Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dobry.adam Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.09.2010 12:47    #11311     Sufler - Porady do gry - Herb LKS Nieciecza
Tutaj http://www.cmrev(...)page=126 o takie kwestie pytamy.

dooomiiin Młody aktywista

Dobra do zamknięcia - rozwiązałem problem. Okazało się, że nie miałem OpenGL.
by dooomiiin

Stokrotka89 Partyzant

Moim zdaniem rozegrałeś zdecydowanie za mało sparingów. Ja zwykle gram ich około 10-12 co 3 dni, z tym że każdy zawodnik gra najwyzej 45 min w jednym sparingu. Ostatnie trzy sparingi gram już pierwszym składem w pełnym wymiarze czasowym. Aha, i przed sezonem stosuję tylko trening siły i aerobiku, do normalnych treningów wracam na tydzień przed początkiem sezonu.
Idealnie byłoby, żeby piłkarze w profilu po sezonie przygotowawczym mieli "w świetnej formie", ale mi się to jeszcze nie udało :-P
Czasem miewam problemy z kondycją na samym początku sezonu ligowego, ale po kilku meczach zawdnicy się "przecierają" i wszystko idzie świetnie.

dooomiiin Młody aktywista

Mam taki problem, jak w tytule. Wie ktoś o co chodzi, bo pierwszy raz się z tym spotykam. Dodam, że w grze włącza się tylko ekran z reklamami itp. a potem jest ciemność.
No i oczywiście mam najnowsze stery do grafiki GeForce 9600 GT.
by dooomiiin

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

20.09.2010 00:29    #11315     Sufler - Porady do gry - Net Framework
Problemy z dodatkami do FM zgłaszamy tutaj:

http://www.cmrev(...)page=126

Temat zamykam.

Szfedo +1000 :)))
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

bashey_pl Partyzant

19.09.2010 21:58    #11316     Sufler - Porady do gry - Net Framework
Spróbuj zainstalować wersję 4.0.30319. Miałem ten sam problem i pomogło.

Kamilx Młody aktywista

19.09.2010 12:15    #11317     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją, FM 09
Hej, jak w temacie mam problem z instalacją FM 09. Podczas instalacji, muszę wpisać klucz aktywacyjny, gdy go wpisuję okazuję się, iż nie mogę dalej instalować gdyż "Podany kod produktu jest niepoprawny, ponieważ został już aktywowany przez konto Steam. Aktywacja produktu FM 09 Retail nie została sfinalizowana." Czytałem także podobne 3 tematy, natomiast w niczym mi nie pomogły, dlatego zwracam sie do Was o pomoc.

CamilloGTX Partyzant

Ciekawa sprawa. Też zastanawiam się nad tym problemem, ponieważ gram Middlesbrough i marzy mi się stworzenie potęgi na wzór FC Barcelona. Ale nie wiem czy kiedyś wybuduję 100-tysięczny stadion jak zespół z Katalonii ponieważ moje miasto ma 100-250 tysięcy mieszkańców. A dane o wielkości miasta zawarto w edytorze chyba nie bezcelowo

Może pomoże nam ktoś kto ma w tym temacie doświadczenie ?

MaxxiM Partyzant

18.09.2010 21:38    #11319     Sufler - Porady do gry - Nagła zwiecha gry
Witam,

Postanowiłem założyć ten temat, gdyż mam ogromny problem. Otóż podczas pójścia na urlop jeden dzień w grze symuluje mi się tak jakby to był cały miesiąc. Nie wiem dlaczego tak mi się stało, bo grałem dziś i normalnie się symulowało i nagle zaczęło się tak dziać. Tak jakby nie chciał przetwarzać meczów podczas symulacji. Co ciekawe, kiedy gram normalnie i klikam kontynuuj to gra idzie normalnie, czyli jak burza. Bawiłem się opcjami w grze itd. Zwiększyłem nawet wydajność komputera, ale to jest raczej coś z grą. Mam załadowanych około 15 lig z 15 krajów + graczy z największych klubów Europy, Afryki i Ameryki Płd. Wcześniej gra chodziła bardzo szybko, tylko teraz coś się posypało, a muszę trochę iść na urlop. Dodam tylko, że gram na 10.3 i z fix updatem tym ostatnim, runda wiosenna trzeciego sezonu. Żadnych dodatków graficznych obecnie nie posiadam i na pewno nie jest to wina komputera, czy jego parametrów.

Pozdrawiam.

matysek58 Partyzant

18.09.2010 18:04    #11320     Sufler - Porady do gry - boisko
mam pytanie gram podbeskidziem juz dwa lata w grze i mam problem bo caly czas gram na stadionie miesjkim i tu jest problem czy zarzad może zdecydować sie wybudować własny stadion ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.