Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wacek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
witam.

Mialem problem z zawodnikiem bo nagle zaczal mi sie nielubic z kilkoma innymi graczami. Postanowilem isc na latwizne i wyedytowac mu "relations" w RTE. Zmienilem poprostu nielubiane osoby z moich zawodnikow, na trenerow innych druzyn z ligi. No i w momencie keidy to zrobilem, przy zawodniku pojawila sie ikonka "Nie" i nie moge w zadnym emczu go wystawic (edycji dokonowakem w momencie ustawiania taktyki na najbzliszy mecz-moze to ma cos do rzeczy). Ktos z Was spotkal sie z czyms takim? i czy da sie to jakos odkrecic?

kuba2622 Partyzant

06.09.2010 13:59    #11352     Sufler - Porady do gry - Problem z Bazą danych
Witam , co zrobić w tej sytuacji żeby działała mi Polska Liga ?
Jest napisane że jest za drużyn 21 , a powinno być 18.
'... Mówisz Wrocław , a Śląśk w myslach swych masz ...'

bayernFAN Partyzant

Witam. Mam problem. Stworzyłem sobie swojego zawodnika w edytorze. Dałem mu dosyć wysokie atrybuty, po 15-20. Zapisałem, i wchodzę w grę. Chce go kupić - wchodzę na jego profil, a wszystkie atrybuty po 1, 2 czy 3. Tylko 3 czy 4 atrybuty są tak, jak stworzyłem zawodnika. Co to może być ? Jak to naprawić ? Proszę o pomoc ;)
Football Manager - propably the best game on the world !

Palimpsest Młody aktywista

02.09.2010 20:16    #11354     Sufler - Porady do gry - Info o zainteresowaniu
No to jestem coraz mniej przekonany do "intuicyjnej" obsługi tej wersji gry. SI nie idźcie tą drogą!(Żeby nie było, apel nie jest powodowany tylko tym konkretnym problemem, a całościową oceną interfejsu po przesiadce z poprzednich wersji)
@

Palimpsest Młody aktywista

02.09.2010 19:52    #11355     Sufler - Porady do gry - Info o zainteresowaniu
Witam. Mam problem z ogarnięciem tego FM-a 2010. Konkretnie chodzi o to by w miejscu które zaznaczyłem na screenie pojawiała się informacja o zainteresowaniu innej drużyny danym piłkarzem(Int). U mnie pojawia się głównie niepotrzebna informacja o narodowości(Cdz), która jest mi znacznie mniej potrzebna. Szybka(i pomocna) odpowiedź będzie nagrodzona, gdyż akurat urządzam sobie sesyjkę z FM-em.

Oto Screen:

http://www.bankfotek.pl/view/742360
@

natus Partyzant

reputacja w tym przypadku nie miała znaczenia - mój klub miał najwyższą
bardziej mógł być to problem szerokiego i mocnego składu

o interakcjach nie pomyślałem w tej sytuacji - mój błąd
problem z nimi może być taki, że na początku gry wielu zawodników od razu jest na wishlistach klubów

popróbuję oba rozwiązania

jakieś inne jeszcze pomysły ktoś ma?
tia

natus Partyzant

witam wszystkich
z góry przepraszam, jeśli temat już był poruszany (wyniki wyszukiwania niezbyt mnie usatysfakcjonowały)

Mam pytanie odnośnie ofert kontraktów, jakie składacie zawodnikom, których chcecie kupić.
Problem jest mniej więcej taki:

Włączam bardzo dobry klub - Arsenal
chcę kupić Cristiana Zapatę, ale nie jestem jedynym zainteresowanym
ofert jest kilka - wszystkie zatwierdzone przez klub
negocjacje kontraktu z zawodnikiem
on chce
rolę Ważny zawodnik i 70k funtów tygodniowo 2mln za podpis 6k za występ
ja widząc konkurencję do podpisu zawodnika oferuję
rola: Piłkarz kluczowy ; pensja: 85k ; 2,5 mln za podpis 8k za występ

po paru dniach zawodnik podpisuje kontrakt z Schalke na warunkach
Ważny zawodnik, 50k funtów i premie mniejsze jak u mnie czyli generalnie zawodnik zgodził się na znacznie gorszą (pod każdym względem) ofertę

Dodam że nie pierwsza to tego typu sytuacja

Spotkaliście się z czymś takim? Jeśli tak to czy znaleźliście na to jakiś skuteczny patent - sami/ na tym portalu/ na innym

z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi i wskazówki
pozdrawiam

McMoney Młody aktywista

01.09.2010 20:11    #11358     Sufler - Porady do gry - Problem z wypożyczeniem
Kase pobrali. Napewno do końca sezonu bo nie miałem do wyboru innego okresu wypożyczenia. Nie próbowałem bo od razu zwróciłem się z problemem tutaj...
Glory, Glory MAN UNITED !!

McMoney Młody aktywista

01.09.2010 19:58    #11359     Sufler - Porady do gry - Problem z wypożyczeniem
Mam takie pytanie. Gram sobie Stade Rennes i wypożyczam sobie Abou Diaby'iego do końca sezonu za 500tyś z 4mln wykupu. Przychodzi informacja o transakcji wszystko się zgadza, a tu nagle przychodzi mi informacja - dwa tygodnie po dokonaniu wypożyczenia - że wypożyczenie dobiega końca bla bla bla. Wchodzę w zawodnika, zakładka transfer i tam jest napisane że okres wypożyczenia od 14.07 do 30.07. Ja tu się pytam, co jest kur^a?
Glory, Glory MAN UNITED !!

mokini Partyzant

Najlepszy talent gry:D
Napastnik
http://img84(...)mas.png/

Tu Bramkarz który wygryzł bez problemu Boruca
http://img84(...)kup.png/

jest też jeden nie newgen
http://img84(...)kup.png/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.