Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.Mam dylemat.Po przejsciu Lea Benkakkera na emeryture objalem po nim rep.Polski.Problem polega na tym ze mam rok 2010.Do EURO 2012 jeszcze 2 lata ale czy lepiej budowac sklad oparty na zawodnikach mlodych (22-25 lat) czy postawic na starszyzne z Mariuszem Lewanowskim,Jeleniem i Smolarkiem na czele.Wiem ze oni na Euro nie beda jeszcze tacy starzy (Ebi 31 lub 32 lat) ale czy watro nimi grac jesli po Euro znowu przyjdzie budowac drozyne na kolejne eliminacje czy dac grac mlodym ktorzy jeszcze przez pare dobrych lat beda w nich grac.Czy ich doswiadczenie bedzie wogule mialo jakies znaczenie?Gram na (czystym) FM-mie 2008
był - będzie - jest zawsze IKS!

piotreeek95 Partyzant

Elo! Witam wszystkich doświadczonych FM-maniaków. Zastanawiam się nad kupnem Football Managera 2011. Grałem dość dawno w CM 03/04 i ta gra bardzo mnie wciągała. Później zaliczałem epizody w kolejnych managerach. Z różnych przyczyn nie mogłem kontynuować gry w managery, lecz pozostało coś we mnie, co teraz zachęca mnie do kupna nowej gry. Stąd kieruje do was pytanie: czy warto? Doskonale wiem, że jest to kolejne cudo, więc nie zrozumcie źle mojego pytania. Chodzi o to, co zrobić, żeby nie zmarnować kasy. Czy będą pojawiały się jakieś problemy po zainstalowaniu gry i w trakcie jej użytkowania? Co zrobić na samym początku, żeby ewentualnie uniknąć tych trudności? Co zrobić, żeby gra była przyjemna (twarze, herby itp itd)? Miałem sporą przerwę w graniu, więc znów mam status wczesnego początkującego. W związku z tym proszę o wyrozumiałość i o pomoc.

Pozdro!

Zymon Partyzant

25.12.2010 23:02    #10683     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
witam mam problem z napastnikami.Prowadze Rep. Polski i niepotrafie ustawic 2 napastnikow.Przy moich ustawieniach graja slabo i niestrzelaja goli.Prosil bym o jakies podpowiedzi jakie im dac ustawienia oraz skrzydlowym bo majac na skrzydle Blaszczykowskiego,Piszczka,Pozniaka oraz kielba trzeba ich jakos dobrze wykorzystac.Gram fm2008(bez patchy)

savellacm Partyzant

25.12.2010 22:50    #10684     Sufler - Porady do gry - Niepełny skład
Witam. Mam pewien problem. A mianowicie: Mam dość wąską kadrę, z czego paru zawodników jest na zgrupowaniu reprezentacji. Do pełnej 11stki brakuje mi dwóch zawodników. Zawsze można dobrać do podstawowego składu juniorów lub piłkarzy z rezerw. Problem w tym, że nie mogę ich zarejestrować. Obojętnie, czy mają 16, 20, czy 70 lat. Nie da się..
Ostatni zapis gry jest 1 dzień przed meczem. Może to dlatego.. Próbowałem także działać edytorem. Usuwać pauzy w zespole, zamieniać piłkarza z mojego składu, który jest na zgrupowaniu, na takiego, który gra w innym klubie, nie jest na zgrupowaniu i jest już zarejestrowany. Też się nie da. Trzeba go rejestrować znowu. Zmieniałem w edytorze stan murawy na 1, żeby automatycznie uznano walkowera dla przeciwnika. Też nic z tego. Ciągle brakuje mi dwóch zawodników by rozpocząć mecz.

Pytanie: Znacie jeszcze jakieś sposoby na znalezienie zawodnika, bądź udostępnienie jakiegoś, bym mógł rozpocząć ten mecz? Może to być nawet przy użyciu jakiegoś programu. Może usunąć zawodnika z reprezentacji? 'Dorejestrować' zawodnika za pomocą jakiegoś programu? Najprostszą rzeczą byłoby oddanie walkowera. To też biorę pod uwagę. Tylko niech mi ktoś powie, jak się to robi i czy w ogóle można..

Akontipus Partyzant

25.12.2010 22:38    #10685     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Sorry ze, nie bardzo na temat ale mam problem. Otóż gdy chcę podpisać kontrakt obojetnie z kim, skautem, zawodnikiem itp pokazuje mi sie wiadomosc przy wyborze długosci kotraktu (tzn nie moge nawet wybrac cyfry, bo jej tam nie ma)

"(*) cannot suggested deal due to board restrictions, please correct"

Gram leverkusen, jest 2 maja i mam -4 mln na balansie. Nie wiem o co chodzi??
Okno transferowe albo ujemny balans?? Suzkłem co boardzi maja mi do powiedzenia i nic nie znalazlem. Jesli chodzi o pensje mam 70 tys ponizej limitu. Mam nadzieje, że nie jest to bug i zniknie to po sezonie.

PZDR

Fenix Partyzant

25.12.2010 21:19    #10686     Sufler - Porady do gry - Edytor - zmiana terminu MŚ
Jak w zaawansowanym? To trzeba jakiś dodatek ściągać?
No tam rozgrywki to nie problem ale co, MŚ termin można zmienić? Jak dokładnie, powiedz?

KEFAS 85 Partyzant

Mam pytanie czy ktoś z Was też ma problem z załadowaniem ligi cypryjskiej i gruzińskiej z dodatku z ligami europejskimi na nowej łatce ( już na hotfixie ) ??

Posiadam wersję steam.

Jak to można naprawić żeby działało ??

crstudent Partyzant

25.12.2010 10:31    #10688     Sufler - Porady do gry - Problem z Polską ligą
Witam mam problem z utworzeniem nowej gry z uwzglednieniem polskiej ligi. Zainstalowałem od nowa FMa oraz zainstalowałem samego patcha 1.2.1. Przy tworzeniu nowej gry mam do wyboru jedynie baze danych z ver. 1.2.0. CO w takim wypadku mogę zrobić aby móc zagrać polską ligę?Dodam jeszcze, że chciałem użyć nowego patcha "Polska Liga Update v1.0"

Z góry dziękuję za pomoc.

AllanKSG Partyzant

25.12.2010 01:57    #10689     Sufler - Porady do gry - kolejny Bug?
Witam u Was też występuje bug że po zapisaniu jakiejś taktyki i zrobieniu nowej taktyki to po ponownym wczytaniu starej taktyki wczyta nam sie co prawda ustawienie piłkarzy z tamtej taktyki ale nie polecenia drużynowe ( zostają te które zostały ustalone najpóźniej). Reasumując nie mamy możliwości zrobienia dwóch innych taktyk. Mogą różnić się tylko ustawieniem formacji ale niczym poza tym. Jest to bardzo denerwujące w przypadku szkolenia więcej niż 1 taktyki w przygotowaniu przedmeczowym... chyba przed patchem problem ten nie występował, ale nie wiem pewnie...

Zymon Partyzant

24.12.2010 23:34    #10690     Sufler - Porady do gry - Problem z Szymkowiakiem
Witam.Zaczelem grac w fm2008 Wisla Krakow.Postanowilem kupic Szymkowiaka(bez kontraktu,dobre staty,doswiadczony).Jak go kupilem i przypasowalem numer.Po chwili zauwazylem ze niemoge go wybrac ani w meczach ligowych,pucharowych ani towarzyskich.Wiecie moze czemu?Tez mieliscie taki problem?dodam ze gram na fm2008 bez patchy,.Prosze o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.