Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ronaldek1 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.10.2010 16:14    #11251     Sufler - Porady do gry - Problem z wypożyczeniem
[quote=realista_9]nie zakładam nowego tematu napisze tutaj:

Otóż gram Legia i chce wykupic Bruno Mezenge i wszystko ładnie Flamengo zaakceptowało kwote ale problem jest w tym ze Mezenga odrzuca kontrakt;/ jak go nakłonić zeby jednak przyjal? jest moim najlepszym napastnikiem a juz sie kończy wypożyczenie... chwaliłem itp ale to nic nie dalo.[/quote]

Ja byłem selekcjonerem Brazylii powołałem go i dzięki temu zaakceptował mój kontrakt.
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

ronaldek1 Młody aktywista

09.10.2010 13:12    #11252     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem.
Siema zrobiłem sobie właśnie zespół podmieniłem go z innym zespołem w 2 lidze polskiej i jak wchodze w nową grę i jak się załadowało to nie ma tego zespołu.
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

markus454 Partyzant

09.10.2010 09:54    #11253     Sufler - Porady do gry - fixv2 prośba o pomoc
Witam! Mam taką prośbę. Kupiłem FM2009 już ponad rok temu i teraz postanowiłem do niego wrócić, ale mam problem z instalacją online. Po wpisaniu klucza produktu wyskakuje mi komunikat, że nie powiodła się próba połączenia ze stroną producenta. Znalazłem w googlach i na stronie SIgames, że problem ten usuwa uruchomienie małego programiku pod nazwą fixv2. Link podany przez producenta nie działa (pliku nie znaleziono na serwerze) i nie ma go nigdzie indziej w necie. Mam prośbę, jeśli ktoś ma ten programik, niech wstawi go i zapoda link. Z góry dziękuję!

wiewi17 Partyzant

jak zaprowadzic w zespole zgode mam straszny problem prawie kazdy pilkarz nazeka na bark zgody

matheo92 Partyzant

Czesc wam. Obecnie mam problem ze skorka EL Torero. Otoz wgralem Patcha 10.3 i niestety nie dziala mi zadna poprzednia skorka (nie ma takich statystyk jakie powinna miec ) na tym patchu przez co mam bardzo nie widoczne statystyki co utrudnia gre. Prosze bardzo o pomoc bo probowalem wiele typu: reinstallki / zmienialem parametry w plikach skorki i nadal nic.

P.S. wszystko sie zmienilo zgodnie ze skorka oprocz statystyk.

z Gory dzieki za pomoc :)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

06.10.2010 21:32    #11256     Sufler - Porady do gry - Talenty

canidaler Partyzant

06.10.2010 21:18    #11257     Sufler - Porady do gry - Gra na pół gwizdka :d
HELP!! Witam, mam problem. Mój klub dobrze gra z zespolami z gornej czesci tabeli ale juz z tymi gorszymi to ledwo remisuje.

Eustachy Partyzant

06.10.2010 18:58    #11258     Sufler - Porady do gry - potrzeba pomocy
Ja ma problem z FM :/ Normalnie zaczynam kariere , później jakis mecz mam grać ustawiam skład,włączam mecz i nagle komputer się wyłącza robi się niebieski Ekran i piszę że komputer sięm wyłączył żeby zapobiec uszkodzeniu :( i może mi powiedzieć co się dzieje i co trzeba zrobić żeby FM normalnie działał
?

Sinuhe Partyzant

06.10.2010 18:52    #11259     Sufler - Porady do gry - FM 2010- problem z finansami
Witam,

w FM, a wcześniej w CM , gram od lat bez mała 10-ciu.

Obecnie "katuję" wersję 2010.
Klub - Newport County
Taktyka - Własna :)
Korzystanie z bazy talentów - nawet jej nie otwieram

Problem - nie wiem czy to moje zwidy, czy realny problem...

Otóż:
W szóstyn sezonie awansowałem do Premiership. Zauważyłem to, iż pomimo otzymania 29.5 mln funtów za transmisje, kasa mojego klubu świeci pustkami. Mam 100k funtów :) Budżet na płace - 130k funtów, tranferowy 9 mln funtów (w Championship płace 21k, tranfery 0). Wcześniej było podobnie (w niższych ligach), ale nie za bardzo się tym przejmowałem, bo i kasa nie ta:)
Budżety transferowy i płacowy - sugerowałyby, że mam więcej niż myślę, choć może zarząd za dwa miesiące zrobi embargo?

Ergp - nie wiem co się dzieje, czy to bug jowyś czy czegoś niiedoczytałem..

LemmyCaution Partyzant

06.10.2010 18:39    #11260     Sufler - Porady do gry - Brak tabeli ligowych
u mnie pomogła dopiero zmiana skórki. żadne reinstalki ani patche, a zainstalowanie nowego skina naprawiło problem z tabelami.
pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution