Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kaszub11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.10.2010 16:19    #11221     Sufler - Porady do gry - Demo FM 2011
Otóż Ściągnąłem dziś demo FM-a.Ale gdy chce uruchomić grę wyskakuje komunikat Cannot run game:Failed to set up graphics system
w FM 09 nie miałem takich problemów ponieważ ściągnąłem Directx-a 9 a teraz nie działa:/

Extreme Partyzant

Witam, mam taki dziwny problem, w ustawieniach gry tam gdzie jest opcja wyświetlania zdjęć nie mogę wybrać wyświetlania zdjęć autentycznych i wygenerowanych. Przez to nie widać twarzy nowych piłkarzy stworzonych przez grę, czyli juniorów na obecnym etapie gry. Może to być o tyle problem, że w kolejnych sezonach gdy odejdą starsi piłkarze ci nowi będą musieli ich zastąpić, oczywiście tak się stanie ale nie będzie widać ich twarzy w grze. Nie jest to jakoś specjalnie uciążliwa sprawa, ale przyzwyczaiłem się do tego, że wszystkie opcje zawsze działały mi bardzo dobrze. W poprzedniej wersji gry, którą miałem czyli FM 2008 wszystko było idealnie, nie było tego problemu. Teraz oprócz tej opcji nie działa mi też tryb 3d, oprócz tego wszystko jest w porządku. Domyślam się, że może to być wina mojej karty graficznej, ale nie znam się na tym zbyt dobrze.
W załączniku wstawiłem screena przedstawiającego opisany problem. Bardzo serdecznie proszę o porady lub pomoc.

Podaję również dane mojego kompa, które mogą być pomocne w rozwiązaniu problemu:

System operacyjnyMicrosoft Windows XP Home Edition

DirectX4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

Typ procesoraIntel Celeron D 315, 2266 MHz (17 x 133)

Nazwa płyty głównejASRock P4i45GV

Pamięć fizyczna1015 MB (DDR SDRAM)

Karta wideoIntel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller (64 MB)

Akcelerator 3DIntel Extreme Graphics

Karta dźwiękowaIntel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]

Kontroler IDEKontroler Intel(R) 82801DB Ultra ATA Storage Controller - 24CB

sieksta Partyzant

19.10.2010 19:58    #11223     Sufler - Porady do gry - końcówka sezonu
Witam wszystkich ;)

Szukałem czegoś związanego z tym tematem w googlach, bo mam podobny problem.

Gram w CM 03/04, trzeci sezon Tłokami Gorzyce. Udało mi się stworzyć niezłą ekipę głównie dzięki wypożyczeniom i zawodnikom z wolnego transferu. W pierwszym sezonie awansowałem do ekstraklasy z drugiego miejsca [na kilka kolejek przed końcem byłem liderem i miałem sporą przewagę nad resztą, ale oczywiście pod koniec zaczęły się schody]. W drugim sezonie byłem liderem po rundzie jesiennej, ale na wiosnę przyszedł tajemniczy kryzys formy i spadłem na piąte miejsce. W trzecim, najbardziej podejrzanym sezonie, byłem już pewien, że zagram w pucharach. Miałem 7pkt przewagi nad trzecim zespołem, serię 4 wygranych i nic nie wskazywało, że coś pójdzie nie tak. No i w ostatnich 6 kolejkach sezonu zanotowałem 6(!!!) przegranych. Szukałem problemu, przez który tak się dzieje, ale nie znalazłem.

Myślicie, że ta starsza gra też jest taka złośliwa i robi wszystko żeby Tłoki nie zagrały w Champions League? :)

Pozdrawiam!

PS. Dodam jeszcze, że miałem przedziwny sezon jeśli chodzi o Puchar Polski. Na początku odpadłem, ale do półfinału doszły 3 kluby drugoligowe i jeden z trzeciej [de facto nie grający w żadnej lidze]. No i tutaj na pewno reputacja im nie pomogła w tym :P

bialy500 Partyzant

Witam, mam taki problem:
Gram w lidze hiszpańskiej Villarreal i mam taki problem: zarejestrowałem graczy na początku sezonu, wszystko było ok i nagle po 5 meczach ligowych Marek Hamsik nie może grać w rozgrywkach... Tak jakby nie był do nich zarejestrowany no ale na pewno był bo rozegrał 5 wcześniejszych meczów... Proszę o jakieś podpowiedzi.

kriz120 Partyzant

19.10.2010 16:26    #11225     Sufler - Porady do gry - andre pierre gignac fm10
siema, mam problem jak ustawic gignaca? mam go w ataku z gonzalo higuainem. gonzalo gra jak klasyczna 10 i strzela po 2 bramki na mecz. ustawic gignaca jako? lis,def napastnik czy kto ?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
18.10.2010 21:34    #11226     Sufler - Porady do gry - Legia Warszawa
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Oj, boli wyszukiwarka i przejrzenie ostatnich kilku tematów na suflerze, boli.
klik
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

maniutinho Młody aktywista

18.10.2010 17:25    #11228     Sufler - Porady do gry - Legia Warszawa
Witam, nie wiem czy z takim "problemem" tutaj, jeżeli nie to sory.

Zauważyłem, że na stronie (kariery, manifesty itp) jest stare logo Legii Warszawa. Niby mały szczegół, ale jednak :) Jeśli można, prosiłbym o zmianę :) Z góry dzięki!!

elsiete Młody aktywista

18.10.2010 16:33    #11229     Sufler - Porady do gry - Tryb sieciowy
Pachnie pomarańczą

tu jest odpowiedni temat
http://www.cmrev(...)et_.html

ZP Partyzant

18.10.2010 06:53    #11230     Sufler - Porady do gry - czcionka
Witam, mam taki problem, sciaglem super skina do fm 2010 dynastia sie nazywa. Ale ma jeden mankament otóż atrybuty są nie do zniesienia. Chodzi o to ze 1 zrobili jak I i atrybut 11 jest taki: II i w przeciwienstwie do 20 wogole go nie widac wiec chcialbym sie spytac czy mozna jakos zmienic czcionke od atrybutow a jak tak to jak? z gory dzieki za pomoc;))

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.