Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

vendir Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zglaszam sie z drobna prosba - mam problem z fm2017 , po 2 sezonach w momencie przejscia z 19.06 na 20.06 wystepuje u mnie crash. Czy moglbym poprosic o sprobowanie przepchniecia ferelnego dnia z moim savem? Z dodatkow mam jedynie http://www.cmrev(...)17_.html + Herby(grafika).

link do save : (ok 100 MB)
https://drive(...)ZUE5NUFE

Ewentualnie ktos moze podpowiedziec jak to rozwiazac u siebie?

generaltom Partyzant

Witam, mam taki problem. Przed meczem jak kliknę "dalej" to zamiast meczu po kilku sekundach pojawia się wynik meczu. Jak to zmienić, bo kombinuję w ustawieniach i wszystko wygląda ok. Tylko wydajność lapka ma tylko 2 gwiazdki :(

Gutii Partyzant

[quote="ag-25"][quote="Gutii"]Zaczyna się! FM17 - wygrywam do 80minuty 2:0 u siebie, reaguję na to co sie dzieje na boisku. Zmiany w obronie, pomocy, cofam zespół, po prostu stawiam autobus i co!? 10 minut i przegrywam 2:3. Następny mecz podobnie. 82 minuta 2:0, jedna zmiana w obronie, troszkę cofam zespół, ale nadal z myślą, że jeszcze ja mogę coś strzelić... koniec meczu... 2:2.[/quote]

Ciekaw jestem czy obserwujesz całe mecze? Czy tylko fragmenty?
Swoją drogą co "zaczyna się" ? Czy takiej sytuacji nie ma w realnej piłce?[/quote]

Proszę Cię! Takich meczy jest może max. 5 w sezonie, a nie kilka pod rząd. W międzyczasie rozgrałem jeszcze 5 innych meczy, a w 3 (już łącznie 5 meczy) znowu przeciwnik odrobił 2 bramkową stratę w niecałe 10 minut. W prawdziwej piłce takie rzeczy mają miejsce, jasne! Tutaj jest tylko problem w tym, że jest to zbyt częste, a strata jest odrabiana w czasie 10 minut. Całego meczu nie oglądam, mam ustawione sytuację rozszerzone, ale analizuję gre zawodników itp. Właśnie wyłączyłem FM, po tym jak wygrywając u siebie z West Ham 2:0 do 84, skończyłem mecz wynikiem 2:2. YNWA!

Darein Partyzant

Mam problem gram zenitem , przyszedł do mnie Federico Fazio ale zgodził sie pod warunkiem że wzmocnie atak kupiłem więc najpierw jakiegoś gościa z Brazylii , potem dokupiłem Khouma Babacara z Fiorentiny dalej pisało ze obietnica nie spełniona to dokupiłem Batshuayi z chelsea i dalej nie spełniona zaraz ten kretyn sie obrazi i bedzie chciał odejść skąd mam wiedzieć jakiego zawodnika mam kupić zeby było ze obietnica spełniona ????

kantor93 Partyzant

11.11.2016 11:39    #1055     Sufler - Edytor - edytor fm 17
Witam mam problem z edytorem to znaczy że zlewają sie literki nic praktycznie nie mogę kliknąć wszystkie wyrazy się mieszają nie ma wogóle polskich literek ( ć ż ź ł) a wzamian tego jest tylko znak zapytanie. Ktos zna ten problem i moglby doradzic jak pozbyc sie tego problemu ???

Adonim85 Partyzant

10.11.2016 15:50    #1056     Sufler - Edytor - fm EDYTOR
[quote="kondi192"]@Masyw
Chłopie ogarnij się, o ile dobrze pamiętam to takie same prośby rozsyłałeś w sprawie FMRTE do poprzedniej wersji gry... naprawdę myślisz, że ktoś jest tak głupi, że zapłaci za edytor i podeśle Ci za friko kod?

Poza tym 30 zł to chyba nie jest majątek skoro chcesz używać tego programu?...[/quote]
Ja chcę aktywować ten program ale. Niewiem jak. Niewiem Skąd wziąć kod aktywacyjny. Niby wywal. Mnie na stronę podczas próby aktywacji ale nic ponadto. Dla. Mnie to nie Majatek dać te 5 euro za możliwość aktywacji. Tylko chce aby ona Przebiegła Bezproblemowo.

monur4444 Partyzant

Witam, gdy przechodzę do jakichkolwiek rozgrywek, to np. na stronie Ligi Mistrzów w poprzednich zwycięzcach mam sezon 2015/16 i Real Madryt. I tylko tyle, a powinni tam widnieć również triumfatorzy z lat wcześniejszych. Jak rozwiązać ten problem?

mumciu Partyzant

problem rozwiązany......winą była skórka.

mumciu Partyzant

gra jak na na razie mi się podoba...a miałem 2-letni rozbrat:)
jedyny to problem ze stałymi fragmentami gry.....nie idzie ich ustawić , czyby jakiś bug? moge je ustawić w trakcie trwania meczu, natomiast w taktyce nie da rady...ma ktoś podobnie?
i czy jest możliwość filtracjo subskrypcji? bo tez tego nie widzę;/
pozdro

wiecu Partyzant

09.11.2016 22:47    #1060     Sufler - Problemy techniczne - PROBLEM MODEL TWARZY
mam ten sam problem :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.