Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.09.2010 14:38    #11361     Sufler - Porady do gry - Błąd numer 83 - Steam
Witam. Zainstalowałem grę na drugim kompie poprzez steam i o ile na moim podstawowym chodzi wyśmienicie, to w innym mieszkaniu mam problem dotyczący błędu nr 83. Otóż po zainstalowaniu FM10 i wszystkich aktualizacji, uruchomienie FM-a jest niemożliwe z racji pojawiania się błędu numer 83. Nie mam pojęcia jak go rozwiązać może Wy coś poradzicie?

maniutinho Młody aktywista

31.08.2010 21:07    #11362     Sufler - Porady do gry - spalony
Przecież w prawdziwej piłce też istnieją pomyłki sędziego :) FM dąży podobno do realizmu więc w czym problem :D

zielas Partyzant

31.08.2010 20:21    #11363     Sufler - Porady do gry - spalony
dawno tu nie byłem dlatego nie wiem czy ten problem był już poruszany ale ostatnio zorientowałem się, że fm2010 ma spore kłopoty z interpretacją przepisów o spalonych. niedawno podczas meczu arbiter odgwizdał offside w momencie gdy jeden z zawodników wracał ze spalonego lecz piłka była ewidentnie zagrywana do przepisowo ustawionego zawodnika. ta sytuacja powtórzyła się jeszcze raz w następnej kolejce co upewniło mnie że football manager nie potrafi odpowiednio wychwycić takich sytuacji. czy komuś zdarzyło się coś podobnego? pozdro

szczepekk89 Partyzant

31.08.2010 19:14    #11364     Sufler - Porady do gry - Błąd w FMRE
Pojawia mi sie blad podaczas wlaczania edytora FMRE v4.0.003 (mam wlaczonego Fm-a). W zalaczniku jest tresc bledu. W czym problem ?

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

Miałem ten sam problem. Nie da się wstawić tych znaków po edycji posta.
+ >
Jesteśmy tu aby pomagać...

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

30.08.2010 21:50    #11366     Sufler - Porady do gry - Marzenia o wielkości
Może problem leży w używaniu Genie Scouta - widzisz że nie mają jakiegoś super CA więc sam nie wierzysz w to że są w stanie załóżmy przejść fazę grupową Ligii Mistrzów. Brzmi jak głupota/totalnie niewiarygodnie ale cóż tak też można;)

Pod koniec sezonu jeśli pozostało Ci coś na transfery przesuń to w oknie zarządu do budżetu płacowego powinno to wzmocnić twój budżet na nowy sezon.
#TeamTyniec

LoOcas Partyzant

30.08.2010 21:35    #11367     Sufler - Porady do gry - Marzenia o wielkości
- pzremko:
Bazę i szkółkę mam na max ale póki co najlepsi wychowankowie mają CA po 130 a to za mało. Inwestuję w trenerów. Ściągam młode talenty, połowa składu to właśnie oni. Próbowałem 3 ŚP, przegrywałem z kretesem nawet na krajowym podwórku. Gram w sparingach zawsze z lepszymi od siebie i wygrywam.
- 88borek:
Żaden Polak nie dorasta do pięt moim zawodnikom, no poza Lewandowskim, ale on już dawno w Sevilli. Dellafiore ma 32 lata z CA 120 a Antolic 26 lat z CA 155, jest fenomenalny. Dynamo Kijów go chciało za 9,5 mln E, ale nie oddałem, bo ciężko znaleźć równie dobrego rozgrywającego.
- Godman: Powiedzmy, że pojawiła się "aż" jedna gwiazda wsrod moich wychowankow. Na początku ma CA 120, aby dorosnąć do poziomu moich podstawowych zawodników potrzebuje 3 lat. Za rzadko się pojawiają takie gwiazdeczki i za wolno się rozwijają. Kupuję 17-letnie talenty, ale rozwijają się w tempie co najwyżej +5 CA na rok, mimo najnowocześniejszej bazy treningowej i trenerów z 8 gwiazdkami lub więcej.
Może problemem jest taktyka, ale potrafię zdobywać po 90 bramek na sezon w lidze, nie przegrywając meczu. W LM odpadam z 3 miejsca z minimalną stratą punktową do 2. Przegrywam tylko z najlepszymi dlatego wydaje mi się, że moi zawodnicy są za słabi

baixinho Partyzant

30.08.2010 18:54    #11368     Sufler - Porady do gry - Gra w obronie
Gram w ustawieniu wywodzącym się ze standardowego 4-1-2-3. Moje niezadowolenie wywołuje zbyt pasywna i mało hmm inteligentna :) gra w odbiorze piłki. Tyczy się to przede wszystkim napastników. Mają oni nastawienie na poziomie nieco ponad połówkę(lekko ofensywne), swoboda taktyczna na "środku", gra przy przeciwniku "do oporu". Również trójka pomocników ma pressing ustawiony na najwyższym poziomie. Niestety w niektórych przypadkach gdy rywal ma piłkę dochodzi do kuriozalnych sytuacji. Mianowicie rozgrywa on długo piłkę w pomocy, nie wykazując ochoty do przeniesienia jej do przodu, po jakimś czasie najczęściej tracąc ją głupim długim podaniem. Jednak zanim to uczyni mój zespół ma masę problemów z pozbawieniem go futbolówki. Dzieję się tak głównie z dwóch powodów. Po pierwsze napastnicy nie wykazują żadnego zainteresowania piłką rozgrywaną za ich plecami, pozostając niejako "przyklejeni" do obrońców rywala. Pomocnicy w swoich staraniach(nie najlepszych o czym za chwilę) nie mogą liczyć na ich pomoc. Jak to zmienić? Próbowałem zmienić ich ustawienie na ultradefensywne z miernym skutkiem. Teraz o pomocnikach. Oni co prawda starają się przejąć piłkę, jednak mimo ustawionego krycia strefowego, wykazują minimalną chęć do podwajania zawodnika z piłką, co wydaje się być kluczowe, bardziej skupiając się na pilnowaniu "swojego" odpowiednika u przeciwnika. Jak to zmienić? Jak zachęcić ich do podwajania?

pawelbarca1993 Partyzant

30.08.2010 14:40    #11369     Sufler - Porady do gry - Start w lidze brazylijskiej
Witam. zamierzam zaczac grac jednym z brazylijskich klubow i tu pojawia sie problem, bowiem nie orientuje sie w zasadach tam panujacych, gdyby ktos mogl mi po krotce objasnic system gry i rozne 'kruczki' prawne to bylbym wdzieczny :)
"Seny, pit i collons!"

Yerdek Partyzant

30.08.2010 12:35    #11370     Sufler - Porady do gry - Array access out of bounds
U mnie ten błąd wywoływała instalacja alternatywnego komentarza, który był dostępny na stronie centrumfm.org. Po wyrzuceniu pliku z alternatywnym komentarzem i powrocie do oryginalnego, problem przestał występować. Jeśli korzystałeś z tego dodatku, usunięcie go powinno pomóc...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.