Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Karoldinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.11.2010 15:40    #11161     Sufler - Porady do gry - przycina po paru meczach...
Panowie ja właśnie też mam taki problem :( mam laptopa mocnego, kupiłem z myślą o fm-ie i jak gram w demo fm 11, to raz mecz idzie wolniej, jakby lagi mial a jak zrobie pauze w meczu, i puszcze dalej, to znowu chodzi płynnie. I tak caly czas, co nowa akcja, to laguje ekran meczowy. Proszę o pomoc

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
02.11.2010 19:59    #11162     Sufler - Porady do gry - facepack kitspack logopack
Tak, zadziałają, jedynym problemem będzie to, że ściągniesz facepack do Polonii W. i nie będziesz miał połowy mordek, bo w zeszłym sezonie grajkowie byli w innych klubach.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Nemrod Partyzant

02.11.2010 11:30    #11163     Sufler - Porady do gry - Demo FM2011-bug
Czy u Was równiez występuje problem, o którym napisałem powyżej??

Dereds Przodownik pracy

Mi to wyglada na problemy ze sterownikami od graficznej, miałem podobne problemy kiedys. Zainstaluj najnowsze ze strony producenta, być moze Twój bład polega na tym, ze sciagasz stery pod system 32 bitowy, ot tak przez pomyłkę, zwróc na to uwagę :)
Tu masz najnowsze:
http://www.nvidi(...)-pl.html

K0ras Młody aktywista

Co z tym ramem zrobic? :O Nie ma żadnych przesłanek by podejrzewać RAM, wiec lepiej zając się diagnostyką problemu niż strzelaniem na ślepo i jakimiś dziwnymi "naświetlaniami" czymkolwiek to jest.

Na poczatek uruchomić managera z prawami administratora, upewnić sie, że firewall go nie blokuje. Czy "ctrl+alt + del" działa?

Odinstalowanie sterowników do karty graficznej a nastepnie uzycie driver sweepera.

Test orthos + prime 95.

Czy pc po za tym dziala normalnie?

Hryniu Partyzant

Procek dwurdzeniowy amd athlon 2.9, 2GB RAMu i obciążenie przed włączeniem FM - w zasadzie żadne, karta graficzna Nvidia GeForce Gt 240 z najnowszymi sterownikami, Dx uaktualniony, a problem jak był, tak jest.

elsiete Młody aktywista

Zbyt duże obciążenie ramu, problemy z kartą graficzną? Podaj specyfikacje kompa, spróbuj wgrac nowe sterowniki, uaktualnic DirectX

Hryniu Partyzant

Świeżo kupiony komp, którego parametry pozwalają na bardzo płynną rozgrywkę wraz z trybem 3D. Tymczasem ściągnąłem demo FM11 i za każdym razem po jego uruchomeniu, po jakiś 2 minutach ekran staje się czarny i muszę restować kompa. Innego wyjścia nie ma.
Zainstalowałem 10, którą posiadam oczywiście w oryginale i spotyka mnie ta sama, niemiła historia. Gdzie leży problem skoro wcześniej wszystko śmigało bezproblemu, a teraz nie mogę grać z lepszym sprzętem?
Dodam, że moim systemem operacyjnym jest Windows 7 64-bit.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote=Puwer]Hej, niedługo premiera mojej ulubionej, sportowej gry. Chciałem się Was zapytać, czy folder z grafikami z wersji 2010 po przekopiowaniu do wersji 2011 będzie także działał w grze? Nie będzie problemów?[/quote]

Zawsze możesz sobie to sprawdzić w demie FM 11, ale nie powinno być żadnych problemów :)

Bartek94 Partyzant

Grafika powinna działać bez problemu. ;)
Czy wygrywasz, czy nie,
Ja i tak kocham Cię.
W moim sercu jest PIAST
I na dobre i na złe !!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution