Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jarna Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.12.2010 00:06    #10651     Sufler - Porady do gry - Eliminacja zawodników
Witam, mam do was następujące pytanie :

Gram obecnie Palermo i w składzie mam 4 napastników, którzy są praktycznie w tym samym wieku ( różni ich rok lub dwa lata ) a do tego posiadają praktycznie identyczne statystyki ( umiejętności ). Nie mam niestety czasu by ich wszystkich sprawdzić, zważywszy jeszcze, że po jednym spotkaniu nie da się dobrze ocenić czy dany gracz nadaję się do gry na najwyższym poziomie czy nie.
Chciałem się spytać, jak wy eliminujecie takich graczy ??
Gdyby mieli inne statystyki to nie byłby problem, tyle, że oni wyglądają
( przynajmniej na papierze ) identycznie i nie wiem jak mam 2 wyeliminować ??

Guezmir Młody aktywista

Na łatce 11.1.1 było zbyt łatwo, ale w sumie fajnie. Skrzydła chodziły aż miło, akcje były bardzo dynamiczne, a grajki pod bramką skuteczne. Fajnie się oglądało te mecze.

Zagrałem kilka meczów na 11.2.1 i moja drużyna strasznie się męczy. I mnie męczy oglądanie powolnego i bezsensownego klepania w środku pola. Macie jakieś wnioski, którymi możecie się ze mną podzielić?

Jak grać na 11.2.1, żeby kontra była kontrą, a gra długa piłką i szybkim tempem była tym czym być powinna?

Nie chce grać nudnej piłki, powolnego klepania krótko i po ziemii.
Problem w tym jak ustawić zespół, żeby grał... niedokładnie i chaotycznie. Słaby zespół. Na przykład Arka Gdynia.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Jestem nowy na forum, więc w pierwszej kolejności chciałbym powitać wszystkich użytkowników.
Przechodząc do sedna sprawy... Po zakończeniu instalacji w oknie instalacji wyświetla mi się następujący komunikat:
"The installation of Football Manager 2011 is finished, but some errors occurred during the install. Please see the installation log for details".
Po uruchomieniu gry wyskakuje błąd z aplikacją fm.exe i prawdopodobnie znajome wszystkim okno raportu o błędach.
W internecie znalazłem poradę, by uruchomić grę nie z pulpitu, a z miejsca, do którego gra została zainstalowana, np. Mój komputer/Dysk C/Sports Interactive/Football Manager 2011/fm.exe., ale przy tym sposobie pojawia się ten sam błąd, co przy uruchamianiu gry z pulpitu.
Może ktoś miał podobny problem albo wie jak go rozwiązać? Zaznaczam, że posiadam oryginalną wersję gry.
Darkness... for me is where I shine

Bakerman Partyzant

29.12.2010 17:46    #10654     Sufler - Porady do gry - Pojawił się Wielki błąd
[quote=Slayer Warszawa]LOL, mając tyle ramu to nie pograsz...
Włącza Ci się gra w ogóle czy nie?[/quote]
Ehh, właśnie czytaj co jest napisane!!! Pisałem, że grałem w te grę już rok i nagle ostatnio taki błąd i nie wiem jak go naprawić. Odkąd mam FM10 nie miałem nawet jednego problemu, a teraz nagle coś bęc..., niech ktoś pomoże.

P.S. wcześniej nie działał link do screena.

sko11ra Partyzant

29.12.2010 17:45    #10655     Sufler - Porady do gry - źółte kartki
Mam problem z kartkami. Chodzi o to, że dostaje ich bardzo dużo. Jestem "liderem" w lidze. Poustawiałem w taktyce, żeby grali ostrożnie i łagodniejszym presingiem. Są mecze bez kartki, ale zdażają się takie że aż 9 moich piłkarzy dostaje po żółtej. Jest to uciążliwe, gdy sumują się i po 4 kartkach jest zawieszenie. Czy wy też tak macie? Jest to jakiś bug? Bo jednym z bugów są spalone! Idzie je zauważyć przy obserwowaniu gry z przewijaniem.

lukasz_olszewski Partyzant

29.12.2010 01:25    #10656     Sufler - Porady do gry - Polityka patchy
Chcę sobie wreszcie sprawić nowego FMa i zrobić potęgę na skalę światową z Pogoni Szczecin. :P Problem w tym, że boję się o bugi, które nie dadzą mi grać. :/

Stąd pytanie. Na kiedy jest przewidziana ostatnia łata? I ile ich ma jeszcze być po drodze?

Maciejusz Partyzant

29.12.2010 00:32    #10657     Sufler - Porady do gry - Problem z zakupami
Siemanko mam problem z moim Kolejarzem Łódź (IV liga gr. łódzka). Otóż gram w FM 2010 na 10.3 łatce i sprawa wygląda następująco. Próbuje ściągnąć do zespołu zawodników, którzy realnie wzmocnią skład, a nie tylko go uzupełnią, bądź będą grali beznadziejnie. Nie chciałbym opierać zespołu na wypożyczeniach, ponieważ nie lubię tego typu transakcji (no chyba, że byłoby to wypożyczenie z opcją transferu). Natomiast problem pojawia się w momencie, gdy próbuje pożądanego zawodnika kupić. Czasem klub się zgadza, ale zawodnik nie. Ja rozumiem, że kluby nie chcą sprzedawać swoich gwiazd. Że zawodnicy nie są zainteresowani przejściem do klubu, bo jest słaby itd, ale jakie jest prawdopodobieństwo, że na 10 graczy, którzy mi się podobali nie przychodzi, żaden? xD

Ma ktoś tezę na ten temat jakąś w miarę sensowną?

Tobi18 Młody aktywista

28.12.2010 21:38    #10658     Sufler - Porady do gry - Skuteczność
Mam ten sam problem i występuje on niezależnie od klasy napastnika, a najgorsze jest to, że jakiś ogórek z innego zespołu z wykańczaniem 9 i opanowaniem 11 zostaje królem strzelców -,-
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

krycha1101 Partyzant

28.12.2010 19:33    #10659     Sufler - Porady do gry - Skuteczność
Witam

Moja drużyna ma problemy ze skutecznością. Stwarzam sporo sytuacji, jednak zawodnicy nie potrafią ich do końca wykorzystać. Często jest tak, że strzelam 1-2 gola, a strzałów mam w okolicach 20. Co gorsza często przeciwnik potrzebuje 1-2 sytuacji, żeby strzelić gola. Gram ustawieniem 4-5-1, gdzie mam dwóch bocznych ofensywnych pomocników, którzy schodzą do środka, a także dwóch środkowych pomocników. A tutaj jeden z ostatnich meczy:

http://img14(...)ycf.png/

Gabriel K. Partyzant

28.12.2010 15:56    #10660     Sufler - Porady do gry - Problem z trybem 2D i 3D
Problem rozwiązany. Oba tryby chodzą gładko, a nawet crashe znikły :))
Pomogła zmiana Windowsa z Xp na Vistę.
Better dead than red

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.