Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

teekoki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Mam problem z fm 16
1.Gdzie mogę znaleźć aktualny stan mojego finansowego fair play? bo w finansach tego nie ma.
2.Posiadam 20 scoutów przedział ocen (15-16) (20-20).
Mam poustawiane kraje w jakich maja szukac zawodnikow.
* wiedze na temat danego kraju maja pelna
*wyszukuje zawodnikow z grywalnych lig
*wyszukuje sredniakow,których w grze jest na peczki
A mimo to po roku wyszukwiania tych 20 scoutów łącznie wyszukało mi bagatela...5 zawodników.
To jakiś błąd w grze?czy też mieliście ten sam problem?
Gra oryginalna.
Dzięki :)

teekoki Partyzant

Ależ oczywiście że to nie problem :)
Problemem jest to że piracka wersja jest:
1.nielegalna
2.nielegalna
3.nielegalna
4.ma mase błędów i jest nielegalna :)
Radze zainwestować w oryginalna wersje jeśli chcesz mieć grywalną grę.
AAAAA iiii nie pisz na tym forum o piratach bo tutaj takie osoby są jak kaczki..Do odstrzału :D

lukasz14100 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
No niestety mam ten problem że gra nie jest oryginalna, ale to będzie jakiś problem?

lukasz14100 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam. Mam taki mały problem, ponieważ chce kupić jakiegoś gracza i wszystko jest ok do momentu potwierdzenia transferu, wtedy mi wyskakuje komunikat że brak wystarczających funduszy, ale problem w tym że pieniądze mam. Przepraszam jeśli taki temat był już poruszany ale nie mogę znaleźć. Pozdrawiam

Shrek Partyzant

Witam.
Bardzo zwracam uwagę na realność rozgrywki, dlatego jedną z pierwszych rzeczy, które pobieram po zainstalowaniu FM są dodatkowe ligi Europejskie, oraz plik fake, zmieniający nazwy klubów, oraz dodający grywalnych zawodników do reprezentacji JNiemiec.

Tak było i tym razem. Problem okazał się po Euro. Reprezentacja Niemiec odpadła w półfinale, przez co związek Niemiec zwolnił Loewa, a w jego miejsce zatrudnił Ralfa Rangicka.

I pierwsze powołania po Euro - okazało się że Niemcy wróciły do stanu szarego.

Wcześniej sprawdziłem spójność plików, dlatego być może plik fake wrócił do swojej pierwotnej wersji. Umieściłem plik fake z folderów 1600 i 1610, w odpowiednim miejscu w 1630, ale przy najbliższych powołaniach szaraki z w dalszym ciągu zostały szarakami.

Co robić drogie Bravo?

sebastiano399 Partyzant

Witam,
Chciałbym sprzedać płytę z FM 2016. Usunąłem ze swojego konta steam grę na stałe.
Czy osoba, która ode mnie zakupi płytkę będzie ją mogła aktywować i grać bez problemów?

Z góry dziękuję za odpowiedź

thedarkknight Partyzant

16.10.2016 22:40    #1137     Sufler - Porady do gry - Szybki koniec kariery :(
Witam. Mam taki problem, że zagrałem 1 sezon Barceloną i bardzo dużo piłkarzy w dosyć młodym wieku pokończyło kariery. U mnie Dani Alves, Bravo, Mathieu i Iniesta 33/32 lata wszyscy. Czy to jest jakiś błąd? Bez sensu coś takiego.

arthil Partyzant

witam, problem brzmi nastepujaco:

Zawodnik środka pola odniósł kontuzję zerwania więzadeł, która wykluczyła go z gry na 8 miesięcy.Po powrocie spadła mu cała masa atrybutów, a niektóre, kluczowe, atrybuty fizyczne zmalały dość znacznie.

Po lewej - umiejętności po kontuzji

Pytanie brzmi, jak najszybciej doprowadzić do możliwie największego powrotu atrybutów do poziomu sprzed kontuzji? Czy mieliście taki przypadek kiedyś? co byście poradzili?
Z góry dzięki za odpowiedź :)

marivsh Partyzant

15.10.2016 16:52    #1139     Football Manager - Ogólna dyskusja - Cofnięcie czasu gry
Nie ma savea, nie ma loada ;) Podstawa to save PO każdym meczu - wówczas nie będzie Cię korcić po przegranym meczu, by znów klikać spację cały tydzień, a gdy zdarzy się jakiś techniczny błąd (dajmy na to przypadkowe zatwierdzenie kapitana drużyny). to nie będzie problemu wczytać grę.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Czy ja wiem... jeśli kogoś stać, a myślę, że jak ktoś kupuje, to go stać, to jaki problem? :-)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution