Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
06.11.2016 14:39    #1081     Sufler - Problemy techniczne - Gra przez sieć w FM 17
Może problemem jest oprogramowanie antywirusowe, firewall?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

qbacaki Partyzant

Grupa: Użytkownik
06.11.2016 14:32    #1082     Sufler - Problemy techniczne - Gra przez sieć w FM 17
Cześć,

Wraz z premierą nowej części FM, jak co roku chciałem razem z znajomym rozpocząć karierę przez sieć, jednakże po połączeniu się gra na komputerze, na którym nie stoi serwer jest niemożliwa.
Ładowanie poszczególnych ekranów trwa nawet ok 2 min.

Obydwoje mamy sprzęt spełniające wszelkie wymagania(jeden komputer 5 gwiazdek, drugi 3,5), sieć UPC 120 mb/s jednakże wspólna gra jest niemożliwa, przez to, jak gra chodzi.

Czy ktoś spotkał się z podobnym problem lub ma jakiś pomysł, jak temu zaradzić?

PS. Nie gramy po LAN, ale przebywamy w tym samym mieście.

piasek6661 Partyzant

06.11.2016 14:23    #1083     Sufler - Problemy techniczne - Niedziałający napęd
Witam, dzisiaj zakupiłem mojego FM-a i spotkał mnie niemiły problem. Nie działa mi napęd optyczny w laptopie, nie używam go prawie w ogóle więc nie widziałem. Podwójny ból bo mogłem kupić przez neta. Pytanie: Czy można zainstalować inaczej niż za pomocą płyty na podstawie kodu?

grzelu_sdz Partyzant

06.11.2016 14:12    #1084     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 2017 demo
Dzieki za pomoc ziomalu rowniez pozdrawiam teraz musze jeszcze ten jeden problem rozwiazac
Widze ze prowadzisz te strone szacun

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
06.11.2016 13:57    #1085     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 2017 demo
Co do drugiego problemu - w ekranie Scoutingu masz po prawej przycisk "wyczyść". Obok niego jest biała ikonka, którą rozwijasz filtry wyszukiwania, tam wybierasz Status transferowy - Na liście transferowej.

Sieradz pozdrawia.
twitter.com/Ceyvol

zolahc Młody aktywista

[quote="lukaszasada"][quote="zolahc"]Btw... Trochę dziwna sprawa, ale... odpalam rano gierkę 7/8 meczów zwycięskich, odpalam po południu - 1/8 meczów zwycięskich z jakimś słabiakiem w pucharze i spadek z drugiego miejsca na jedenaste. Jakieś wyrównanie czy co? :D do tego sporo obramowań przy stosunkowo niewielkiej liczbie okazji - 10 w ostatnich sześciu meczach, które oczywiście mocno wpłynęły na wyniki jak już wcześniej wspomniałem. Miał ktoś podobne problemy?[/quote]

Jeszcze nie kupiłem 17, ale ja takie odczucie miałem w kilku poprzednich edycjach ;).[/quote]

Następne dwa podejścia - 14/17 wygranych oraz 0/5. Zaraz odpalam i katuję do nocy, powinna być seria wygranych :D

grzelu_sdz Partyzant

06.11.2016 13:46    #1087     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 2017 demo
Witam mam taki problem za każdym razem jak załaduje demo to po kilku minutach wywala mi do windowsa na pasek i nic nie moge zrobic tylko reset lapka ,sprzet mam dobry aktualizacje grafiki zrobiłem i nie wiem co moze byc nie tak pomozcie ??? o i jeszcze jedno czy w demie nie ma opcji wyszukiwania wszytkich piłkarzy na swiecie z opcja status transferowy na liscie bo nigdzie tego nie moge znalesc pomocy

lukaszasada Partyzant

[quote="zolahc"]Btw... Trochę dziwna sprawa, ale... odpalam rano gierkę 7/8 meczów zwycięskich, odpalam po południu - 1/8 meczów zwycięskich z jakimś słabiakiem w pucharze i spadek z drugiego miejsca na jedenaste. Jakieś wyrównanie czy co? :D do tego sporo obramowań przy stosunkowo niewielkiej liczbie okazji - 10 w ostatnich sześciu meczach, które oczywiście mocno wpłynęły na wyniki jak już wcześniej wspomniałem. Miał ktoś podobne problemy?[/quote]

Jeszcze nie kupiłem 17, ale ja takie odczucie miałem w kilku poprzednich edycjach ;).
!

pawdeb Partyzant

05.11.2016 19:53    #1089     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Hej. Mam pewien, niespotykany w poprzednich wersjach, problem. Mianowicie dotyczy on czytania w skinów oraz zapisów gry. Instalacja gry przebiegła standardowo, żadnych komplikacji, wszystko automatycznie - tak jak w poprzednich wersjach. Jednak po instalacji nie utworzył się folder w Moich Dokumentach - tam gdzie mieszczą się wszelkie pliki graficzne. Jednak być może problem dotyczy jakichś problemów podczas instalacji, ponieważ o ile mogę zapisywać grę w chmurze, o tyle nie mogę lokalnie. Podobnie rzecz się ma z zapisem taktyk... po prostu nie działa. Czy ktoś wie, w czym może tkwić problem? Gram w FM od wielu lat i z takim problemem jeszcze się nie spotkałem...

qbacaki Partyzant

05.11.2016 18:43    #1090     Sufler - Gra przez sieć - Gra przez sieć w FM 17
Cześć,

Wraz z premierą nowej części FM, jak co roku chciałem razem z znajomym rozpocząć karierę przez sieć, jednakże po połączeniu się gra na komputerze, na którym nie stoi serwer jest niemożliwa.
Ładowanie poszczególnych ekranów trwa nawet ok 2 min.

Obydwoje mamy sprzęt spełniające wszelkie wymagania(jeden komputer 5 gwiazdek, drugi 3,5), sieć UPC 120 mb/s jednakże wspólna gra jest niemożliwa, przez to, jak gra chodzi.

Czy ktoś spotkał się z podobnym problem lub ma jakiś pomysł, jak temu zaradzić?

PS. Nie gramy po LAN, ale przebywamy w tym samym mieście.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution