No ale skoro rywal radzi sobie z 4-4-2 to z taktyką którą podałem powinien mieć problemy ... Więc na jedno wyszło
tylko to jest dla mnie niezrozumiałe dlaczego gdy raz udostępniłem graczy brakującym ogrania a oni nadal figurują na liście rezerw i są brani jako piłkarze rezerw (czyli powiedzmy tego klubu) chodź nie grają, grać nie mogą, nie ma ich tam w ogóle. czy ktoś jeszcze miał taki problem w Hiszpanii? może gdy awansują do grywalnej ligi to się to zmieni.
Co prawda zaden super wynik bo prognoza - 1.
mam mały problem grając hiszpańską drużyną chciałbym aby moje rezerwy awansowały do 3 grywalnej ligi (obecnie 4 niegrywalna - nie ma podglądu na tą ligę itd.).. zrobiłem oczywiście odpowiednie ruchy transferowe ale popełniłem jeden błąd mianowicie podczas presezonu udostępniłem drużynie rezerw graczy pierwszego zespołu potrzebujących ogrania i teraz w drużynie rezerw mam ich cały czas w kadrze (oczywiście nie grają ale tam są)... i jak już wnioskuje gra uważa ich jako członków kadry i nie uwzględnia przez to wielu innych zawodników a nawet grają newgeny bez kontraktu (coś w stylu niemieckiej reprezentacji tylko oczywiście bardzo słabe).. nie wiem w jaki sposób miałbym ich usunąć by nie byli na liście rezerw i takie moje pytanie co mógłbym zrobić? 
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
0 online, w tym 0 zalogowanych, gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty