobrze), żaden kluczowy piłkarz nie miał kontuzji. Z Macclesfield w pierwszej rundzie wygrałem 5:2, teraz przegrywam 1:5 (dla zobrazowania sytuacji dodam, że było to dopiero drugie zwycięstwo Macclesfield w całym sezonie). W dodatku nie są to porażki przypadkowe po wyrównanych meczach, w każdym meczu przeciwnik stwarza 6-7 sytuacji stuprocentowych, przewaga jest miażdżąca. Najbardziej dziwi mnie to, że kryzys przyszedł tak nagle. Spotkaliście się z podobnym problemem? Proszę o poradę...[/quote]

Mam podobnie w polskiej lidze tylko mniejsze porażki ...
Wtedy lekko zmieniam skład dam odpoczać gwiazdą po czym grają jak należy . Jak nie pomoże to zmiana minimalna taktyki powinna pomóc

MeehoweCK Partyzant

05.08.2010 15:28    #11624     Sufler - Porady do gry - kryzys w trakcie sezonu
Witam Was i proszę o poradę. Kieruję angielski klub Worcester City. Do tej pory szło mi całkiem nieźle, dwukrotnie awansowałem, obecnie gram w Coca-Cola League 2. I na początek super - jako beniaminek, pomimo prognozowanego 24. miejsca, po 23 kolejkach byłem liderem. Seria 14 meczów bez porażki (z których większość to zwycięstwa), dwukrotnie tytuł managera miesiąca. Aż w końcu nadeszła chwila, w której wszystko zaczęło się walić. Ostatnie 5 meczów to same porażki, bramki 2-15. Nie mam zielonego pojęcia co jest tego przyczyną. Moi piłkarze przewyższają przeciwników umiejętnościami (przynajmniej patrząc na statystyki), morale całego zespołu było znakomite (teraz oczywiście już zdążyło spaść). Nie zmieniałem w tym czasie taktyki (bo po co zmieniać coś co działało dobrze), żaden kluczowy piłkarz nie miał kontuzji. Z Macclesfield w pierwszej rundzie wygrałem 5:2, teraz przegrywam 1:5 (dla zobrazowania sytuacji dodam, że było to dopiero drugie zwycięstwo Macclesfield w całym sezonie). W dodatku nie są to porażki przypadkowe po wyrównanych meczach, w każdym meczu przeciwnik stwarza 6-7 sytuacji stuprocentowych, przewaga jest miażdżąca. Najbardziej dziwi mnie to, że kryzys przyszedł tak nagle. Spotkaliście się z podobnym problemem? Proszę o poradę...

AmbushMaster Partyzant

05.08.2010 11:08    #11625     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Danny Wilson z Glasgow Rangers - młody i tani - świetnie się rozwija :-) Środkowy obrońca.

Podobnie jak John Fleck, ale ten jest droższy, poza tym ma czasem "problemy osobiste" :-)
Atakujący środkowy pomocnik, napastnik.

Obydwa nazwiska dotyczą FM 2010.

BKS_Skrzat Młody aktywista

04.08.2010 23:11    #11626     Sufler - Porady do gry - Legia Warszawa
TAk jest po meczu z Polonią ale 3 dni po kondycja wygląda tak samo.Zrobiłem sobie dwa składy wprowadziłem do składu:Koziarę,Pogonowskiego,Żyro i Maćka Górskiego.Pierwsze wyniki to:
2-0 z Bełchatowem gol Górskiego i Mahopa
1-1 z Zagłębiem dla nas gol znowu Górskiego ale ogółem to piach grają nadal.Maciek Iwański poszedł do 1 i jest kompletnie niewidoczny na ŚP,Szałachowski gra padakę,Chinyama jak w realu strzela często ładne bramki ale 3/4 okazji marnuje.Przesunąłem Vrdojlaka na obronę bo Astiz ma słabą kondycję na razie.Mezenga na razie kontuzjowany,Manu na urlopie bo ma problemy z aklimatyzacją.Ogółem to na razie tylko się cieszę że odkryłem talent Górskiego może jak przyjdzie Bruno po kontuzji Manu to się rozrusza.

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
04.08.2010 22:40    #11627     Sufler - Porady do gry - patch/update
http://www.cmrev(...)cje.html

Takie pytania proszę zadawać w tamtym temacie.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

BKS_Skrzat Młody aktywista

04.08.2010 17:48    #11628     Sufler - Porady do gry - Legia Warszawa
Otóż mam pewien problem gram Legią Warszawa i mam bardzo dobrych zawodników a mimo wszystko z przeciwnikami się męczę i sam nie wiem czego to jest przyczyna tego że źle dobieram zawodników czy tego że mam złą taktykę pomóżcie mi ustawić najlepiej możliwie skład i taktykę i mów cię kogo mam wpuszczać z ławki a kogo zdejmować.No i czy kogoś sprzedać albo kupić.

[IMG=http://img842.imageshack.us/img842/4920/beztytuudn.png][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Coles Partyzant

Już na początku przepraszam za problemy, chodzi o to że nie wiem gdzie zgłosić mój błąd ; Otóż jak uruchamiam FM'a normalnie ładuje się gra a jak pojawia się menu, potem wywala do windows'a i wyskakuje komunikat "Not well formed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml

Instalowałem od nowa grę parę razy i nic. Bardzo proszę o pomoc!

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Ja mam zawsze problem w Woking po 4, 5 sezonach. A już totalnie nie mogę z PPr. Krew mnie zalewa. BeTeWu - dla zainteresowanych HC - Zasady Hardcore - FM 2010.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution