Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Perla Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
26.10.2010 20:07    #11191     Sufler - Porady do gry - Wymagania
http://www.cmrev(...)l?page=0

Masz odpowiedni temat, wystarczy poszukać.

mou09 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Chciałem prosić ogranych userów o pare rad dotyczących FM'a. Otóż ogólnie frajdę sprawia mi grzebanie w taktyce i tu mam trochę kłopotów. Zauważyłem, że dość ciężko ustawić taktykę taką, aby zlikwidować mocne pkt-y przeciwnika, a wykorzystać na swoją korzyść słabe. Dąże do tego, że , np. przeciwnik ma wolnych stoperów to chciałoby się grać wąsko- przez środek. Ale z drugiej strony jest mało miejsca w środku więc należałoby grać szeroko. Wiecie o co mi teraz chodzi? O sprzeczności.Dając inny przykład: stoperzy przeciwnika są szybcy , ale słabo grają w powietrzu-chciałoby się szeroko i dużo dośrodkowań w pole karne, ale z drugiej strony przeciwnik ma świetnych bocznych obrońców, którzy bez problemu rozbijąją moje ataki. W tym leży właśnie mój problem. Napewno jest jakieś wyjście, ale na dzień dzisiejszy nie mogę go znaleźć. Proszę o odp tylko bez typu tekstów, żebym sobie gotową taktykę ściągnął z neta, bo to mnie nie interesuję. Pozdro i z góry dzięki.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Masz podobny sprzęt do mojego :P ale ja nigdy nie miałem problemu z Crash dumpem w żadnym FM-ie.

AzA_FMmaster Partyzant

Mam taki poważny problem. Podczas gry w fm 10 (po ok. 2h) KAŻDE kliknięcie w "taktyka"(przed meczem podczas wyboru składu, w trakcie meczu lub po prostu jak chcę coś zmienić w ustawieniu) skutkuje "crash dumpem":( Nie jest to fajne, ponieważ zagram sobie 2-3 mecze, a potem muszę brać urlopy, nie mogę zmienić ustawień taktycznych, itp. Podobny problem mam z fm 11 strawbery-tam błąd występuje podczas kliknięcia na "przygotowania o meczu".Ma ktoś pomysł co mogę z tym zrobić?
komp. Athlon 1,7 GHz, 1 GB ram, Radeon 9200 se 128 mb, Win XP Professional
(nie śmiać się proszę, fm jeszcze chodzi;)

Atten Partyzant

25.10.2010 11:42    #11195     Sufler - Porady do gry - Nieaktywne wyniki w terminarzu
Witam

Mam problem z nieaktywnymi wyniki w terminarzu, jak najeżdżam kursorem na wynik, to tylko podświetla się dolną kreską i po kliknięciu jest nieaktywne.

andresss21 Partyzant

25.10.2010 11:38    #11196     Sufler - Porady do gry - Oswojenie z taktyką
Mam pytanie odnośnie taktyki. Kariere na poczatku zaczałem legią warszawą w ciagu 3 sezonów zdobyłem 3 mistrzostaw polski z rzędu i puchary polski oraz puchary ligi , chciałem się sprawdzić w mocniejszym klubie , dostałem propozycje z Werderu Brema i moj problem polega na tym ze chciałem wykorzystać taktykę stworzoną w legii ale nie graja oni tak ładnie i efektywnie jak w poprzednim klubie. Czy musi minąć jakiś czas żeby zwspół i zawodnicy przystosowali się do nowej taktyki , a jak to po jkim okresie można stiwrdzić że taktyka się sprawdzi proszę o pomoc z góry dziękuje pozdrawiam wszystkich fanów FM!!!

Macias Partyzant

24.10.2010 10:28    #11197     Sufler - Porady do gry - Steam? Jak to działa?
Czyli spokojnie można grać nie przy wykorzystaniu Steam nawet gdy internet padnie.

[quote=Macias]I czy po takiej instalacji przez Steam płytkę można spokojnie użyć do zainstalowania na np. innym komputerze? Generalnie chodzi mi o to, czy na komputerze stacjonarnym połączonym do internetu będzie opcja gry bez płyty, a na laptopie bez łącza internetowego będę mógł grę zainstalować standardowo bez platformy Steam?

I czy nie będzie z tym problemu, aby gra poprawnie działała?[/quote]

Jeszcze niech się ktoś wypowie na ten temat.

szfedo Przodownik pracy

24.10.2010 00:42    #11198     Sufler - Porady do gry - Steam? Jak to działa?
Steam to wg mnie same plusy w porównaniu do płytkowej wersji, o ile ktoś ma w miarę szybki internet. Płyta odchodzi w zapomnienie, aktualizacje następują automatycznie (o ile jesteś w trybie online). Tych problemów z serwerami Steama nie ma wcale tak dużo. Oczywiście można przejść w tryb offline, ale wtedy tracimy automatyczne łatanie oraz odblokowywanie osiągnięć. A co do skina to czuję się w takim razie poszkodowany, bo ja nie dostałem :P

Macias Partyzant

23.10.2010 22:47    #11199     Sufler - Porady do gry - Steam? Jak to działa?
Nie instalowałem gry jeszcze w ten sposób, ale trzeba do programu wpisać kod z gry tak?

I czy po takiej instalacji przez Steam płytkę można spokojnie użyć do zainstalowania na np. innym komputerze? Generalnie chodzi mi o to, czy na komputerze stacjonarnym połączonym do internetu będzie opcja gry bez płyty, a na laptopie bez łącza internetowego będę mógł grę zainstalować standardowo bez platformy Steam?

I czy nie będzie z tym problemu, aby gra poprawnie działała?

P.S. Niech ktoś dobrze zorientowany napiszę o tym automatycznym patchowaniu.

Smallo Partyzant

23.10.2010 19:12    #11200     Sufler - Porady do gry - Reputacja lig
Ja mam podobny problem. Z tym, że przesiadłem się z FM 09 i kompletnie nie mogę odnaleźć się w nowym interfejsie. Dlatego mam jeszcze pytanie, jak dotrzeć do:

kreatora stałych fragmentów gry - nie mogę go odnaleźć

gdzie znaleźć współczynniki lig - nie chodzi o reputację a o listę, na którym miejscu znajduje się liga (ile i jak kluby kwalifikują się do pucharów). W 09 wchodziło się tam z menu pucharów kontynentalnych (Puchar EURO, Liga mistrzów itp.)

Bardzo proszę o pomoc, bo w tym menu czuję się trochę zagubiony

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.