Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Adrianek2501 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Godman]Napisz:

- ilu masz obrońców, jakie mają role i nastawienie
- jak masz ustawioną linię obrony (cofnięta, czy wysunięta, czy normalnie)
- czy grasz na spalone?
[/quote]
Gram czwórką obrońców, od dzwona piątką (jak lekko modyfikuję taktykę pod mocnego przeciwnika):

- lewy; rola: boczny obrońca, nastawienie: ofensywa (najmniejszy stopień)
- lewy środkowy; środkowy obrońca, maks. defensywa
- prawy środkowy; środkowy obrońca, maks. defensywa
- prawy; boczny obrońca, ofensywa (najmniejszy stopień)

Linia obrony normalnie wysunięta. Nie gram na spalone.

-----
edit: Domyślam się, że napiszesz iż problem leży w nastawieniu bocznych obrońców. Chciałem by włączali się do akcji ofensywnych. No ale rozumiem - "coś za coś", albo będą włączać się do ataku skrzydłami albo będą mieli siły na skuteczny odbiór piłki rywalowi. Tak?

EnsiferuM Partyzant

22.08.2010 14:47    #11472     Sufler - Porady do gry - Pliki FMF
Witam FManiacy.
Otoz mam problem bo ściągnąłem Logos pack z tąd:
http://www.cmrev(...)ack.html
Ściagnalem przez torrenta i kazdy z tych plikow jest z oznaczeniem .fmf a nie jest to zadne archiwum ktore moglbym wkleic do graphics w moich dokumentach.
Nie wiem dokladnie co to jest a nie da sie tego niczym wypakowac, prosilbym o jaka kolwiek pomoc.

Inko90 Partyzant

Witam. Mam pewien problem. Otóż wie ktoś może dlaczego pieniądze z budżetu transferowego po sezonie nie przechodzą na budżet ogólny?

Przykład: Prowadzę Bolognę. Na koniec poprzedniego sezonu zostało mi 31 mln Euro na trasfery. Budżet ogólny oscylował w granicach 20 mln Euro. Na początek sezonu dostałem 17 mln na transfery, a budżet ogólny wynosił ok. 14 mln. Zatem brakuje 20 mln euro... Wiecie może dlaczego przepadło mi 20 mln? Gram na patchu 10.3.0...

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=Salmen]Mam pytanie, czy jest jakiś dodatek zawierający jak najwięcej koszulek zespołów narodowych?[/quote]Tak. Tutaj masz np. koszulki reprezentacji a tutaj koszulki klubowe w takich samych stylach.

[quote=Los Useros]Mam pewien problem z kitsami. W niektrorych zespolach pokazuja sie tylko same domowe lub wyjazdowe. Czym to jest spowodowane??[/quote]Tutaj poszukaj wyjaśnienia.

[quote=Los Useros]qstosh a masz moze kitsy do ligi rumunskiej na ten sezon??[/quote]Panowie wstrzymajcie się troszkę z tymi prośbami o kitspacki i facepacki na sezon, który się jeszcze w większości lig nawet nie rozpoczął. Takie 'aktualne' dodatki nie są tworzone hurtem i to pół roku przed startem danej ligi. Przecież wy oczekujecie dodatków robionych pod FM 2011 a nie dość że nawet jego wersja demo nie ujrzała światła dziennego, to jeszcze na większości stron poświęconych tematyce FM-a nie stworzono nawet podkategorii 'FM 2011'. Troszkę cierpliwości.
Ja na chwilę obecną nie mam kitsów ligi rumuńskiej na sezon 2010/2011. Jeśli takowe znajdę, to wrzucę.

spurny Łap. W paczce brak Connollyego.

golex Partyzant

Dokładnie 1 na 1 dla bocznych obrońców powinien rozwiązać problem.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
22.08.2010 11:13    #11476     Sufler - Porady do gry - Gdzie wpisać klucz produktu
Wyszukiwarka...i raz i dwa.
W powyższych tematach znajdziesz wyjaśnienia.
Zamykam.

Los Useros Partyzant

Mam pewien problem z kitsami. W niektrorych zespolach pokazuja sie tylko same domowe lub wyjazdowe. Czym to jest spowodowane??

qstosh a masz moze kitsy do ligi rumunskiej na ten sezon??

Jarna Partyzant

1. W instrukcjach dotyczących rywala ustawiaj : pressing, krycie, zagranie słabszą nogą i agresywny odbiór piłki na skrzydłowych i bocznych obrońcach, dlatego, że to oni najczęściej wrzucają. Znaczy na bocznych obrońcach raczej nie ustawiaj krycia :)
2. Twoi obrońcy muszą być wysocy oraz dobrze grać głową :) Zobacz czy takimi na pewno dysponujesz.
3. Być może problem leży w tym, że każda piłka leci za obrońców. Jeśli tak to cofnij linię obrony.
4. Jeżeli grasz 3 obrońcami, to spróbuj zagrać 4 :)

Zapewne ktoś niedługo poda Ci lepsze rozwiązania niż ja :)

Adrianek2501 Partyzant

Otóż mój problem polega na tym, iż wrzutki rywala (każdej marki, nie ważne czy beniaminek czy potentat) w moje pole karne wchodzą niczym w masło i sieją ogromne spustoszenie i panikę. Bramkarz i obrońcy muszą ratować się właściwie każdą metodą - dochodzi do nieokiełznanego wymachiwania nogami na linii bramkowej itp. Oczywiście najczęściej padają bramki, bo rywalom zostaje tylko dołożyć czoło... Ma ktoś radę jak ten problem rozwiązać?

Z góry dziękuję za każdą chęć pomocy.

Vic14 Partyzant

21.08.2010 21:56    #11480     Sufler - Porady do gry - gra w oknie
witam! mam problem...chcialem sobie zaczac grac w oknie jednak gdy w chodze w ustawienia i chce wziac tryb wyswietlania okno to nie moge bo slowo "okno" jest szare...prosze o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.