Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

06.08.2010 19:25    #11611     Sufler - Porady do gry - Problem z Ribérym
[quote=Pomstiborius]FM ma jedną niezaprzeczalną wadę (zaletę?) - wszystko mija z czasem. Nie zaaklimatyzował się? Ściągnij jeszcze jednego francuza (może być ogórek, który nie będzie się nawet w rezerwach mieścił) i poczekaj. Miesiąc, dwa, pół roku. W końcu mu minie. Zawsze mija. :)[/quote]

W zespole mam aż 4 Francuzów i wszyscy grają regularnie w reprezentacji (Evra, Ribéry, Benzema i Lass). Evrę kupiłem niedługo po zakupie Ribérego, także myślę że nie potrzeba kupować kolejnego francuskiego zawodnika, chociaż mam na celowniku Gourcuffa :)

Jak ktoś ma jeszcze jakieś porady to proszę pisać, a ja pogram i poczekam, może problem minie sam :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Pełny ekran? A po co ci to? Lepiej graj w oknie. Ściągnij sobie skórkę, http://www.centr(...)010.html i wszystkie staty ładnie widać. A pełny ekran działa bez problemu mi na rozdzielczości 1280*768. Może spróbuj zmienić na takową.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

szycha333 Partyzant

06.08.2010 15:46    #11613     Sufler - Porady do gry - Grywalne ligi
Sufler jest po to żeby uzyskać odpowiedź na swoje pytanie, jak nie wierzysz to twój problem... Nie da się dodawać!

Jak nadal nie wierzysz to może oni ci pomogą http://www.youtu(...)ZOq2hulk

Tak nawiasem ile masz lat? 7?

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Wróciłem...więc biorę się za nadrabianie zaległości.
Trochę się tego nazbierało przez te trzy tygodnie :)

[quote=Dagome]Mam drobne problemy z moim kitspack'iem dla Premiership. Otóż pobrałem go z działu grafika i wkleiłem tam gdzie trzeba jednak jest kilka drobiazgów:
- brakuje dla niektórych drużyn trzecich zestawów koszulek, tak jak tu:
http://img71(...)zeci.jpg

-jest również jakis błąd, który wygląda następująco: po wklejeniu kitspack'a i pierwszym uruchomieniu gry wszystko jest ładnie ( http://img15(...)nalr.jpg ), jednak gdy np rozpocznę nową grę to wygląda to już tak - http://img23(...)agra.jpg - czerwona koszulka Arsenalu wróciła do stanu pierwotnego podczas gdy pozostałe dwa zestawy koszulek pozostały tymi z kitspack'a

Podobnie rzecz się ma z Tottenhamem:
- http://img33(...)hamv.jpg ( przed rozpoczesciem 'nowej gry' )
- http://img71(...)ttpo.jpg ( po jej rozpoczeciu )
...
[/quote]Tutaj masz wyjaśnienie jak sobie z tym poradzić.
Lucasinho wrzucił do tamtego posta plik Fix Kits.dbc. Niestety link do niego wygasł. Wrzucam Ci ten pliczek tutaj.
Dodatkowe wskazówki jak inaczej zaradzić sobie w tej kwestii znajdziesz tu

[quote=Coles]Szukam logsy wszystkich ekip z Polski. Z góry dzięki ;P[/quote]Wrzucam logosy do Polskich drużyn jakie znalazłem w necie.
W zestawie znajdziesz loga z następujących lig:
- Polska Ekstraklasa
- Unibet I. Liga
- II Liga Polska
- III Liga Polska
- IV Liga Polska
- zbiór 130 logosów z niższych lig

Do pobrania tutaj:
-Mirror 1
-Mirror 2
-Mirror 3

[quote=K0ras]Czy mi sie tylko zdaje czy jest jakis dodatek dodajacy nowe fryzury? Jezeli tak mozna prosić o link? [/quote]Są takie dodatki:
FM 2009:
OLT Expanded Hair Pack v1.0
Alternate 3D Hair
FM 2010:
OLT Expanded Hair Pack v2.0

[quote=rodlokwidzyn.bloog.pl]Witam,szukam coś w stylu Mega Kitspacka najlepiej wszystkich drużyn z europy.Mogłby ktoś pomóc?![/quote]Mógłby.
Zapraszam do mojego posta #1187. Linki z RapidShare tam wygasły ale te z Sendspace są jeszcze aktywne.
Gdy już pobierzesz sobie tego 'Kits MegaPacka' to usuń z niego katalog "Islandia" a w jego miejsce wrzuć to. Nie pytaj czemu. Po prostu zamień te foldery.

