Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bakerman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2010 13:23    #10661     Sufler - Porady do gry - Pojawił się Wielki błąd
Witam.
Pojawił mi się dzisiaj jakiś nie znany mi problem. Wczoraj wszystko było dobrze, przy próbie włączenia gry pojawił się taki błąd: http://img83(...)ing.png/
Jeżeli chodzi o pamięć komputera to mam po 14 gb wolnego na dwóch partycjach. Pamięć RAM wyciągałem i przedmuchałem. Wczoraj jedynie wyłączyłem 2 pliki przy uruchamianiu się windowsa, który jeden był rthdvcpl.exe, a drugi od openoffica.
Przeinstalowałem 3 razy. Pamięć wirtualna ustawiona dobrze.
Proszę o pomoc przy rozwiązaniu problemu.

Tome888 Partyzant

28.12.2010 11:45    #10662     Sufler - Porady do gry - Help
Mam problem. Gram Lyonem w FM2010 i chcialbym sie pozbyc Govou poniewaz siedzi na lawie i totalnie mi nie jest potrzebny a ciagnie najwiecej kasy z calego zespolu czyli 94tys euro. Chcialbym go zwolnic ale nie chce wydawac 4.1 mln. A jak dalem obustronne roziwazanie kontraktu to pisze ze mie chce odejsc. Jak go zmusic do odejscia bo ciagnie kase.
PS: Nikt go nie chce kupic nawet za free. Help!!!

hubertt95 Partyzant

Proszę kumatych ludzi o pomoc, mam mega dziwny problem zdarzyło mi się to pierwszy raz, a mianowicie gra mi się uruchamia i nie ma z tym problemów, ale w ogóle nie widać myszki... uprzedzodzam pytanie oraz to, żeby nikt nie posądził mnie o głupotę-> myszka normalnie działa,(mam laptopa ) ale gdy wyłączę grę. Sprawdzałem to zarówno na myszce przewodowej i to samo... i jak mam grać bez widocznej myszki? Ktoś z Was miał taki problem? Nie mam pojęcia o co może chodzić, tym bardziej, że gra bez problemów startuje, ale myszki w ogóle nie widać ;/ porażka proszę pomóżcie! Aa...ona tak jak by niewidzialna , bo jak najedzie na jakiś przycisk np. Tak to się podświetla...

Sterowniki przeinstalowałem...nic. ; /

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Będzie działać bez problemu.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Akontipus Partyzant

27.12.2010 23:08    #10665     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktami
A ja znowu o tym samym.........

Wpadłem na pomysł, że to może byc błąd róznicy języków bo kumpel ma wersje polską a ja z racji tego, iż mieszkam w Szkocji kupiłem angilesko-jezycznego FMa. Sciagnąlem więc spolszczenie ale nic to nie dalo.
Zaczęliśmy więc nowego sejwa i okazuje sie, ze dalej nie moge wybrac dlugosci kotraktu a przez to zatwierdzic negocjacji. Nie mam tego problemu gdy gram sam. Ktoś cos doradzi??

Zymon Partyzant

27.12.2010 20:06    #10666     Sufler - Porady do gry - głupi bramkarz?
Witam.Mam ogromny problem.gram w fm2008,różymi klubami i przewaznie taktyka http://www.centr(...),24.html .Chodzi mi o to że gdy pod koniec meczu ustawiam sie na defensywe to gdy mam rzut rożny to bramkarz leci w pole karne przeciwnika!!!co mu jest? niewiem.wiecie moze co z tym zrobic?jak temu zaradzic?przez to stracilem pare bramek i punktow
był - będzie - jest zawsze IKS!

elsiete Młody aktywista

27.12.2010 20:05    #10667     Sufler - Porady do gry - FM 11 przez internet ?
http://www.cmrev(...)et_.html

Przeczytaj pierwszy post

Best7 Partyzant

27.12.2010 18:11    #10668     Sufler - Porady do gry - Piłkarze bez klubu.
Joshua Vermooten - doskonały obrońca do niższych lig angielskich. Bez problemowo przeszedł do mojego FC United.

Tome888 Partyzant

27.12.2010 17:43    #10669     Sufler - Porady do gry - Piłkarze bez klubu
Poszedłem w ślad użytkownika matifootball95. Mam taki sam problem jak on. Gram słabszymi drużynami i szukam zawodników za darmo. Nie tylko polskich. Tylko jest jedna różnica. Ja szukam do FM2010 :).
Myślę że ten temat też sie przyda wielu graczom FM2010.
Prosze o wypisywanie różnych grajków. Z góry dziękuje.
PS: Prosze bardzo o aktywność

Akontipus Partyzant

27.12.2010 16:22    #10670     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktami
No szkoda, ze nikt mi nie potrafi pomóć moze reinstalka i wgranie patchy na nowo pomoże. Dodam tylko, że gram z kumplem w sieci i on "stawiał" tą rozgrywkę. Gdy przełączył sie na mnie mogł popdisac kontrak bez problemow z każdym. Czyli ja mam błąd. Zwolnienie i ponowne zatrudnienie nic nie dało. Poprawa sytuacji finansowej (45 mln na balansie) także. Mam do wydania 9 mln a do limitu pensji brakuje mi ok 200 k. Strasznie to dziwne....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.