[quote=Pomstiborius]Marudzicie.

Nie pamiętam dokładnie, ale chyba Lukaku jest idealnym kompletnym napastnikiem. Ustawiłbym obok niego jakiegoś dobrego środkowego napastnika (jeśli prowadzisz na tyle dobry klub, że ściągnąłeś Lukaku, to musisz mieć też takiego atakującego - Torres, Drogba, Rooney itp.). Powinno Ci to zagwarantować dużo goli.[/quote]
Właśnie w tym problem , że trudno nazwać Arszawina dobrym napastnikiem a Van Persie ma długą kontuzję zostaje tylko Bendtner i Afellay.
[quote=Jarna]Osobiście uważam, że tak

Średnia liga, średni klub.
Pewnie będzie grał w pierwszej "11"
A Ty kim grasz tak w ogóle ?

[/quote]
Arsenalem Londyn
[quote=oldgunz]W Celcie powinien elegancko się ogrywać. Jest silny, także powinien te walory eksponować na tle Hiszpanów, a sama Celta od lat przeżywa słabsze chwile, wobec tego taki napastnik dla nich to skarb. Będą go wystawiać.
Pomstiborius:
Zgadza się, mi on też najbardziej pasuje na kompletnego napastnika. Choć z drugiej strony - to najbardziej wymagające zadanie ze wszystkich i młodzian może nie podołać (potrzebna jest też pracowitość, determinacja, kondycja, podania a nawet odbiór chyba). Ja widziałbym docelowo Lukaku z kimś pokroju Lavezziego / Messiego itd. Wysoki, lecz zwinny Murzyn (nowa wersja Drogby) w pakiecie ze zwinnym Latynosem powinni siać postrach i zdobywać bramkę za bramką. Z wymienionych przez Ciebie graczy Drogba jest zbyt podobny do młodego Belga, a Rooney skupia się na wielu różnych funkcjach i aż szkoda wystawiać go jako środkowego napastnika. Moim zdaniem tacy gracze najlepiej sprawdzają się jako cofnięci, z funkcją wsparcia.[/quote]
Jak grał na cofniętym był beznadziejny ustawiłem mu kompletnego.
Co do wypożyczenia nie mogę go wypożyczyć bo jest na kontrakcie juniorskim , jakie rozwiązanie proponujecie:
-Gra w rezerwach
-Gra w U-18
-Ogony 5-10 minut w ligowych meczach
-Zaryzykowanie i regularna gra w 1 składzie
-Nic nie robienie przez ten czas z nim aż do momentu kiedy będę mógł go wypożyczyć.
Najnowsze posty