Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.09.2010 14:05    #11301     Sufler - Porady do gry - prezes decyduje za mnie
Było. :]
http://www.cmrev(...)ly_.html

BTW, jak już chciałeś ukryć nazwisko to trzeba było wszędzie zmalować. :P

EDIT:
Wystarczyło wpisać np. "prezes" :D

Adriankov92 Partyzant

Mam zainstalowane uaktualnienie FM 2010 Revolution Update CA PA.
Mam pewny bardzo dziwny błąd na tym uaktualnieniu. Otóż wypożyczyłem zawodnika z Legii do Hearts (Szkocja). Nie wrócił z wypożyczenia jak wszyscy, 30.6. Mam koniec września. Gdy wchodzę w mój zespół, Legię to widnieje jako zawodnik wypożyczony, klikając na niego w profilu ma napisane, że jest moim zawodnikiem, tyle że wypożyczonym. Jednak gdy wchodzę w Hearts, również jest na niebiesko jako wypożyczony, jednak nie może grać w rozgrywkach, w profilu widnieje jako gracz Hearts ! Natomiast gdy wchodzę w zakładkę 'kontrakt' nie ma tam tak jak w przypadku innych graczy na wypożyczeniu (jest kontrakt z klubem, z którego został wypożyczony - pensja, długość itd oraz z klubem, do którego został wypożyczony - tam widnieje data, w której wygasa wypożyczenie) jest tak jakby był po prostu u mnie w drużynie na stałe, a ani ja ani Hearts nie mogą z niego korzystać :/ Ktoś mi pomoże ?

k@rpiu Partyzant

22.09.2010 18:02    #11303     Sufler - Porady do gry - Błąd przed drugim sezonem
Mam ten sam problem.. zamieściłem o nim info na forum pod plikiem z tym fixem i również czekam uprzejmie na odpowieź najlepiej kogoś z twórców tego uaktualnienia :)

Lausion Partyzant

Witam, jestem nowy wiec chciałbym się przywitać. :)

Mam mały problem który zmusił mnie do założenia konta. Otóż grałem z kumplem przez siec w fm'a, ja osobnym menadżerem z klubem i on osobnym menadżerem z klubem. Postanowiliśmy pograć na jednym komputerze. Udało nam się. Lecz teraz nie mamy możliwości grac tak dalej wiec postanowiliśmy pograć przez siec z dala od siebie. I tu powstaje problem, wczytując grę, ładuje mi się dwóch menadżerów i żadnego nie mogę 'odłączyć' aby przejął nim kontrole mój kumpel. Jeśli ktoś wie jak to zrobić lub miał podobny problem proszę o pomoc.

Pozdrawiam maniaków Fm'a :D

gallanonim5 Partyzant

mam problem z wczytaniem FM5 po zapisaniu gry zapisany plik znajduje sie poza katalogiem docelowym gry w katalogu moje dokumenty i przy uruchomieniu gry nie mozna wczytaj ostatniej gry a jesli sie wybiera "wczytaj inna gre"jedynym katalogiem z ktorego mozna wczytac gre jest "moje dokumenty"ale gre zapisanego pliku w tym katalogu nie widzi:(tak samo dzieje sie przy zapisywaniu gry FM5 zapisuje gre w katalogu "moje dokumenty" prosze o pomoc
co moze byc tego przyczyna pozdrawiam i z gory dziekuje za wszelka pomoc

elsiete Młody aktywista

21.09.2010 18:07    #11306     Sufler - Porady do gry - Gra przez internet-problem
http://www.cmrev(...)eci.html

http://www.cmrev(...)eci.html

a macie jakoś zsieciowane komputery - jedna siec lan lub połączenie przez skrętke?

no chyba ze masz zewnetrzne ip, ale wtedy nie powinno byc problemu (chyba ze firewall blokuje)

ja ze znajomymi gram przez hamachi

vivaldi9 Partyzant

21.09.2010 17:11    #11307     Sufler - Porady do gry - Gra przez internet-problem
Witam. Chciałem z kolegą zagrać przez neta w FM 2010. Stworzyłem serwer, ale w polu Adres IP serwera mam pokazane 2 IP a on z żadnym z nich nie może sie połączyć i wejść na serwer stworzony przeze mnie. Macie jakieś pomysły?
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

Alex2150 Partyzant

21.09.2010 16:57    #11308     Sufler - Porady do gry - Błąd przed drugim sezonem
Witam

Mam takim mały a może i duży problem. Otóż gram sobie Barceloną po pierwszym sezonie zostałem mistrzem ligi hiszpańskiej i zdobyłem Ligę Mistrzów. Przed rozpoczęciem II sezonu 2010/11 pojawia mi się info że będę grał w Lidze Europy. Co ciekawe mecze rozgrywam praktycznie dzień po dniu. Czy ktoś miał podobny problem?

Dodam że gram na wersji 10.3 i FM 2010 Revolution Update fix.

Ayala Partyzant

Witam

Po dorzuceniu ostatniego update'a Revolution mam problem z nazwą rozgrywek. Pomimo umieszczenia w pliku fake odpowiednich nazw gra podmienia Champions League na Ligę Mistrzów. Zmieniłem to w edytorze, zacząłem nową grę i było ok. Dzisiaj po ponownym odpaleniu FMa znów pojawia się "Liga Mistrzów". Jak można to zmienić aby na stałe były wszystkie nazwy wyświetlane w języku angielskim?

Tome888 Partyzant

Ale to jest 2 liga?Bo mi chodzi o 2 ligę taką wiesz że jest 1 a potem 2.A w polsce jest Ekstraklasa,1liga,2liga.To w polsce ta druga liga to jest 1 liga.Troche to pogwatmane ale rozumiesz?Taka liga gdzie gra newcastle to coca cola championship to 2 liga angielska.W polsce 1 liga gdzie gra widzew itp.O takie drużyny z 2 ligi chodzi.
PS:sory za problem i prosze o pomoc w wybraniu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution