Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Gulderos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Chciałbym rozpocząć grę w jakiejś niższej lidze, w grę wchodzą Anglia (Leauge 2 i w dół), Włochy (Serie C2)... i moze inne słabsze ligi bardziej rozwiniętych krajów (byle nie Niemcy...). Problem w tym, że uwielbiam robić transfery, więc musi mieć jakiś budżet, jako-taki stadion... i musi się fajnie grać ;) Proszę o podzielenie się waszymi opiniami.

Edit: Zapomniałem podać wersji :< FM10.

sebik__lg Partyzant

28.01.2011 08:01    #10482     Sufler - Porady do gry - Problem z FMRTE
Witam. Mam problem z edytorem czasu rzeczywistego FMRTE. Kiedy próbuję go włączyć wyskakuje błąd jak na załączonym obrazku. Po kliknięciu OK wyskakuje kilka błędów Presets to XML i edytor nie działa. Błędy pojawiają się w każdej wersji FMRTE czy to do wersji 2010 czy 2011.

1.Czy da się to jakoś naprawić, żeby edytor działał bez problemów?

2.Czy istnieje jakiś inny sposób, żeby ustawić na starcie gry kondycję 100% w football manager 2011?

colaGKS Partyzant

27.01.2011 21:49    #10483     Sufler - Porady do gry - Zacinka 3D
Mam podobny problem tyle tylko, że na laptopie: Intel Core i5 430M 2,27 GHz, 4 GB RAM, NVIDIA GeForce GT320M 1GB. 3D przycina się strasznie, 2D nawet nie sprawdzałem.

Przed zainstalowaniem najnowszych sterowników wydajność wynosiła... 2 gwiazdki. Dla porównania na moim PC "podobnym" procesorem i słabszą kartą graficzną mam... 5 gwiazdek. Na lapku zainstalowałem najnowsze sterowniki karty graficznej i wydajność wzrosła o 0,5 gwiazdki. Pozostałe gry u mnie też chodzą bardzo dobrze, nie mam z nimi problemu.

I szczerze mówiąc nie mam pomysłu jak sobie z tym poradzić...

Jarna Partyzant

27.01.2011 18:34    #10484     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
Tak tylko widzisz, ja prosiłem o odpowiedź na uaktualnienie do wersji 2010 a nie 2011. Czytaj ze zrozumieniem, bo będziesz miał problemy na maturze ;]

rybeusz89 Partyzant

27.01.2011 17:58    #10485     Sufler - Porady do gry - Zacinka 3D
Witam. Moja specyfikacja komputera to AMD X2 2,2Ghz 4GB Ram, GF GT430 1024MB. Nie jest to jakaś machina rodem z NASA jednakże mam problem podczas oglądania meczów w 3D i 2D. Mimo, że konfiguracja pokazuje wydajność na 4,5 gwiazdki widok 3D i nowy widok 2D zacina się :/ Nie przyjemnie się ogląda mecze. Instalowałem nowe sterowniki, grę DirectX'a itp. Nic nie dało. Różnicę widać gdy podczas gry nie słucham muzyki. Jednakże słucham jej za pomocą programu AIMP, który pobiera mało pamięci...syfu też nie mam bo regularnie skanuje. Dodam tylko, że Assassins Creed 2, Bioshock itp. chodzą na najwyższych detalach...Macie jakieś pomysły w czym problem ??

$Jahoo$ Partyzant

Witam

Szukam klubu który ma niezły składzik, trochę kasy na początek. Najlepiej drużyna podobna do Napoli którą strasznie dobrze mi się grało, ale niestety musiałem rozpocząć nową karierę i to już nie było to samo. Co do lig, to nie nakładam żadnych ograniczeń, ale żeby dało się ściągnąć jakiego dobrego grajka. Grałem już Napoli, Fiorentina, Aston Villa, Everton, Birmingham, Malaga, Szachtar, Galatasaray. A po za tym to największy problem to tylko zacząć a potem leci z górki. Więc czekam na wasze propozycję bo bardzo chciałbym wrócić do gry, bo chwilowo straciłem chęć po nieudanych początkach.

Pozdrawiam

Bl@dy Partyzant

27.01.2011 13:13    #10487     Sufler - Porady do gry - Mała ilość kartek
Moim zdaniem ilość kartek zależy od dyscypliny w zespole. Podobnie jak kolega wyżej gram Liverpoolem. W pierwszym sezonie to była makabra i po co najmniej 5 żółtych na mecz i zdarzały się też czerwone. Gram oczywiście przez cały czas na agresywnym odbiorze. Proceder znikł kiedy posypało się z mojej strony parę kar pieniężnych. Jeżeli utemperujesz swoich zawodników to ilość kartek będzie mała. Sam posiadam paru zawodników z wysokimi atrybutami agresji i determinacji i z kartkami nie mają problemów.

Perkoz12 Partyzant

26.01.2011 22:59    #10488     Sufler - Porady do gry - 3 koszulki problem
Witam mam problem a mianowicie mam kitspaki sciagniete dzialaja ale tylko teoretycznie problem jest w tym ze niektore druzyny w kitsoacku maja 2 koszulki a w grze widnieja 3 jedna standardowa jak zrobic zeby tych standardowych nie wyswietlalo nie kasujac w panelu 3 koszulek bo niektore kluby beda poszkodowane a tak bym nie chcial zbytnio jakies pomysly ?

jordaneq Młody aktywista

[quote=Falcon]Pytanie do zaprawionych w bojach poza Europą. Gram sobie ligą australijską i nie wiem jakie zaznaczyć ligi aby znaleźć jakich tanich grajków. Kasy nie mam za dużo bo aż 30 tysiaków ojro.Dotychczas grałem tylko w Europie to i z zawodnikami nie było problemów.FM 08[/quote]

Możesz się śmiać ale zawsze gdy grałem poza Europą: w Somalii, na Wyspach Salomona - to zawsze brałem dodatkowych z Polski. Cieszyłem się gdy Polacy stanowili o sile nie dość że zespołu to i ligi :) Raz nawet Polak został MVP Klubowych Mistrzostw Świata :) Pozdrawiam

Falcon Przodownik pracy

Pytanie do zaprawionych w bojach poza Europą. Gram sobie ligą australijską i nie wiem jakie zaznaczyć ligi aby znaleźć jakich tanich grajków. Kasy nie mam za dużo bo aż 30 tysiaków ojro.Dotychczas grałem tylko w Europie to i z zawodnikami nie było problemów.FM 08
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.