Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Raskolnikovv Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.10.2010 09:44    #11181     Sufler - Porady do gry - DIABLO
Witam. Dla kolegi mającego problem z plikami treningu/taktyki - otóż miałem ten sam problem - wystarczy przy importowaniu pliku w treningu/ustalaniu taktyki, przy wyszukiwaniu danego pliku - przy wczytywaniu cofnąc o 3 foldery do dysku i otwierać jeszcze raz foldery aż do data i podfolderu gdzie mamy treningi/taktyki - wtedy wczyta i wyswietli - no i mozesz klikac :) pozdrawiam

RobertM Partyzant

28.10.2010 20:59    #11182     Sufler - Porady do gry - Trening i transfer
Dzięki panowie za pomoc spróbuje jak mówcie jak by nadal był problem odezwę się jeszcze w tym temacie.
Ale mam też inne pytanko-jak sądzę niezbyt trudne dla Was-
-najważniejsze atrybuty dla mojego asystenta ?

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

28.10.2010 20:51    #11183     Sufler - Porady do gry - Trening i transfer
1. 31.08
2. Ja zawsze wybieram drużynę u-18, trening>programy>zarządzaj treningami>importuj>i wybieram trening z youth w nawiasie>i klikam ok. I bez problemu mogę korzystać z tugowego juniorskiego treningu.

e: maniutinho szybszy o enter :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

haggard66 Partyzant

28.10.2010 11:12    #11184     Sufler - Porady do gry - problem z wychowankami
[quote=pzremko]A może twoim problemem jest to, że porównujesz swoich młodych zawodników na podstawie gwiazdek które porównując potencjał twojego młodego gracza trochę zaniżają jego rzeczywisty potencjał z powodu wysokich umiejętności graczy z pierwszego składu. Np. masz takiego gracza jak xavi który ma powiedzmy 4,5 do 5 gwiazdek to twój młody rozgrywający będzie miał max 2,5 do 3 gwiazdek potencjału. Wskazuje to, że będzie on równie dobrym lub trochę słabszym zawodnikiem od xavi'ego.
To jest pewnie oczywiste dla doświadczonych graczy, ale na wypadek małego stażu w fm-ie autora tematu mam nadzieje, że pomogłem.[/quote]

rzeczywiscie nie pomyslalem

pzremko Partyzant

28.10.2010 10:55    #11185     Sufler - Porady do gry - problem z wychowankami
A może twoim problemem jest to, że porównujesz swoich młodych zawodników na podstawie gwiazdek które porównując potencjał twojego młodego gracza trochę zaniżają jego rzeczywisty potencjał z powodu wysokich umiejętności graczy z pierwszego składu. Np. masz takiego gracza jak xavi który ma powiedzmy 4,5 do 5 gwiazdek to twój młody rozgrywający będzie miał max 2,5 do 3 gwiazdek potencjału. Wskazuje to, że będzie on równie dobrym lub trochę słabszym zawodnikiem od xavi'ego.
To jest pewnie oczywiste dla doświadczonych graczy, ale na wypadek małego stażu w fm-ie autora tematu mam nadzieje, że pomogłem.

haggard66 Partyzant

28.10.2010 09:47    #11186     Sufler - Porady do gry - problem z wychowankami
w fm gram juz dosc dlugo i mam w nich taki problem/moze pech a mianowicie brak dobrych wychowankow .w jakimkolwiek klubie bym niebyl czy to MU czy barca pomimo najbardziej rozwnietych osrodkow treningowych dla seniorow jak i juniorow czy tez posiadanie akademi zawsze doskwiera mi brak dobrych wychowankow (nazwac ich przecietnymi to czasami przesada) zaznaczam tez ze zawsze mam chyba najlepszych terenerow i scoutow a pomimo to wlasnie mam taki problem czy po prostu jest to pech

superpilkarz Partyzant

27.10.2010 19:41    #11187     Sufler - Porady do gry - FM 08/Windows 7/Format obrazu
Zainstalowałem Fm 08 na Windowsie 7 i mam problem ponieważ wyświetla mi się obraz w formacie 4:3 a laptop ma format 16:9. Tzn. mam po bokach czarne pasy :( Czy ktoś wie jak temu zaradzić ? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam!

jankowo.pl Partyzant

27.10.2010 18:24    #11188     Sufler - Porady do gry - Zdobycie pieniedzy na kontrakt
witam, problem dotyczy pieniedzy ktore moge zaoferowac mojemu napastnikowi. Gram portsmouth - przyszedlem kiedy bylo na spadku w premiership. Teraz jestem na 1 miejscu w tabeli po 25 spotkaniach i gracze ktorym utrzymalem po spadku (musialem pozbyc sie sporych sil) a bylo ciezko rozegrali sie i zadaja majatku - chca nowych kontraktow na ktore nie mam pieniedzy. Dla przykladu N zada 180tys miesiecznie a ja moge mu dac max 110. Za pierwsza 'banke' transferowa sprowadzam 2 zawodnikow a kiedy moglem znow wykorzystac milion transferowy przeciagnalem go na max w płace ale to nie starcza na sensowny kontrakt. Co zrobic by zyskac pieniadze na ten kontrakt? (sprzedaz zawodnikow to ciezki problem jako ze potrzebuje calosci a 2 ktorych moge sie pozbyc nikt sie nie interesuje nawet za darmo )

NaVaR Partyzant

A jak wygląda instalacja gry w przypadku reinstalacji systemu, kupna nowego kompa i innych zdarzeń które powodują to że musimy zainstalować grę ponownie. Wiadomo wersja pudełkowa jest i wkładam płytkę kiedy chcę a jak wygląda to w wersji Steam czy będzie gra dostępna cały czas np za rok, dwa???
Bo cały czas zastanawiam się którą wersję zamówić.

I jak wygląda gra w wersji Steam jak nie ma się podłączenia do internetu??
Bo właśnie zainstalowałem demo w Steam i już mam problem bo pisze mi że w tej chwili gra jest nie dostępna i że mam spróbować później.:(

ufolinho Partyzant

tak granie długich piłek za obrońców i tyle inaczej się nie da no jeszcze można prostopadłe piły popróbować i no i bokami akcje jedynie na wycofanie na 16 metr :) tak ja bym zagrał z takimi problemami :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.