No to mi się trafił jakiś mega bug. Obiektem tworzącym problem jest niejaki Alexander Kolarov. Chciałem sobie zakontraktować gościa po tym, jak skończył mu się kontrakt w MU (gram Leeds), po trzech sezonach gry. Jest etatowym reprezentantem, to, myślę sobie, nie będzie problemu z pozwoleniem, tym bardziej, że już od paru sezonów grał w Anglii. Kiedy asystent dał mi znać, że mogą być problemy z uzyskaniem pozwolenia, to nie bardzo chciało mi się w to wierzyć. Pierwsza próba negatywna, odwołanie odrzucone. Kicha. No nic, myślę sobie, gra trochę czituje, to czemu ja nie miałbym? Odpaliłem FMRTE, ustawiłem mu jako drugą narodowość Wielką Brytanię - dalej to samo, obie prośby odrzucone. Deczko dziwne, bo kiedyś podobny zabieg się udał - chciałem kupić sobie Kaseya Wehrmana, Australijczyka, jemu również nie przyznano pozwolenia na pracę. Patrząc na jego narodowość, stwierdziłem, że normalnie by dostał, więc trochę oszukałem, ale w sytuacji Kolarova nie mogę nic zrobić. Nawet ustawienie jako pierwszej narodowości GB nic nie daje. Da radę coś z tym zrobić? Bo, niestety, okienko się już skończyło, więc nie bardzo mam co z nim począć. Będę musiał chyba czekać do zimowego okienka, bo nie uśmiecha mi się czekać 3 lata, aż 26-letni zawodnik otrzyma obywatelstwo belgijskie, tym bardziej, że to również może nic nie pomóc.
Pozdrawiam
Najnowsze posty