[quote="ag-25"][quote="Gutii"]Zaczyna się! FM17 - wygrywam do 80minuty 2:0 u siebie, reaguję na to co sie dzieje na boisku. Zmiany w obronie, pomocy, cofam zespół, po prostu stawiam autobus i co!? 10 minut i przegrywam 2:3. Następny mecz podobnie. 82 minuta 2:0, jedna zmiana w obronie, troszkę cofam zespół, ale nadal z myślą, że jeszcze ja mogę coś strzelić... koniec meczu... 2:2.[/quote]
Ciekaw jestem czy obserwujesz całe mecze? Czy tylko fragmenty?
Swoją drogą co "zaczyna się" ? Czy takiej sytuacji nie ma w realnej piłce?[/quote]
Proszę Cię! Takich meczy jest może max. 5 w sezonie, a nie kilka pod rząd. W międzyczasie rozgrałem jeszcze 5 innych meczy, a w 3 (już łącznie 5 meczy) znowu przeciwnik odrobił 2 bramkową stratę w niecałe 10 minut. W prawdziwej piłce takie rzeczy mają miejsce, jasne! Tutaj jest tylko problem w tym, że jest to zbyt częste, a strata jest odrabiana w czasie 10 minut. Całego meczu nie oglądam, mam ustawione sytuację rozszerzone, ale analizuję gre zawodników itp. Właśnie wyłączyłem FM, po tym jak wygrywając u siebie z West Ham 2:0 do 84, skończyłem mecz wynikiem 2:2. YNWA!
Najnowsze posty