Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

maciek3022 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam problem z updatem 17.1 w wersji beta najnowszego managera. Problem polega na tym że zagrałem mecz o super puchar niemiec i doszedłem do meczu w pierwszej rundzie pucharu niemiec i po zasymulowaniu wcześniejszych meczy tego dnia wyrzuca mnie do pulpitu i wyskakuje mi komunikat że program przestał działać. Co mam robić ? Proszę o pomoc. Dodam że posiadam windowsa 10 z najnowszą aktualizacją i aktualne sterowniki karty graficznej.

Roninho999 Partyzant

01.11.2016 12:18    #1102     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Od łatki 17.1 gra mi wywala co jakiś czas... wcześniej nie miałem z tym problemu a teraz juz 4 razy "program przestał działać"

Roninho999 Partyzant

Czy wam też przestał działać plik Real Names License Fix ?
Edit: ok już po problemie. Wrzuciłem pliki jeszcze raz i wszystko gra.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Zazwyczaj tak. Sprawdź też, czy Windows nie robi ci jakichś aktualizacji w tle, powyłączaj zbędne usługi. Jest na ten temat dużo poradników w Internecie.

PS. Nie pisz tego samego w dwóch różnych miejscach. Opisany przez Ciebie problem dotyczy samego komputera, a nie FM-a, więc nijak się ma do tematu dla błędów bety.
twitter.com/Ceyvol

cienias19 Partyzant

Zauważyłem w menadżerze zadan, że przy normalnym działaniu wykorzystanie dysku zawsze jest 100%. Czy to oznacza jakiś problem z dyskiem?

cienias19 Partyzant

Dosłownie przed tygodniem zakupiłem laptopa i instalacja FM 2016 przebiegała bez żadnego problemu

cienias19 Partyzant

Mam problem. Zakupiłem właśnie gre na muve.pl Zacząłem pobierać i zatrzymało się na 96 MB pobranych dokładnie 3%. Za każdym ponownym odpalenie rusza od początku i zatrzymuje się w tym samym momencie. Co może być powodem?

mario2323 Partyzant

w FM16 i wcześniejszych wersjach...miałem taką sytuację że prowadziłem mecz 2-0,3-1 1-0 czy mam remis robię zmiany powiedzmy między 60-70 minutą meczu i chwilę po moich zmianach ( nie ważne jakie zrobię !! ) tracę gola jak nie dwa...zdarza mi się to w 90-95 % meczach ligowych,pucharowych czy reprezentacji,a gram prawie zawsze z kontrataku...!!
jak ktoś ma pomysł na rozwiązanie tego problemu chętnie nad tym się ukłonię i z pokorą naprawię to w swojej grze...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Nie sądzisz, że Twój problem zostałby rozwiązany gdybyś po prostu nie korzystał z takich taktyk? :P
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Miałem problem z ustawieniem linii obrony w becie i stanęło na tym, że gram normalną. Pamiętaj, że każde ustawienie warto przećwiczyć kilka razy i jest mnóstwo czynników, które mogą się odbić na tym dlaczego akurat linia obrony wygląda lepiej lub gorzej w danym meczu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.