Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wicherius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.11.2016 17:47    #1061     Sufler - Problemy techniczne - PROBLEM MODEL TWARZY
Witam nie wiem czy był już taki temat na forum jak coś z góry sorry. Mam taki problem z modelem twarzy otóż , zacząłem normalnie karierę , zrobiłem se face zajebistego wszystko spoko , wchodzę dzisiaj i po prostu zresetowało mi do jakiegoś losowo wygenerowanego w karierze jak i przy starcie. Ogólnie problem pojawia się po resecie komputera. Dużo nie grzebałem w plikach standardowe wgranie logopacka , update z polską ligą oraz namelist fix. Z góry dzięki za pomoc.

GoHomeDuck Partyzant

08.11.2016 21:42    #1062     Football Manager - Świat taktyki - Pomoc przy taktyce
Mam ten sam problem, w głowie mam pomysl jak chcialbym, zeby wygladala gra ale nie wiem jak to przelac na polecenia.

GoHomeDuck Partyzant

08.11.2016 21:42    #1063     Football Manager - Świat taktyki - Pomoc przy taktyce
Mam ten sam problem, w głowie mam pomysl jak chcialbym, zeby wygladala gra ale nie wiem jak to przelac na polecenia.

GoHomeDuck Partyzant

08.11.2016 21:00    #1064     Football Manager - Świat taktyki - Słaba Arka
Witam, gram sobie ostatnio Arką Gdynia. Tyle, że mam mały problem. Kombinuje z dziesiątkami ustawień i poleceń, ale ciągle wszystko to słabo wygląda. Okupuje stale dno tabeli. Ma ktoś jakies porady jak nimi zagrać?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
07.11.2016 22:39    #1065     Sufler - Edytor - fm EDYTOR
Ja się za bardzo na tym nie znam ale jak w FM-ie 16 w edytorze poprawiałem kasę naszym ligowcom to nie miałem potem problemu z wczytaniem pliku.

Najlepiej gdyby ktoś z naszego działu RUT udzielił odpowiedzi.

united723 Partyzant

07.11.2016 21:54    #1066     Sufler - Edytor - fm EDYTOR
wszedłem w edytor i zmieniłem nazwy i finanse w klubie z Górnika Lęczna oraz dodalem stadion i miejscowość. Ogólnie mam problem z rozgryzieniem tego edytora, poniewaz pierwszy raz sie nim bawie:)

johny1910 Partyzant

07.11.2016 18:03    #1067     Sufler - Gra przez sieć - asystent przejmuje kontrole?
Też mam ten problem,
Niestety rozgrywka online to jakaś porażka w tym roku. Śmieję się sam z siebie - nabrałem się na bubel za 160 zł. :)

SoczeQ Partyzant

07.11.2016 17:28    #1068     Sufler - Gra przez sieć - asystent przejmuje kontrole?
Witam,
Mam problem w grze online(gram z dwoma kolegami), a mianowicie w trakcie meczu zazwyczaj w okolicach 60-70 minuty ja i jeden z kolegów ( nie ten który ma serwer) tracimy kontrole nad zespołem, mozemy normalnie ogladać swoje spotkania, ale tylko tak jakby z perspektywy widza - albo menagera zawieszonego przez związek. Ma ktoś jakiś pomysł co na to poradzić?

dawid190 Młody aktywista

[quote="Slayer666"]Ptysie,ale ja Wam przecież napisałem,że nawet jak ustawiam bocznych obrońców-obrona,trzymaj sie pozycji,graj w lini ze stoperem,płynnosc-bardzo sztywna,to mój rozgrywający zachowuje się jak karakan,rozgląda się,widzi pusto na skrzydle to zamiast klepać z kolegą w środku to przetrzymuje tą piłkę dopóki nie straci,piszę o grze bez skrzydłowych z trójką napastników i 4 obronców,najbardziej lubię grać 3 fałszywymi 9 ,sukcesy odnosiłem w FM'ach od 2009 do 2015,cos złego się zaczęło dziać z grą środkiem od 16[/quote]

Może Twój rozgrywający ma w ulubionych zagraniach "dyktuje tempo" oraz " przetrzymuje piłkę " ?

Ja mam inny problem,gra sie fajnie ale mimo że Full FM wyszedł (zakupiłem Bete przez internet) to nadal nie mam wszystiego spolszczonego. . Trafiają się kwiatki gdzie rzecznicy kibiców w skrzynce wypowiadają się w 2 językach. Niektóre wiadomości też są po angielsku itp. Co zrobić?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
07.11.2016 15:38    #1070     Sufler - Problemy techniczne - fm 2017 błąd
zwiększ pamięć wirtualną. Ja tak kiedyś robiłem i gra działała bez problemu (Chyba FM 15).

http://tipy.(...)lna.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.