Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Magicc Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.09.2010 13:07    #11341     Sufler - Porady do gry - Problem z gra zespolu
Znam ten problem... Właśnie w mękach zremisowałem moim Newcastle z Sheffield, chociaż w pierwszej części sezonu kopałem tyłki ManCity i Chelsea. Trzeba dać drużynie trochę ochłonąć, a jak nie idzie to nie robić rewolucji tylko dać szansę 2-3 rezerwowym, delikatnie zmieniać charakterystykę zespołu i czekać aż wszystko zacznie trybić jak należy. Nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ na zespół, ale właśnie mi wlazło nowe konsorcjum do klubu. Ktoś wie czy to się jakoś przekłada na grę zespołu?

pablo9876 Partyzant

10.09.2010 12:38    #11342     Sufler - Porady do gry - POMOCY!!!!!!
Hej gram w fm2010 od nie dawna. Mam problem z zestawieniem taktyki do zespołu Arsenalu...nie wiem za bardzo jakie przypisać zadania piłkarza i jaka dobrać taktykę. Proszę o pomoc......gram obecnie ustawieniem 4-4-2. Ustawienia taktyczne mam takie: filozofia plynna, strategia standardowa, podania domysle, swoboda taktyczna sciślejsza dyscyplina, intensywniejszy presing, odboir domyslny, krycie strefowe, ostre dosrodkowania, swoboda pozycji domysla, wysunieta obrona, szerokosc gry szeroko, tempo wolne i pulapki ofsajdowe...

daver1977 Partyzant

10.09.2010 08:04    #11343     Sufler - Porady do gry - Shinji Kagawa
problem rozwiazany...mialem polaczone dwie bazy danych :-)

elmoro Partyzant

09.09.2010 22:01    #11344     Sufler - Porady do gry - Kiepska ofensywa
Gram Lechem (łatka 10.3), taktyka 4-2-3-1, http://rapid(...)009_.tac
i mam powazne problemy z ofensywa. Po pierwsze napastnik gra fatalnie (probowalem wszystkich rol dla niego) nie uczestniczy w grze i nie strzela bramek, podobnie jak AMC. Obaj co mecz dostaja najnizsze noty, bramki jak padaja to po cornerach albo strzaly z dystansu. Jesli komus bedzie sie chcialo niech rzuci okiem na taktyke i wytknie mi bledy ;) I drugie pytanie odnosnie polecenia szukaj gry. Jak rozumiem oznacza to, ze zawodnik bedzie wychodzil na pozycje, bral na siebie ciezar rozgrywania. Czy wobec tego warto uzywac tego polecenia dla ofensywnych skrzydlowych ? pozdrawiam

Chmurson71 Partyzant

Seju już wiem w czym problem . Buforowanie skina. Właśnie to ogarnąłem.Dzięki.Nie mam więcej pytań.Pozdrawiam.

Tome888 Partyzant

09.09.2010 15:13    #11346     Sufler - Porady do gry - Problem z gra zespolu
Witam mam maly problem,a mianowicie gram Sunderlandem 2 sezon.Pierwszy sezon wygralem lige angielska,puchar ligi i puchar angli.W drugim sezonie pokupywalem 3 napastnikow : Milevskyi,Wellinton,Vaclav Kadlec.Gram ustawieniem 4-3-3.Pierwsze pół sezonu 1 miejsce w lidze i 10 punktow nad druga chelsea.Nagle mecz z aston villą 0:3.Potem z aston villą w pucharach 1:3.Mecz z west ham 1:4.Niepoznaje mojej drużyny która z tymi zepolami wygrywala 4:0.Posiadanie piłki 30% i 3 strzaly na bramkę do tego wszystkie 4 metry nad bramką.Nie poznaje mojej drużyny.Prosze o pomoc i odpowiedz.Z góry dziekuje.

docent74 Partyzant

09.09.2010 11:15    #11347     Sufler - Porady do gry - problem z meczem 3d
witam szanowni koledzy,w fm ogólnie gram od sezonu 2008 ale dzisiaj napotkałem pewien problem,otóż wgrałem sobie najnowszy path i uaktualniłem bazę danych,po tych uaktualnieniach gdy dochodze do dnia meczu,pokazuja mi sie tylko wyniki,a ka chciałbym rozgrywac pełny mecz w trybie 3d z mozliwością przeprowadzania zmian i tak dalej,pomózcie mi bo nigdzie nie moge znależć tej opcji aby to przełączyć

techniczny Młody aktywista

Gram w polskiej drugiej lidze. Mam spory problem z tym, by zawodnicy stosowali pressing i bezpardonowo odbierali piłkę. Ustawiłem intensywny pressing, ostre odbieranie piłki, nawet z ławki często im krzyczę by nękali rywala, a oni jak manekiny nawet nie próbują odebrać piłki. Jedyne co robią to biegają jak idioci obok zawodnika w ogóle nie atakując. Dodatkowo często w trakcie meczu w dziecinny sposób tracą piłkę. Stanie taki zawodnik w miejscu, i mimo że ma dwóch partnerów do odegrania, to dostaje jakiegoś paraliżu i przeciwnik stojący 15 metrów dalej podbiega i bez problemu odbiera mu piłkę. Tracę mnóstwo goli w tak idiotyczny sposób bo zazwyczaj zachowują się tak boczni obrońcy. Macie jakieś pomysły na te dwa problemy?

sebastiano399 Partyzant

09.09.2010 09:18    #11349     Sufler - Porady do gry - Co to za błąd?
Czytałem, lecz słaby ze mnie informatyk i swojego problemu nie rozwiązałem. Chyba trzeba będzie niestety zrobić format... Jeszcze jakieś pomysły ktoś ma?

Chmurson71 Partyzant

Witam.
Proszę o pomoc w kwestii logo,herbu Leeds United. W updacie okkasa mam domyślne logo w Leeds. Zmieniałem w plikach config.xml nr ID ale niestey nic to nie dało, więc zapewne nie oto biega. Problem występuje tylko w tym updacie.Dzięki.Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.