Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Ze względu na mnogość takich zapytań w Suflerze otwieram temat, w którym będzie można spokojnie zadawać takie pytania i udzielać na nie odpowiedzi bez jakiejś przesadnej obawy o karę - Reakcjonistę (ostrzeżenie), czy Wroga Ludu (ban).

Byłbym zadowolony gdyby były to konkretne pytania, z warunkami oraz rzeczowe odpowiedzi.

Oczywiście wciąż pozostajemy w tym samym klimacie, że absurdalne pytania lub odpowiedzi mające na celu zwrócenie na siebie uwagi, a nie pomoc graczowi będą traktowane jako chęć zaśmiecania serwisu i karane zgodnie z regulaminem.

REWOLUCJONISTO!

Precyzuj - czego oczekujesz po klubie, który inni mają Ci zasugerować. Czy np. pozwolenie na pracę będzie problemem? Szukasz klubu w czołowej lidze czy rozwijającej się? Jakiego chcesz stadionu, budżetu, czy klub ma mieć duże talenty? Podawaj takie wytyczne. Wszystkim ułatwi to pomaganie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

navc21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
17.09.2010 09:59    #11322     Sufler - Porady do gry - help
problem z updatem, wgralem 3 wersje kolejne revol. update , wlaczajac gre nei mog wybrac polskiej ligi, pojawia mi sie trojkacik z wykrzyknikiem, inne ligi chodza normalnie, o co tu chodzi

lami83 Partyzant

Witam,

Mam następujący problem przeczytałem co znalazłem na necie i nic nie znalazłem.

Mianowicie instalacja przechodzi gładko instalacja patha też. i zaczynają się kłopoty zresztą podobne z łatką i bez łatki.

Po instalacji odpalam grę i gra odpala się normalnie. Wychodzę z gry odpalam kolejny raz, komputer chwilę mysli i restart kompa.

Tak jest za każdym razem po instalacji nie ma problemu kolejne uruchomienie i restart kompa.

Już nie mam pomysłów, może ktoś miał podobny problem. lub ma jakiś pomysł. ja próbowałem wszystkiego

Karta graficzna radeon 9600 pro stery najnowsze (starsze tez były)
Ramu niewiele bo 1 gb
dx zaktualizowany

jakieś pomysły

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
O słodkie lenistwo, wystarczyło zajrzeć w suflerze kilka tematów niżej... Konkretnie tutaj: http://www.cmrev(...)#p289210
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

kujasss Partyzant

no nie stety sterowniki nie pomogły:( a jak uruchomić grę w oknie? rozdzielczość mam 1024x600 mam netbooka czyli ten ekranik jest mały, może dla tego problem?

lukas1923 Partyzant

ok. uporałem się z tamtym problemem, jednak czy ma ktoś kitspacka do II ligi zachodniej ?

skaven Partyzant

Spróbuję rozegrać więcej sparingów przed następnym sezonem, zobaczymy czy to w tym tkwi problem. Dziękuję za sugestie. Opiszę rezultaty jakie przyniosła zwiększona ilość sparingów.

skaven Partyzant

Rozpocząłem grę Jagiellonią Białystok, zatrudniłem nowych trenerów, tak, że trening praktycznie wszystkich kategorii mam na poziomie 4 gwiazdek. Baza treningowa jest na zadowalającym poziomie. W pierwszym sezonie stosowałem trening holly. Drużyna szła jak burza. Statystyki wszystkich zawodników rosły (dla każdej pozycji stosowałem odpowiedni trening). Wygrałem ligę i puchar, Frankowski został najlepszym strzelcem i zawodnikiem ligi. Zawodnicy rozjechali się na urlopy i po ich powrocie zaczęły się problemy.
Statystyki prawie wszystkich zawodników ze wszystkich pozycji zaczęły spadać. Spróbowałem zmiany treningu na tug`s. Rezultat był taki sam.. spadek statystyk.. Drużyna przestała grać z polotem i ma problemy ze średnimi przeciwnikami. Dochodzi do tego bardzo duże zmęczenie pomeczowe, pomimo tego, że stosowałem 1 dzień odpoczynku po meczu.. Próbowałem dawać zawodnikom 3 dni odpoczynku, jednak bez większych rezultatów.. Kondycja zawodników oscyluje na poziomie 80 - 90%.. Zmniejszałem też obciążenie treningowe na średnie.. Jestem w kropce.. może macie jakieś sugestie..?

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

14.09.2010 08:30    #11329     Sufler - Porady do gry - Rozchwytywany zawodnik
@UFok_DG
Możesz wrzucać screeny z kompa na jakiś serwer, np. Tinypic. Dostaniesz linka, którego będziesz mógł wrzucić tutaj :) Zrobisz tak 5 razy i możesz wrzucić pięć screenów do jednego posta :)

Co do problemu - zależy też od ceny, za jaką go proponujesz. Jeśli gracz jest cienki, ale wart dziesięć tysięcy, a proponujesz za 5 to normalne, że więcej klubów jest nim zainteresowanych. Nie wiesz, jacy piłkarze chcą do nich przejść, może to najlepszy? ;>

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

13.09.2010 21:30    #11330     Sufler - Porady do gry - Rozchwytywany zawodnik
Raczej nie jest to powód do zmartwień. Przynajmniej pozbędziesz się niepotrzebnego grajka bez problemu.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.