Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

suchy12kk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Moim problemem, jest to że większość, a przede wszystkim kluczowi gracze są niezadowoleni. Moim Skromnym zdaniem nie mają do tego powodów. Fakt stara się o każdego z nich po kilka drużyn z "wyższych półek", jednakże ostatnie sezony to zwycięstwa w lidze polskiej i oraz dojście do ćwierćfinału LM. Wartość klubu też nie jest najgorsza bo z marnych bodajże 500tyś dotarłem do 34,5 mln euro obecnym stanem. Śmieszną sprawą też są wartości zawodników... ale to już inna sprawa. Więc zwracam się do was... Bardziej doświadczonych graczy tejże świetnej gry o poradę co mam zrobić. W załączniku dołączyłem zdjęcie na potwierdzenie obecnego stanu.

Los Useros Partyzant

Mam problem z kondycja graczy. Po zainstalowaniu patcha wczesniej 10.2 a teraz 10.3 maja strasznie slaba kondycje po rozegraniu meczu. Treningi druzynowe nie sa ciezkie. Przed patchami tez jakby brakowalo zespolowi sil. Czy ma ktos ten problem??

Yablonas Partyzant

Problem może też polegać na tym, że to nie każda wrzutka jest groźna, tylko jest ich bardzo dużo, bo za bardzo się cofnąłeś. Jak oglądasz mecz na "kluczowych" to logiczne, że będzie pokazywać tylko te najgroźniejsze, a te co twoi obrońcy wybiją albo zablokują umkną twojej uwadze, sprawdź w paru meczach w analizie, ile mniej więcej wrzutek próbują twoi przeciwnicy. Jeśli jest ich znacznie więcej niż tych groźnych, które ty widzisz to wtedy spróbuj wysunąć trochę obronę i porównaj ilość wrzutek.

Yablonas Partyzant

22.08.2010 18:06    #11464     Sufler - Porady do gry - Luki w FM'ie 2010
Współpracownicy często zauważają problemy tam gdzie ich nie ma, możesz też w celu zapełnienia miejsca pomiędzy napastnikami a pomocą, ustawić jednemu z napastników "klasyczna 10" i zmienić mu odbiór na agresywny, u mnie Łobodziński z takimi ustawieniami ładuje 20 bramek i asyst w sezonie i przy okazji jest graczem, który przeszkadza rozgrywać piłkę w środku przeciwnikowi i w cięższych meczach zgrywa piłki i rozprowadza kontry. Jak grasz słabszą drużyną to wtedy nie za bardzo jest się czym przejmować, że jest luka pomiędzy atakiem a pomocą, jak widzisz że twoi radzą sobie z wyprowadzaniem kontry i mimo dużego posiadania piłki przez przeciwnika nie stwarza sobie sytuacji to nie jest źle.

Aha jeszcze problemem może być ustawienie zbyt sztywnego stylu gry.

Sócrates Partyzant

Witam!!!

Na zagranicznej stronie znalazłem jakieś nowe uaktualnienie, bardzo zależy mi na nim ponieważ jest tam uaktualniona liga austriacka, którą się bardzo interesuje. Problem polega na tym ,że po pobraniu pliku i jego wypakowaniu, pojawia się inny typ rozszerzenia -dbs, nieobsługiwany przez grę. Jeśli ktoś wie jak je zmienić to bardzo proszę o pomoc.

podaje link do update:
http://forum(...)ter-uvm/

EnsiferuM Partyzant

22.08.2010 16:48    #11466     Sufler - Porady do gry - Pliki FMF
Problem rozwiazany, pliki zostaly rozpakowane u kolegi na lepszym kompie, zgrane na pendriv'a i juz wszystko ok.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

[quote]środkowy obrońca, maks. defensywa
boczny obrońca, ofensywa (najmniejszy stopień)[/quote]
I tu jest problem :) Masz zbyt dużą przepaść w nastawieniu między środkowym i bocznym obrońcą. Skrzydłowi rywala bardzo łatwo mogą wykorzystać tę lukę by wbiec tam na pełnej szybkości, najczęściej dostają podanie i mają dużo czasu i miejsca by wrzucić celnie w pole karne. Albo zwiększ nastawienie środkowych obrońców do 2-3 punktów mniej niż dałeś bocznym i ustaw im duży pressing + wysunięta linia obronna + pułapki ofsajdowe, albo zmniejsz nastawienie bocznym obrońcom, cofnij linię i ustaw pasywny pressing całej linii defensywnej.

EnsiferuM Partyzant

22.08.2010 15:59    #11468     Sufler - Porady do gry - Pliki FMF
Odpowiedzial ten co nie probowal.
Plik FMF otwiera sie poprzez Resource Archiver, to sa logopacki i musza byc wklejone do folderu graphics, ale nie zadzialaja dopoki nie beda otwarte.

@@ Edit.
Po 2, jest fix ktory maprawia wszystkie bledy i jest on JEDYNIE z plikow graficznych .png a w plikach fmf znajduja sie pliki png lecz trzeba to wypakowac ale mam z tym problem bo przy tym komputer mi sie wiesza.

golex Partyzant

Trochę odkopuję temat...

Mam problem, który mnie denerwuję. Otóż posiadam świetnego zawodnika, 20-latek, określany jako Wielki Talent. Super atrybuty techniczne oraz psychiczne, fizyczne jeszcze nie, ale pracuję nad tym. Przejdźmy do rzeczy... Jednym z jego ulubionych zagrań jest: "szuka podań, zamiast okazji do strzału". Z takim zagraniem już przyszedł do klubu jak go kupowałem 2 sezony temu. W meczu nie oddaje w ogóle strzałów! No wiadomo, szuka podań, ale on ma strzał z dystansu na poziomie 18! A podania i kreatywność - 14 i 16. Przesuwanie suwakiem od strzałów z dystansu nic nie daje. Nawet jak zawodnik jest na 20m. nikt go nie kryje, że aż prosi się o strzał, to ten na siłę szuka podania. Próbowałem oczywiście oduczyć go tego zagrania, ale on przekornie twierdzi, że nie widzi sensu w zmianie stylu gry. Obecnie trenuje strzały z dużą siłą, a w klubie gra na pozycji OPŚ, rzadko w ataku. I tu nasuwa się pytanie: Jak go przekonać, żeby się zgodził?

Screeny zawodnika:
-profil --> http://img26(...)rino.png
-ustawienie --> http://img41(...)ino2.png
-osobiste --> http://img33(...)ino3.png

Sn4k3 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
22.08.2010 15:30    #11470     Sufler - Porady do gry - Luki w FM'ie 2010
Witam,

Mam pewien problem z FM'em 2010. Otóż w trakcie meczu mój asystent truje mi, że luka, która istnieje między moimi napastnikami i pomocnikami jest zbyt duża i dlatego też łatwa do wykorzystania. Mój współpracownik ma również podobne zdanie o wielkości luki między linią obrony i pomocy. Gram klasycznym systemem 4-4-2. mam dwóch różnie nastawionych środkowych pomocników, jeden skupia się na odbiorze i defensywie, drugi kreuje grę i strzela bramki. Na początku meczu ustawiam wariant taktyczny zwany 'Kontrola'. Próbowałem już wielu forteli taktycznych w celu rozwiązania problemu ale żaden z nich nie przyniósł skutku. W związku z tym liczę na porady z Waszej strony.

pozdrawiam!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution