Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.08.2010 21:46    #11521     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji
Nie prawda. Ja tak gram. Z tym, że na lewej mam Neymara, a na prawej Okoro. Neymar jako tako gra na prawym i świetnie na lewym. Okoro beznadziejny na lewym i dobry na prawym. Obaj są także napastnikami. Są ustawieni jako schodzący napastnicy i strzelają jak miło. A że schodzący nie wrzucają za dużo piłek tylko raczej je wykańczają, to wszystko działa. A Okoro nawet ma jednego króla strzelców jako OPP. Teraz zmierza po drugiego. Nie ma także problemu ze zdobywanie goli na beznadziejnej, dla niego, pozycji OPL.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

igix11 Partyzant

14.08.2010 21:12    #11522     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji
Piszę z problem który mnie nurtuję w każdym meczu. Ustawiłem swój zespół w ustawienie 4-1-2-2-1, gdzie ostatnia dwójka to ofensywni boczni. Ustawiłem ich na zmianę pozycji, Milinkovic z lewej na prawej gra jako tako ( według koloru kropeczek), Falodun gra beznadziejnie (czerwona kropeczka). W meczu nie widze róznicy. Strzelają czesto bramki nawet gdy grają nie na swoich macierzystych pozycjach. Więc nasuwa się pytanie, czy zaprzestać tych mrocznych technik, czy zostawić tak jak jest?

EvilGearPL Partyzant

Dobra chłopaki. Już po problemie. Po prostu wypożyczę chłopaka z prawem pierwokupu i zobaczymy co będzie. Żadne ryzyko, szczególnie, że zapłacę grosze.

Z atrybutów jest całkiem szybki, dobre opanowanie. Gra głową słaba bo jest niski ale za to duże przyśpieszenie. :)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
14.08.2010 17:56    #11524     Sufler - Porady do gry - not well-formed (invalid token)
Kolego paszczakk. W dniu dzisiejszym otrzymałeś już ostrzeżenie w postaci statusu reakcjonisty za bezsensowne zakładanie posta w sprawie problemu który był poruszany już wielokrotnie.

Niniejszym proponuję:
1. Zapoznać się z zasadami tutaj panującymi.
2. ZANIM założysz jakiś temat skorzystaj z wyszukiwarki i sprawdzić czy ktoś wcześniej nie założył przypadkiem tematu poruszającego problem z którym się borykasz.
Próby zakładania tematów które były już poruszane wielokrotnie będą traktowane jako zaśmiecanie i karane adekwatnie do zasad określonych w regulaminie.

Dziękuję za uwagę.
Zamykam

RIDS Partyzant

14.08.2010 16:31    #11525     Sufler - Porady do gry - Ekstraklasa - Problem??
Takie pytania to tutaj: http://www.cmrev(...)cje.html

Ale przyłączam się do prośby kolegi wyżej, ale do FM 07 lub 08. :D
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

Fotek07 Partyzant

14.08.2010 16:28    #11526     Sufler - Porady do gry - Ekstraklasa - Problem??
Witam mam takie pytanie co mam ściągnąć żeby miał wszystkie składy drużyn Ekstraklasy na sezon 2010/11 ???? Bo chciałbym sobie pograć legią a to nie to samo co skład z zeszłego sezonu?????

czoklet Partyzant

14.08.2010 13:10    #11527     Sufler - Porady do gry - Obrona
Jak w tytule mam problem z obroną gram ustawieniem 4-2-2-2, w ataku super ale moja obrona jest strasznie dziurawa, w ogóle nie potrafią odebrać piłki ... jak ustawić obronę żeby broniła a nie przepuszczała piłki a napastników bez jakiejkolwiek walki zostawiała?

paszczakk Partyzant

Ja mam taki problem not well-formred ( invalid token ) at line 1 of profile35.xml
Tu macie Screen
http://img31(...)525.png/
Co mam zrobić??? Pomuście proszę

szfedo Przodownik pracy

14.08.2010 00:29    #11529     Sufler - Porady do gry - Gra się zacina
Karty graficznej na pewno nie. Musi być inny problem. Zobacz w procesach czy nie siedzi ci nic zbędnego. Ogólnie komp Ci działa płynnie?

Mathi93 Partyzant

13.08.2010 23:37    #11530     Sufler - Porady do gry - Gra się zacina
WItam.

Mam problem z FM 2010 bowiem od samego początku gdy go zainstalowałem na nowym komputerze zacina się. Ogólnie gra chodzi płynnie itp tylko jak np chce wybrac jakiegos zawodnika to jest zawiecha ... Kursor myszki nie zmienia się na "łapkę" przez ok 3-5 sek trzeba czekac, gdzie za chwile znowu sie zawtnie, jest to bardzo uciążliwe. Dodam, że na o wiele gorszym komputerze tego nie było. CO prawda fm chodził wolniej ale sie tak nie zacinał

Procesor Athlon II DUal core M312, 2100 Mhz
4 GB ramu, tylko grafika zintegrowana Mobility Radeon HD5145, 512 MB.

Poprzednio miałem Procesor INtel duo 1,6, 2 gb ramu i grafike GeForce 5200 256 mb.

Jakieś "wspomagacze" do grafiki by pomogły ?

NIe wiem czy to przez ta zintegrowana karte czy co, ale na innych grach co prawda lżejszym tak mi nie ścina

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution