Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
To jest rzeczywiście duży problem, z którym się spotkałem kilkanaście razy w tej edycji FM'a. Prekursorem w dziedzinie gry defensywnej jest włoska Bologna. Niesamowicie ciężko sforsować ich defensywę. Oprócz strzałów z dystansu zalecam szybką, kombinacyjną grę. Jako, ze takie drużyny skupiają sie przede wsystkim na bronieniu, to nie musimy się martwić o obronę, a więc atak na max. Przewaga liczebna, szukanie gry i szybkie podania. No i trzeba szczęścia :].

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Jeśli nie pomoże, to mam radę - odstaw edytory czasu rzeczywistego. Potrafią one popsuć grę i problem może leżeć właśnie w "namieszanym" sejwie.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

toster Partyzant

09.08.2010 12:01    #11583     Sufler - Porady do gry - Kontuzja za kontuzją
Ja też ostatnio mam ten problem od września ( teraz mam początek Listopada ) w moim Lechu było ponad 20 kontuzji !! większość między 7-14 dni ale np. Lewandowski 4 mies a 2 moich najlepszych piłkarzy pierwszy ok 4 tyg ale 2 dni po powrocie z kontuzji znowu ma teraz na 2 mies a drugi po 2 tyg zagrał 2 mecze i kontuzja na 4tyg ogólnie teraz pół pierwszego składu ma kontuzje.
Przez ostatnie parę sezonów były kontuzje ale mało co prawda mam treningi na obciążeniu wysokim ale i tak większość kontuzji łapią w meczach a przez te 2 mies chyba tylko 1 kontuzja była na treningu.
A taktyką gram identyczną od prawie 4 sezonów.

piotrinho Partyzant

Mam problem z połączeniem. Mogę się tylko połączyć w sieci LAN a inaczej nie co mam zrobić? Używam hamachi. proszę o pomoc

playmaker Partyzant

08.08.2010 22:33    #11585     Sufler - Porady do gry - Dodawanie zdjec do manifestow
tu podaje widok tego problemu, pomocy ;/
sorry że osobno ale tak wyszło

playmaker Partyzant

08.08.2010 22:24    #11586     Sufler - Porady do gry - Dodawanie zdjec do manifestow
Mam problem. Otóż załadowałem fotki na bankfotek.pl a gdy je dodaje do manifestu wtedy mi sie wyświetla samo obramowanie. Pomocy !!!

MeehoweCK Partyzant

08.08.2010 21:57    #11587     Sufler - Porady do gry - Kontuzja za kontuzją
Mam teraz taki sam problem. W każdym z dotychczasowych 7 meczów sezonu (plus w kilku sparingach przed sezonem) co najmniej jeden z moich piłkarzy doznawał kontuzji. Właśnie skończyli mi się środkowi pomocnicy i się zastanawiam jak ich zastąpić :/ Przyczynę upatruję w okresie przygotowawczym, ale prawdę mówiąc nie wiem co zrobiłem źle...

nadal92 Partyzant

08.08.2010 21:33    #11588     Sufler - Porady do gry - Problem z kitspackiem.
Witam.Mam taki problem iż zacząłem grę klubem z czwartej ligi polskiej. Chcę sobie wrzucić kitspack z jakiegos innego klubu bo jest podobny do mojej druzyny.ZNalazlem takie koszulki w swoich kitspackach z ekwadoru jakieos zespolu otworzylem tam cfg zmienilem id mojej druzyny i pozniej odswiezam skorke i nie mam tych koszulek a sa dalej w tej z ekwadoru.Dziekuje i pozdrawiam.

majza1 Partyzant

08.08.2010 19:30    #11589     Sufler - Porady do gry - Problem z baza danych
Witam mam problem tak jak w temacie otóż po włączeniu i rozpoczęciu nowej gry powinno się pokazać okienko wyboru bazy danych a u mnie się nie pokazuje tylko od razu wczytuje mi domyślną bazę danych, posiadam patcha 10.1

kosanysa Partyzant

Witam. Prowadze Reprezentacje Polski i zachodni klub, a mam problem z organizacja sparingow reprezentacji. Moge zorganizowac moze ze 2 sparingi rocznie bo inne terminy sa okreslone jako zajete, podczas gdy inne reprezentacje rozgrywaja wtedy mecze. Dodam, ze sparingi organizuje samodzielnie zaraz jak tylko pojawi sie kalendarz na nastepny rok. Ktos ma pomysl jak to rozwiazac.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.