[quote=kondzio7777]szukam twarzy Nikona Jevticia i kitspackow,logopackow do ligi austriackiej.[/quote]1. FM nie znajduje mi gracza: Nikon Jovetic
2. Jeżeli chcesz face jakiegoś piłkarza to ZAWSZE w poście podawaj jego nr.ID
3. Kitsy i loga do ligi Austriackiej.

[quote=wajefel]Proszę o twarze piłkarzy :
Cristian Pulhac 7540786
Eric Cikos 63002434
Cleber 735485
Edgar Davids 54
Bernard Mendy 3502011
Marko Milinkovic 5781689
Maciej Żurawski 710132
Gordon Bunoza 64003305
Bongani Khumalo 65001846[/quote]Łap

[quote=Dagome]Szukam kits'ów Leeds United i Legii Warszawa (3 koszulki)[/quote]Łap

[quote=blaszek]FM 2008
Szukam faców nastepujących piłkarzy:
Cha du ri- 5701910
Pape Diakhate-917449
Romelu Lukaku-18007344
Morten Rassmussen-927982
Efrain Juarez-51000041
Danny Wilson-1394641726
Lukasz Fabianski-718272
Laurent Koscielny-8442484
Amr Zaki-12000149
S.Kyrgiakos-675787
Andres Rios-14001483
Milan Jovanic-5767443
Sergey Krivets-nie mam id
Artur Wichniarek-114893
Ł.Piszczek-719130
A.Kokoszka-719798
Michał Żewłakow-3202046
Darek Dudka-712275
Roger G.-319213
Dawid Janczyk-719597
Ochoa-5666492
Podolski-8708271
Lucas Barrios-956742
Adriano Leite-2001403
A.Hleb-876852
Balotelli-43001238
Artem Milewski-5314571
Ronaldo (luiz nazario de lima)-707715
Hulk-1394633529
Bruno Mezenga-2100330
Wasilewski-711740
Djibril Cisse-6200278

Najlepiej w cut out[/quote]Łap

[quote=pawelbarca1993]sorki, ze pisze jeszcze raz:) jakby podjal sie ktos zadania zrobienia facepacka calej Wisły tylko ze z nowymi zdjeciami juz w strojach adidasa z dzisiejszej sesji :)
zdjecia sa tutaj: http://www.wisla(...)druzyna/

podaje ID: ...[/quote]Jeśli chcesz, to wrzucę Ci face tych piłkarzy z obecnej albo poprzedniej wersji FM-a. No chyba że zależy Ci na wycięciu tych konkretnych fotek...i innych nie chcesz...no to będziesz musiał poczekać aż ktoś się tego podejmie.

[quote=blaszek]Szukam kitsów wszystkich reprezentacji.
Szukam też kitsów z lig europejskich (ze świata też mogą być) oprócz lig angielskich, szkockich,polskich,bundeligi i francuskiej .
Prosze o pomoc[/quote]Kitsy klubowe (Mirror SendSpace)
Kitsy Reprezentacji (Mirror SendSpace albo MegaUpload)

[quote=WojtekCFC86]witam prosze o pare face-ow w stylu cut

Pablo Mouche - 958651
Nicolas Otamendi - 14004589
Anthony Annan - 12005149
Fabio Borini - 28018401
Jack Cork - 5007408
Matej Delac - 24004495
Gokhan Tore - 35017569
Sam Hutchinson - 5131229
Mathias Jorgensen - 27000592
Gael Kakuta - 34001371
Jacob Mellis - 28012659
Vaclav Kadlec - 25009592[/quote]Łap

[quote=RIDS]Witam. Czy mógłby ktoś zreuplodować(czy jak to się tam pisze) http://www.cmrev(...)ase.html ?[/quote]Mógłby ktoś. Łap

[quote=Chelsea_Londyn]Witam.Poszukuję Kitspacka do polskiej ekstraklasy i I ligi .[/quote]Kilka akapitów wyżej wrzuciłem linka do MagaPacka z kitsami klubowymi. Znajdziesz w nim także te, o które prosisz.

[quote=Yebda_]Witam :)
Czy mógłby ktoś zrobić dla mnie 3x zdjęcia do Fm2010 następujących zawodników : Nicolas Otamendi , Romelu Lukaku , Neymar

Z góry dzięękujęę :))

Chciałbym jeszcze spytać o jedną rzecz bo mam problem z koszulkami ; |
ściągnąłem kitpacka do Premier League i w folderze są wszystkie koszulki w po włączeniu gry np.u Chelsea , Arsenal widoczne są 2 komplety a dla Manchesteru są 3. ( sprawdzałem w folderze są dla każdego zespołu po 3 rodzaje ).[/quote]1. Chcesz face jakiegoś piłkarza? Podaj jego numer ID !
2. Problem z kitsami? - Patrz pierwszy akapit tegoż posta.

[quote=Coles]Już na początku przepraszam za problemy, chodzi o to że nie wiem gdzie zgłosić mój błąd ; Otóż jak uruchamiam FM'a normalnie ładuje się gra a jak pojawia się menu, potem wywala do windows'a i wyskakuje komunikat "Not well formed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml

Instalowałem od nowa grę parę razy i nic. Bardzo proszę o pomoc![/quote]WYSZUKIWARKA!
Korzystaj z niej. Ona nie gryzie. Wystarczyło w niej wpisać: Not well formed albo invalid token a znalazłbyś mnóstwo postów związanych z tym problemem i to do kilku wersji FM-a.

[quote=Hieronim]Witam, proszę o fotki tych oto grajków w stylu cut out:
Juan Roman Riquelme - ID:2000212
Mattias Bjarsmyr - ID:8101335
Florent Cuvelier - ID:18027258
Denis Alibec - ID:57022794
Ognjen Vukojevic - ID:658322
Vagner Love - ID:317288

Aliaksandr Hleb - ID:876852
Yannis Tafer - ID:34004620
Damien Le Tallec - ID:34004620
Mario Vrancic - ID:35007493
Henri Saivet - ID:8443233
Diego - ID:311148
Bafetimbi Gomis - ID:919763
Geromel - ID:8878850
Stefan Reinartz - ID:35008899[/quote]Łap

[quote=Kacper125]Po raz kolejny proszę o link do jakiegoś wypróbowanego rezimu treningowego. Zanim zacznę sam robić muszę zobaczyć jak ten działa. Proszę o pewniaka który zapewni wzrost atrybutów a nie jak miałem ostatnio że stały w miejscu albo spadały...[/quote]Kacper125 nie podbijaj swoich postów. Napisałeś już w poście #2270 prośbę o skuteczny reżim treningowy. Czekaj cierpliwie. Jeśli ktoś takowy będzie miał, to go wrzuci. Kolejne próby podbijania własnych postów potraktuję jako zaśmiecanie i ukarzę to adekwatnie do zasad regulaminu.

Dziękuję za uwagę.

DaSSu Partyzant

06.08.2010 15:29    #11615     Sufler - Porady do gry - Problem z Ribérym
Tak samo mialem problem z Marchisio w Man City, ale w 2 sezonie gral najlepiej z druzyny i nazwano go "krolem srodka pola".

madridistas Partyzant

06.08.2010 13:19    #11616     Sufler - Porady do gry - Blad w FM
Oj będzie Pomarańcz ... heh czytaj Faq ;p

EDIT: Wyszukiwarka nie boli... ^^ ;p

Masz linka do tematu: http://www.cmrev(...)l?page=0

Na drugi raz troche bardziej pomyśl , chyba że lubisz pomaranczowy ^^ heh

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

06.08.2010 12:24    #11617     Sufler - Porady do gry - Problem z Ribérym
Co zrobić? Sprzedać. Ważniejszymi atrybutami od technicznych są atrybuty mentalne, psychiczne i osobowościowe (większość niestety ukrytych). Zdarzało mi się tak, że piłkarze nie aklimatyzowali się. Potem robi się z tego jeszcze większy problem - będziesz spełniać zachcianki zawodnika, to zburzysz atmosferę w zespole, inni zawodnicy zobaczą, że jednemu usługujesz, będą czuli się zaniepokojeni brakiem harmonii itd. Taka sytuacja prowadzi tylko do problemów. Dlatego też zawsze staram się opierać skład na zawodnikach lokalnych lub przynajmniej z jednego kręgu kulturowego. Ja bym się nie certolił, wystawiał w pierwszym składzie, a jak pojawi się jakiekolwiek zainteresowanie - sprzedał.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

06.08.2010 12:20    #11618     Sufler - Porady do gry - Problem z Ribérym
Witam! Otóż potrzebowałem dobrego lewego skrzydłowego, tak więc pozyskałem Ribérego z Monachium za 37.5 mln funtów. Problem polega na tym, że zawodnik ten twierdzi że nie zaaklimatyzował się w nowym otoczeniu (gra u mnie od lipca, a w grze mam połowę listopada). Wysłałem go raz na urlop i gdy powrócił zapewnił kibiców że problem minął i już nie tęskni za domem, lecz w profilu nadal pisze że się nie zaaklimatyzował i nadal mam opcję wysłania go na miesięczny urlop. Głównym problemem jest to że jest on moim podstawowym OPL i bez niego ciężko mi załatać po nim lukę. Kupiłem go z myślą o stworzeniu idealnego duetu skrzydłowych Ribéry - C.Ronaldo z wymianą pozycji w trakcie meczu. Niestety Franck gra przeciętnie i w 10 meczach tylko 2-krotnie trafił do bramki, a jego średnia waha się w granicach 6.8-6.9 na mecz. Boję się że będzie miał duży problem z aklimatyzacją bo ma już 27 lat i obawiam się że będę go musiał sprzedać, co będzie dla mnie nieopłacalne.

I tutaj pojawia się pytanie: Co zrobić aby Franck się zaaklimatyzował? Nie robić nic i dawać mu grać w podstawowej 11, czy może wysyłać go na urlopy? Jest to zawodnik który jest mi bardzo potrzebny bo bez niego jest spora luka na lewym skrzydle, tak więc zależy mi by grał na 100% swoich możliwości, nie tęskniąc już za domem.

W chwili gdy go kupowałem miał on kontuzję która wyleczyła się w czasie 2 dni. Czy to może być przyczyną tego braku aklimatyzacji w drużynie?

P.S: Czytałem inne tematy związane z tym problemem, lecz w każdym przypadku byli to młodzi zawodnicy w wieku około 20 lat, a Franck jest już ukształtowanym, dorosłym zawodnikiem i problem ten wygląda nieco inaczej.

jordan23 Partyzant

05.08.2010 22:42    #11619     Sufler - Porady do gry - Problem edytor
Witam,
Mam proble z odpaleniem edytora, klikam na ikonke, laduje sie i... nic, wyskakje okienko ze aplikcja jest jest juz uruchomiona, jednak tak nie jest, po 5-6 minutach oczekwiania pojawia sie czarne okno, pare sekund i dalej nic, czarne ekran znika a edytor dalej nie dziala, zaznaczam ze mam viste.
pozdrawiam
jordan23

alastor Partyzant

@szfedo
Próbowałem :P Wtedy szereguje ich według ich pozycji, ale z kolei "wybór meczowy" jest chaotyczny. Ja bym chciał żeby byli uszeregowani wg obu, z tym że wg wyboru meczowego w pierwszej kolejności.

Na screenie jest właśnie segregacja wg "pozycja".

PS. W menu drużyny, w "Skład" w zakładce "Taktyka" nie mam tego problemu. Tylko przy wyborze "Składu drużyny" na mecz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.