Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.11.2010 11:32    #11151     Sufler - Porady do gry - Wysylanie filmikow na serwer YT
A konto no YT masz założone i powiązane z FMem? Wiem, głupie pytanie, ale czasem problem właśnie w głupotach leży :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

kamilabracham Partyzant

05.11.2010 11:28    #11152     Sufler - Porady do gry - tryb 2d
Hej mam taki problem, gdy gram mecz i mam wlaczony tryb 2d na caly mecz tzn ze ogladam caly mecz w 2d, to ten tryb sie strasznie zawiesza natomiast gdy mam ustawione by ogladac kluczowe momenty meczu tez w 2d to wszystko bardzo plynnie chodzi. Nie mam pojęcia dlaczego dzieje sie cos takiego.

Widzę, że lubisz w koło Macieju pisać o tym samym. Nie mam nowego FMa, ale sprawdzimy Twój problem na zdrowy chłopski rozum.

Pytanie pierwsze: sejwa masz zaczętego przed czy po patchowaniu?

Jeśli przed, to fake powinien wylądować w program files/sports interactive/fm11/data/db/1100/lnc/all

Jeśli po, to w program files/sports interactive/fm11/updates/update-1110/db/1110/lnc/all

You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

05.11.2010 11:16    #11154     Sufler - Porady do gry - Wysylanie filmikow na serwer YT
W demie jak się przestawiło język na ENG to problemy raczej znikały. Nie wiem jak jest w pełnej wersji, ale jeśli błąd wyskakuje Ci po procesie konwertowania filmu, to możesz znaleźć filmik w moje dokumenty/sports interactive/fm11/uploads i wrzucić go ręcznie na yt.

Saterman Partyzant

05.11.2010 07:31    #11155     Sufler - Porady do gry - Problem z facepackiem.
Tak, teoretycznie zadziałało. Wyskoczył kolejny problem. Facepacki, są widoczne tylko w drużynach graczy. Jeżeli kliknę na jakiegoś gracza w reprezentacji, to zdjęć nie ma.

jaroo25 Młody aktywista

04.11.2010 21:44    #11156     Sufler - Porady do gry - Zawieszający się ekran i gra
Mi się problem jakoś sam rozwiązał i wszystko już działa ok :)
"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

Saterman Partyzant

04.11.2010 21:40    #11157     Sufler - Porady do gry - Problem z facepackiem.
Szczęśliwy ja, który menadżera dziś ma.
Skopiowałem facepacki z poprzedniej wersji i działały. Ściągnąłem jednak najnowszy facepack Barcelony i po prostu usunąłem poprzedni. Niestety, nowy nie chce działać.

Rozwiązanie?

jaroo25 Młody aktywista

04.11.2010 17:00    #11158     Sufler - Porady do gry - Zawieszający się ekran i gra
Zawsze sobie radziłem z problemami, lecz nie tym razem. Więc tak: instalacja FM przebiegła bez problemów, gra się uruchomiła, włączyłem nową grę i chwilę grałem. W pewnym momencie spróbowałem wejść w zakładkę informacji o klubie, wyskoczyła piłeczka oczekiwania i tyle, gra nie reaguje, jedynie kursorem mogę sobie pomachać. W menedżerze zadań wydaje się, że gra działa normalnie, użycie procesora i pamięci się zmienia, stan: uruchomiony. Po ponownym uruchomieniu gry i wczytaniu save'a dalej to samo, także przy próbie wejścia w info o klubie. Próbowałem uruchomić nową grę, ekran zamarza przy zatwierdzeniu menedżera i kliknięciu przejścia do wyboru klubu. Reinstalka nie przyniosła efektów, podobnie zresetowanie ustawień. Problem występuje zarówno na Windows 7, jak i XP. Komputer nie słaby, Core2 Duo 2.0, 3 GB RAM, grafika Intel GMA4500 1GB...
"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

[quote=Ase]Jeżeli ten motyw podziała w FM 2011 to bardzo dziękuję za informację. Niebawem podzielę się spostrzeżeniami.[/quote]

Fake Vetra działa bez problemu.

Macias Partyzant

03.11.2010 22:57    #11160     Sufler - Porady do gry - FM11 przygotowanie do meczu
He he dokładnie :P Tak się powoli zastanawiam nad tym co jutro, zaraz o tym jak odwiedzi mnie kurier zacznę ustawiać i Borek przypomniał mi o moim problemie z FM10. :)

No tak, ale w takim razie jednego np. prawego konkretnie usztywnię z tyłu i tam będzie starał się grać, a drugiego na siłę do przodu. A chodzi mi o wymienne funkcjonowanie boków.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution