Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

adamusek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam wszystkich.
Mam mały problem wgrałem sobie z fm-base paczkę z logopackami ( 1 część i fixa ) mój problem polega na tym , że pomimo wgrania fixa wciąż zamiast herbu Polonii Warszawa jest herb Polonii Bytom i w związku z tym mam pytanie czym jest spowodowany owy błąd, bo z tego co widzę w fixie jest logo Polonii Warszawa z confingiem ale niestety dalej mi wyświetla logo Polonii Bytom.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Adam

sko11ra Partyzant

24.08.2010 21:08    #11432     Sufler - Porady do gry - problem ze sztabem
Gram w FM 10 dopiero 1 sezon, wygrałem ekstraklase, doszedłem do fazy grupowej Pucharu Euro, i podczas okienka moich scoutow i trenerow podbieraly mi inne kluby. I gdy chce kupic nowego, lepszego to caly czas mam wysmiewana i odrzucana oferte. Zarzad nie pozwala mi na zwiekszenie pensji. To moj pierwszy manager i nie wiem co mam zrobic...;/

szeva Partyzant

24.08.2010 19:36    #11433     Sufler - Porady do gry - Problem z wgraniem twarzy
Witam, mam problem z wgraniem twarzy piłkarza Ludovic'a Obraniaka. Pobrałem facepack'a ze strony FM Centrum z drużyną OSC Lille gdzie był ten piłkarz. Po wgraniu nie było jego twarzy a pozostałych piłkarzy z tej drużyny były. Nie wiem w czym tkwi problem, że właśnie ten polak nie może mieć ładnej buźki ;/. Być może to przez to że kilka razy sam tworzyłem jego twarz i próbowałem pisać plik config.xml do folderu Obraniak czy Francja i kilka kopi mogło zostać. Lecz po ich usunięciu nadal nic się nie zmieniło. Proszę o pomoc!

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
24.08.2010 19:01    #11434     Sufler - Porady do gry - Bląd FM 10.
Pozdro dla piratów. Miło się gadało, Janas.
Rozwiązanie twojego problemu - http://www.gram.(...)010.html
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Janas Partyzant

24.08.2010 18:49    #11435     Sufler - Porady do gry - Bląd FM 10.
Witam.Mam taki problem z FM 10.Podczas grania pisze mi zebym wlozyl plyte.Ponów probe,lub wylacz.

Yablonas Partyzant

24.08.2010 14:39    #11436     Sufler - Porady do gry - Odpuszczanie krycia...
Jeżeli obrońca jest wolniejszy od przeciwnika, to wtedy schodzi do środka, bojąc się pojedynku biegowego, a że robią to tak nieudolnie..., taki mały problem tego FMa. Z filmiku widać, że twój obrońca początkowo zastosował się do poleceń i od razu ostro zaatakował rywala, no ale temu udało się dobrym przyjęciem piłki zyskać parę metrów. Miałem ten sam problem grając Wisłą Kraków i jak zmniejszyłem pressing obrońcom i wyłączyłem ścisłe krycie, to już tego problemu nie widać. Zresztą w tym FM opłaca się mieć szybkich obrońców, bo w poprzednich obrońcy mogli mieć nawet poniżej 10 atrybuty szybkościowe, byle mieli wysoką skoczność i utrzymanie równowagi i już wymiatali.

Piotr Sebastian Młody aktywista

24.08.2010 12:37    #11437     Sufler - Porady do gry - Odpuszczanie krycia...
To nie znaczy, że w innych drużynach problem też nie tkwił w FB. Pamiętaj, że wymagając od FB doskonałego wywiązywania się z obowiązków w defensywie powinien mieć on atrybuty krycia, ustawiania się, koncentracji oraz waleczności pow. 16. Przewidywanie, determinacja oraz współpraca nie powinny spadać poniżej 12.

W innym razie sprawdź krycie 1na1. Najprawdopodobniej FB nie kryje Ci przeciwnika z piłką. Ustaw strefowe i powinno być git.

Salmen Młody aktywista

[quote2=Salmen][quote=Junin]Potrzebuję koszulek Ligi Rosyjskiej (facepack też mile widziany). prośbę kieruje głównie do qstosh'a który kiedys umieścił już tutaj link, ale on wygasł[/quote]

Proszę. Jest to link do postu qstosh'a, w którym jest megapack strojów.

Edyta mówi: Tutaj masz do pierwszej (tej najwyższej) ligi rosyjskiej w stylu SS'09 na sezon 10/11 :)[/quote2]
error 404 - not found

Inko90 Partyzant

24.08.2010 12:19    #11439     Sufler - Porady do gry - Odpuszczanie krycia...
Problem nie tkwi w zawodniku, bo jak napisałem wyżej grałem też innymi drużynami i w każdej było to samo. Obrońca zamiast przerwać akcje/biec dalej za zawodnikiem po prostu biegnie pod swoja bramkę i czeka jak debil na przeciwnika...

Piotr Sebastian Młody aktywista

24.08.2010 11:57    #11440     Sufler - Porady do gry - Odpuszczanie krycia...
Jeżeli masz takie ustawienia taktyczne jak piszesz, a sytuacja w załączonym filmiku zdarza się często, to problem tkwi w zawodniku a nie w taktyce.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution