Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

unnical333 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.02.2011 22:18    #10451     Sufler - Porady do gry - Taktyka na przeciwnika
No ale skoro rywal radzi sobie z 4-4-2 to z taktyką którą podałem powinien mieć problemy ... Więc na jedno wyszło :)

piter150 Partyzant

02.02.2011 21:57    #10452     Sufler - Porady do gry - Problem z piłkarzami
Od pół roku prowadzę Fulham sprowadziłem tam wielu młodych piłkarzy i juniorów. Dwóch piłkarzy 19 letnich o dużym potencjale się praktycznie nie rozwija, podczas, gdy inni zwiększyli swój poziom już o kilka punktów. Vegar Eggen Hedenstad od sierpnia 2010 (obecnie 01.2011) rozwinął się tylko o jeden punkt i to wtedy, gdy dałem mu tydzień przerwy i do tego gra regularnie. Peniel Mlapa od sierpnia 2010 w ogóle się nie rozwinął, pierwsze pół sezonu był na wypożyczeniu, a teraz wykupiłem go z jego klubu. Temu pierwszemu dałem bardzo wysokie obciążenia treningowe i był z nich niezadowolony, więc je obniżyłem do średniego i dałem tydzień wolnego. Proszę o pomoc nie wiem co zrobiłem źle.

elsiete92 Partyzant

dokładnie tak :) tylko to jest dla mnie niezrozumiałe dlaczego gdy raz udostępniłem graczy brakującym ogrania a oni nadal figurują na liście rezerw i są brani jako piłkarze rezerw (czyli powiedzmy tego klubu) chodź nie grają, grać nie mogą, nie ma ich tam w ogóle. czy ktoś jeszcze miał taki problem w Hiszpanii? może gdy awansują do grywalnej ligi to się to zmieni.

Malczas5 Partyzant

02.02.2011 17:09    #10454     Sufler - Porady do gry - FM genie scout 11 - problem
Włączam scouta chce wczytac zapisana gre i nagle wyskakuje mi bład :

The save game is compressed . Uncheck " Compress Save Games " option in the preferences , save your game and try again

wie ktos jak pomoc ?

Kazimir Partyzant

Witam.

Niestety przy zakładaniu nowej gry mam z tym problem: otóż nie wiem jak skonfigurować zakładki głebia szczegółów. Chciałbym aby wyświetlało mi wyniki zarówno Ligi Mistrzow, Ligi europejskiej jak i eliminacji do mistrzostw swiata i europy (strefy europejskiej jak i poludniowo amerykanskiej).

Szcerze mowiąc, chciałbym po prostu mieć jak największą możliwość "obserwacji" bez mordowania mojego sprzetu ( amd athlon 3200+, 2gb RAM, gf 9800). Przyznam się że ta głebia szczegółow sprawia mi spory bół głowy, nie moge sie zdecydowac jak to skonfigurować.

Aha, i jeszcze jedno pytanie: czy głębie można ustawiać tyklo na poczatku gry (podczas zakladania) czy mozna w to ingerowac również podczaszrozgrywki?

Z góry dzieki za odpowiedzi

michaeel Przodownik pracy

02.02.2011 16:04    #10456     Sufler - Porady do gry - Taktyka na przeciwnika
Witam. Jeśli przeciwnik najlepiej radzi sobie z drużynami grającymi taktyką 4-4-2 to czym przeciwnika przyćmić? Oczywiście gdyby to było takie proste to zmienił bym z miejsca taktykę, aczkolwiek zastanawia mnie to czy przy takiej zmianie zawodnicy mniej doświadczeni (3 liga hiszpańska) nie będą mieli problemów grając na co dzień w standardowym ustawieniu 4-4-2. Czy jest może inne wyjście z tej sytuacji? Bo zmiana całej taktyki na jeden mecz nie wchodzi raczej w grę.

xFFowaty Partyzant

Niestety Save z palencia mi padl z jakiego powodu nie mam pojecia ;/ a szkod bo ciekawie sie zapowiadalo.
Ale coz wrocilem do naszej rodzinnej ligi polskiej i wlasnie skonczylem 1 sezon w 2 lidze. zach : )

http://www.image(...)17730913

Pniemy sie powoli. Troche problem w srodku sezonu mialem z kontuzjami ale potem juz poszlo :) Co prawda zaden super wynik bo prognoza - 1.
Ale teraz bedzie ciekawiej bo mam probowac uniknac spadku z 1 ligi : ).
Tak wiec ide rozpoczac przygotowania do nowego sezonu. I dam znac jak sie skonczy.

elsiete92 Partyzant

Witam :) mam mały problem grając hiszpańską drużyną chciałbym aby moje rezerwy awansowały do 3 grywalnej ligi (obecnie 4 niegrywalna - nie ma podglądu na tą ligę itd.).. zrobiłem oczywiście odpowiednie ruchy transferowe ale popełniłem jeden błąd mianowicie podczas presezonu udostępniłem drużynie rezerw graczy pierwszego zespołu potrzebujących ogrania i teraz w drużynie rezerw mam ich cały czas w kadrze (oczywiście nie grają ale tam są)... i jak już wnioskuje gra uważa ich jako członków kadry i nie uwzględnia przez to wielu innych zawodników a nawet grają newgeny bez kontraktu (coś w stylu niemieckiej reprezentacji tylko oczywiście bardzo słabe).. nie wiem w jaki sposób miałbym ich usunąć by nie byli na liście rezerw i takie moje pytanie co mógłbym zrobić? :)

z góry dzięki :)

djlucas Partyzant

01.02.2011 21:03    #10459     Sufler - Porady do gry - Jak Dodać update na strone?
wyslalem i czekam na zamieszczenie... dlaczego to tak długo trwa? macie plik od wczoraj i jaki problem jest to zamiescic??

Fishu6 Partyzant

01.02.2011 20:47    #10460     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktem managera...
Witam! Prowadząc Barce w trzecim sezonie poprosiłem zarząd o przedłużenie mojego kontraktu. Niestety moja nienegocjowalna propozycja nie spodobała się klubowi i ten przerwał negocjacje. Nie chce kończyć przygody z Barceloną no ale opcja "prośby o nowy kontrakt" jest nieaktywna... a co ciekawe mija 30.06.2013 a ja dalej jestem na stanowisku. Czy mogę grać dalej w takiej sytuacji, bez obaw, że nagle bez informacji zostanę wyrzucony?

P.S. Co daje opcja w interakcji z piłkarzem "praca z młodzieżą" ? I kiedy mozna z niej skorzystać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution