Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

david121395 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ponawiam prośbę o pomoc w moim problemie (bo tamten koleś co mi coś napisał to nie koniecznie pomógł).

Tome888 Partyzant

06.01.2011 13:53    #10592     Sufler - Porady do gry - Czym sie różni
Mam problem jak próbuje ściągnąć to - [quote=Bolson] http://www.cmrev(...)010.html [/quote] to wyskakuje mi błąd:
Oj! Ten link wygląda na uszkodzony.
Sugestie:
przejdź do cmteam.biz
szukaj w Google: cmrev team biz edytor FMRTE.

Help!!!!

huffyuv Partyzant

06.01.2011 09:20    #10593     Sufler - Porady do gry - Czym to otworzyc?
Ściągnij program WinRAR i po problemie.
"Why So Serious Son? Let's put a smile on that face"

Tome888 Partyzant

06.01.2011 09:14    #10594     Sufler - Porady do gry - Czym to otworzyc?
Ściągnąłem z tej strony plik FM Genie Scout RC2. Mam problem. Zainstalowałem go i nie wiem jakim programem go otworzyc. Jest zapisany jako plik RAR. Pomóżcie!!!

Bartuniu Partyzant

06.01.2011 00:10    #10595     Sufler - Porady do gry - Bug? w przerwie meczu
Miałem czasami ten sam problem, nie można było kontynuować gry po prostu przycisk jakby umarł :) Wtedy zwykle jedynym ratunkiem jest spacja. Pozdrawiam

konon94 Partyzant

[quote=fabianwow]piłakrze do Legii , 1 sezon , pozycja obojętna , cena tez ;) posprawdzam sobie i wybiore :)

Reale transfery :P fm 11 ofc,[/quote]
Do polskiej ekstraklasy 2 gotowe gwiazdy są w metalurgu zaporoże :
Nevmyvanka(pisownia nie ta sama, ale łatwo skojarzyć) ŚO- z góry zostaje gwiazdą polskiej ligi i nie tylko...
Vernydub(pisownia tak jak powyżej) ŚO/DP - jeszcze lepszy bo tańszy i młodszy
Obaj praktycznie nic nie kosztują, jak na swoje umiejętności, a w 2 lata ich cena się po 3-4 miliony euro.
Remy Riou(chyba Ax... tam gdzie gra jeleń) - warto podpisać z nim kontrakt w połowie 1 sezonu na prawie bosmana BR- o klasę lepszy niż np. Antolović
Adaleye(znów problem z nazwiskiem) - kontrakt jak powyżej - metalurg donieck - ŚO
Junior Moraes(jakiś klub z rumunii) - N - taki lepszy Mezenga
Yaya Sanogo(ten klub jelenia) - N - znakomity talent
Z tymi piłkarzami zdobyłem w ciągu dwóch sezonów Legią:
2 mistrze(14 i 16 pkt. przewagi)
2 puchary polski
1 superpuchar
finał pucharu uefa
Więc na pewno warto w nich zainwestować

PS Borucowi po 2 sezonach się kończy kontrakt, ja go bez problemu ściągnąłem do L

konon94 Partyzant

[quote=konradlks96]konon94
Najlepszym rozwiązaniem byłoby poczekać do zimowego okna transferowego i przejrzeć wszystkie kluby brazylijskie. Z doświadczenia wiem iż na każdy brazylijski klub trafia się przynajmniej 1 perełka . Niektórzy newgenie nadają się od razu na grę w pierwszym skladzie. Z zawodników nie wygenerowanych przez grę polecam antoine griezmana z realu sociedad[/quote]
problem w tym, że nie zaznaczyłem ligi brazyliskiej, ale kilka perełek i tak zostało :D

carmina burana Partyzant

05.01.2011 22:54    #10598     Sufler - Porady do gry - Narzekanie na brak dyscypliny
No ale tak jak powiedziałem. O ile po udzieleniu ostrzeżenia ludkowie z dumnym przydomkiem kopacza je akceptują, o tyle nie godzą się na jakiekolwiek wstrzymanie pensji.

Nie myślałem, ze rozmowy motywacyjne mają wpływ również na określenie przez zawodników dyscypliny. Nie zdawałem sobie sprawy, że FM jest AŻ TAK skomplikowanie skonstruowany. Do tej pory myślałem, że ma to związek tylko z morale. W poprzedniej wersji gry (2010) miałem podobny problem, ale wtedy doszedłem do wniosku, że to przez zbyt niską reputację ligi w stosunku do klasy piłkarzy ( liga polska i Bryan Ruiz np :) ), którzy chcieli po prostu odejść do większego klubu, a ja nie mogłem ich utrzymać w ryzach.

Z trzeciej jednak strony. W Atletico w wersji 2011 wydarcie mordy i wstrzymanie pensji już jakoś pomagało...

To tyle moich obserwacji. :)

lukist Partyzant

05.01.2011 21:24    #10599     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
[quote2=Bartuniu][quote=Magicc]FM2011 ma błędy i tego nie da się odmówić, ale Ty żadnego nie wymieniłeś. Tłumaczenie na zasadzie "taktyka jest dobra tylko gra do d**y" nie jest żadnym argumentem.[/quote]
Proszę argumenty :
1-Totalna nieskuteczność
2-Łatwe zwycięstwa z drużynami z większą reputacją
3-Minimalne zwycięstwa słabeuszy nad nami(pomimo ogromu sytuacji)
4-Błędy z zapisem taktyki i składu(często się zdarza że gra "gubi gdzieś" naszą, tak skrupulatnie konstruowaną taktykę lub skład)
5-Crash dumpsy
6-Karne z kapelusza
7-Aptekarskie sędziowanie
etc. Mogę wymieniać w nieskończoność ale nie wiem czy starczy czasu :) Pozdrawiam.
[/quote2]

sluchaj lech jest zespolem ktory w europie jest slaby a wygrywa z man city , juve a w lidze przegrywa
wiem z wlasnego doswiadczenia bedac na 3 miejscu w lidze przegralismy z ostatnia druzyna w tabeli ktora po 7 meczach 0 punktow a gralismy najsilniejszym skladaem

moze zatrudnij lepszych trenerow bo ja grajac lechem majac slusarskiego i rudnevsa niemam problemu ze skutecznoscia bo szukalem dla nich odpowiedniej funkcji np slusarski sprawdzil sie jako lis pola karnego

BrendonLFC Partyzant

Ja mam taki problem, że jak wystawię gracza na listę i podam ile za niego oczekuje to inne kluby i tak dadzą mi jego wartość i nie chcą negocjować

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution