Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

maniutinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Miałem taki problem u siebie. Bramkarz Argentyna/Polska Sergio Sadowski (PA 197). Jak miał 19 lat to wypożyczyłem go do Legii, pograł cały sezon, wrócił na chwilę do Estudiantes i poleciał do PSV. Był reprezentantem Argentyny do lat 21, ale uprawniony i do reprezentacji Polski i Argentyny. Jak już miał 23 lata to nie grał już w U21 ani w seniorskiej kardze, a mimo to w jego profilu było napisane: W obecnej chwili uważa, że Argentyna to kraj, który chciałby reprezentować. Skończyło się tak, że w wieku 26 lat w końcu zadebiutował w reprezentacji Polski, choć już wtedy grał w Realu Madryt i uważany był za najlepszego bramkarza świata.

Junin Partyzant

po podpisaniu juniorskiego owszem od razu, ale problem polega na tym że on chce od razu profesjonalnego, a żeby proesjonalny był respektowany zawodnik musi mieć 17 lat!!!
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

kropecznik Partyzant

17.08.2010 23:07    #11503     Sufler - Porady do gry - problem z dodatkowymi ligami
Ściągnąłem stąd kilkadziesiąt lig z kilkunastu krajów i mam problem, ponieważ nie działają ligi boliwijskie, paragwajskie, Nowej kaledonii, Kostaryki, Kuby i Salwadoru. Nie mam pojęcia jak można zagrać w takim razie np. klubem z Kostaryki. Proszę o pomoc.

Junin Partyzant

Sytuacja:
Gram Arsenalem i znalazłem Polaka/Niemca(jeszce nie wybrał kadry, będe robił co w mojej mocy aby go przekonać do tej właściwej), 14/15 latka ,przyszłą gwiazdę futbolu(mam nadzieję) o PA 196 bodajże
Problem :
Chłopak nie chce przyjść do klubu na kontrakcie juniorskim, koniecznie chce profesjonalny co powoduje że będę mieć go u siebie dopiero za 2,5 roku!!!
Nadzieja:
Może mi ktoś wyjaśnić czy PA przez te 2,5 roku się nie zmniejszy i czy chłopak ma szansę na stanie się światową gwiazdą

Poradźcie!!! Dla dobra polskiej piłki!!
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

!ScOuReR! Partyzant

problem rozwiązałem instalując ręcznie łatkę 10.0.3., lecz teraz muszę grać z płytą xDD Temat do kosza.

!ScOuReR! Partyzant

Witam! Na moim podstawowym PC mam zainstalowanego FM 2010 przez steama. Chciałem zrobić update związane z transferami, więc otwieram edytor, chcę wczytać bazę danych z 3 łatką i co... kicha mogę tylko wczytać podstawową i z 2 łatką... Jak to naprawić ?

Msc Partyzant

17.08.2010 17:54    #11507     Sufler - Porady do gry - Ustawienie napastników
Witam, mam świetnych rozgrywających ale oni się troszkę marnują (mało asyst).Wydaje mi się problem polega na tym ze napastnicy (Aguero , Villa) nie wychodzą na pozycję,wolne pole, by sprokurować rozgrywającego do posłania prostopadłej piłki za plecy obrońcy.Ustawieni są jako Kompletni Napastnicy -Atak.Może problem wydaje się błahy ale nudzie mnie już gra gdzie napastnicy sami wygrywają mecz i skrzydłowi mają po 20 asyst a taki rozgrywający 7. Specjalnie nawet ulepszyłem gracza w Fmrte. Proszę o pomoc.

88borek Partyzant

17.08.2010 15:54    #11508     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż w ratach
co za problem, sprzedajesz graczy w ratach, i kupujesz w to miejsce graczy rowniez w ratach, i to sie rownowazy

sebastiano399 Partyzant

17.08.2010 10:36    #11509     Sufler - Porady do gry - Co to za błąd?
Witam,

Mam taki problem jak pokazuje obrazek.

http://www.image(...)93431541

Mianowicie odinstalowałem grę i po zainstalowaniu pojawia mi się ten błąd. Zawsze po skończonym meczu minimalizuję się gra i wyskakuje ten komunikat. Po zamknięciu go wyłącza się gra. Zauważyłem, że po przeinstalowaniu systemu ten błąd już się nie pojawia. Czy ktoś się z tym spotkał albo ten temat już był poruszany?

Proszę o pomoc

Z góry dziękuję

Falcon Przodownik pracy

[quote=MagnificoManager]Kim grasz?[/quote]
Kolega gra Bayernem.

Ja przed chwilą odpaliłem na szybko grę na wszystkich ligach niemieckich Arminią, i też nie mogłem objąć drużyny rezerw,które grają w III lidze.
Chyba rozwiązałem twój problem.Jeżeli rezerwy grają np.w III lidze to nie możesz nimi grac.Ta opcja chyba była dopiero od Fm 09 albo 10,natomiast jeżeli rezerwy mają swoją ligę(gdzie grają same drużyny rezerw,np.Anglia) to śmiało możesz objąć drużynę rezerw.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution