Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

TymOx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2010 13:07    #10671     Sufler - Porady do gry - Kupowanie na raty
Mam problem z kupowaniem na raty w FM 2010. Jeśli ustawie, 48 miesięcy - 125tys. E to oznacza, że co miesiąc będę tyle płacił czy, że to rozbije się na 48 części (czyli 2604E na miesiąc)?
Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje.

stachu2424 Partyzant

[quote=matifootball95]Kleyo gram w FM od 4 lat, ale te pierwsze 3 lata to były tak, ze wystawialem sklad, gralem tymi najlepszymi druzynami nawet nie caly sezon bo mi sie nudzilo, noobek bylem, teraz tez jestem ale probuje sie nauczyc czegos

PS: jezeli moglibyscie mi pomoc, to zapraszam na gg; 4591603

Gorzów 1 : 1 Sandecja
Strzały: 4 - 15
Celne 2 - 4
pos. pił. po 50%
ledwo remisik, nie wiem dlaczego ta obrona tak zle gra, skoro maja srednio 12/13 odbior krycie, gra glowa i psychiczne troszke slabiej, 8-13
atak to kompletny niewypał, na 7 bramek strzelonych 1 z karnego(pomocnik) a pozostałe 6 to: 5 obroncow,pomocnikow(rogi, wolny, dorzutki) i 1 napastnika Nie powiem
[/quote]
A moze oprócz złej formacji dajesz też złe rozmowy motywacyjne i instr.dotyczące rywali?!

Zrób taktykę 4-2-2-2
Boczni obroncy- zadanie:wsparcie
Środkowi obroncy- zadanie:zabezpieczenie
Środkowy pomocnik prawy->pomocnik odbierający piłkę-zad.:obrona
-II- -II- lewy -> cofn.rozgryw..wsparcie(kreatywny musi byc)
skrzydłowi(linia wyżej niz srodkowi) zad.atak(szybk.drybling,podania,dośr.)
prawy nap.-lis pola karnego
lewy napastnik- środkowy napastnik zadanie:atak

Filozofia: Zrównoważona
Strategia wyj.: Ofensywa lub standard(bez wiekszego ryzyka)
Podania: krótkie
Wieksza swoboda
intesywniejszy pressing
odbiór Bardziej łagodny
dośrodkowania : ostre
swoboda pozycyjna : domyślnie
podstawowy rozgrywający : nie
suwaki z linią obrony i tempem:domyslne,a szerokość:szeroko(1kreska w prawo od normalnie)
pułapki ofsajdowe: nie(linia obrony jest wysunięte,ale po to sr.obroncy mają
ustawione zadanie:zabezpieczenie zeby cofać się bliżej własnie pola karnego)
Jak będą się szybko męczyć to ustaw łagodniejszy pressing(linia obrony automatycznie tez troche się cofnie)i ustaw podania bezposrednie.

na załączonym obrazku jest własnie taktyka,którą cykam WIDZEWEM.Zmieniam oczywiscie szerokość,tempo i podania zaleznie od przeciwnika i boiska na którym gram.
Własnie koncze 2sezon i : 2 razy z rzędu : mistrz,pp.
mam 27kolejke : 25zwyciest 1remis, 1porazka. Jak ktos nie wierzy to niech napisze wrzuce screeny jakie bedzie chciał.Nie ma problemu:P

spróbuj mysle,ze warto.Tylko spokojnie piłkarze potrzebują z 2-3 spotkania zeby sie nauczyć grać tą formacją. No i musisz tez stosować przygotowania do meczu (podczas sezonu mam na 3kresce od lewej czyli 20% ogólnego treningu).

pzdry

vince1500 Partyzant

26.12.2010 21:44    #10673     Sufler - Porady do gry - gra przez neta
Witam
mam problem bo nie wiem jak z kolega zagrac przez internet. Ostatni raz gralem tak w fm 2009 i wtedy potrzebny byl program hamachi, ale teraz nie mam poejcia jak sie za to wziac. Prosze o pomoc, bo mnie szlag trafia.

Gabriel K. Partyzant

Może warto odwiedzić Akademię taktyczną na CMRev... :)
Myślę, że zdobędziesz tam wiedzę dzięki której będziesz mógł sam rozwiązać swoje problemy, a wtedy radość oraz satysfakcja większa.
No chyba, że nie masz na to czasu lub Akademię już przerobiłeś, to wtedy coś się pomyśli :D
Better dead than red

Gabriel K. Partyzant

26.12.2010 19:20    #10675     Sufler - Porady do gry - Problem z trybem 2D i 3D
Witam.
Mój problem dotyczy płynności wyświetlania akcji w obu trybach, 2D i 3D Gra strasznie przycina mimo iż wymagania są spełnione z nawiązką, a z płynnością chodzenia obu trybów w FM10 nie było żadnego problemu. Mam również odczucie, że cały FM11 chodzi u mnie sporo wolniej od swojego poprzednika. Dodam, że przed instalowaniem łatek wszystko chodziło płynniej z tym, że wtedy z kolei męczę się z Crashami...
Proszę o pomoc lub poradę!
Better dead than red

matifootball95 Partyzant

Mam pewien problem. Prowadzę GKP Gorzów, po 6 kolejkach mam 4 remisy(w tym 3 po 0) i 2 porażki. 2 bramki strzelone i 6 straconych, mam bardzo duzy problem ze strzałami, jest ich bardzo mało, a jeżeli już to niecelne lub zablokowane, napastnicy nic nie wykorzystują, nie mam nowych zawodników, gdyż fundusze na kontrakty są zbyt małe, a zawodnicy z Afryki nie chcą przechodzić na wypożyczenie. Proszę o pomoc ;/
Sokół Ostróda :D

david121395 Partyzant

Mam pytanie bardzo dla mnie ważne. Mianowicie przy wypakowywaniu paczki ze zdjęciami (facepacki, log itp) to tam gdzie plików config jest więcej niż jeden pokazuje się opcja "czy zamienić pliki". Jak mam to zrobić żeby wszystko ładnie wypakować, bez problemów a nie tylko część z powodu tej właśnie opcji? Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź.

bodziomrcn Partyzant

26.12.2010 12:42    #10678     Sufler - Porady do gry - Wyrzucanie menedżera
Mam problem dotyczący wyrzucania mojego menedżera po upłynięciu kontraktu, mimo podpisaniu go na dłuższy okres. Zdarza się to w każdym klubie w którym grałem. Czy jest jakiś patch lub łatka która potrafi to naprawić?

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
26.12.2010 09:00    #10679     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=Akontipus]Sorry ze, nie bardzo na temat ale mam problem. Otóż gdy chcę podpisać kontrakt obojetnie z kim, skautem, zawodnikiem itp pokazuje mi sie wiadomosc przy wyborze długosci kotraktu (tzn nie moge nawet wybrac cyfry, bo jej tam nie ma)

"(*) cannot suggested deal due to board restrictions, please correct"

Gram leverkusen, jest 2 maja i mam -4 mln na balansie. Nie wiem o co chodzi??
Okno transferowe albo ujemny balans?? Suzkłem co boardzi maja mi do powiedzenia i nic nie znalazlem. Jesli chodzi o pensje mam 70 tys ponizej limitu. Mam nadzieje, że nie jest to bug i zniknie to po sezonie.

PZDR[/quote]

Z treści komunikatu wynika, że nie możesz przedstawić oferty ze względu na ograniczenia zarządu. To nie bug, tylko klub tonie w długach :) Sprzedaj 1-2 zawodników i ponów próbę.

[quote=Zymon]witam mam problem z napastnikami.Prowadze Rep. Polski i niepotrafie ustawic 2 napastnikow.Przy moich ustawieniach graja slabo i niestrzelaja goli.Prosil bym o jakies podpowiedzi jakie im dac ustawienia oraz skrzydlowym bo majac na skrzydle Blaszczykowskiego,Piszczka,Pozniaka oraz kielba trzeba ich jakos dobrze wykorzystac.Gram fm2008(bez patchy)[/quote]

A spróbuj może zagrać ustawieniem: BR - OL, OŚ, OŚ, OP - PŚ, PŚ - OPL, OPŚ, OPP - NŚ? Błaszczykowski i Kiełb są wtedy wysuniętymi skrzydłowymi, boczni obrońcy również ultraofensywni, ofensywny środkowy pomocnik rozgrywający i często uderzający na bramkę, a napastnik odgrywający. Jeśli wolisz dwóch napastników to dobrze żeby jeden cofał się trochę po piłkę i nie miał aż tak bardzo ofensywnego (taki środkowowy lub cofnięty napastnik z nowszych wersji gry), a drugi był typowym egzekutorem, ultraofensywny.

Akontipus Partyzant

25.12.2010 23:48    #10680     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktami
Już się o to pytalem w innym wątku ale postanowiłem załozyc nowy bo dzis pewnie zacznie sie u mnie okno transferowe i bardzo potrzebuje tej informacji.
POMÓZCIE!! :D

Otóż gdy chcę podpisać kontrakt obojetnie z kim, skautem, zawodnikiem itp pokazuje mi sie wiadomosc przy wyborze długosci kotraktu (tzn nie moge nawet wybrac cyfry, bo jej tam nie ma)

"(*) cannot suggested deal due to board restrictions, please correct"

Gram leverkusen, jest 2 maja i mam -4 mln na balansie. Nie wiem o co chodzi??
Okno transferowe albo ujemny balans?? Suzkłem co boardzi maja mi do powiedzenia i nic nie znalazlem. Jesli chodzi o pensje mam 70 tys ponizej limitu. Mam nadzieje, że nie jest to bug i zniknie to po sezonie.

PZDR

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.