Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sdms Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.02.2011 18:32    #10441     Sufler - Porady do gry - Stadion Miejski
[quote=szycha333]1.Tak wybudują nowy lub wykupią ten.(chyba że jest to bug że nie mam opcji)
2.Tak, maksymalny poziom można sprawdzić przez edytor[/quote]
Właśnie problem w tym, że w edytorze nie sprawdzę, bo klub nie ma przypisanego żadnego stadionu w bazie danych. Dlatego jest napisane, że gra na stadionie miejskim. W edytorze mogę sprawdzić minimalną/średnią/maksymalną widownię, ale to nijak się ma do pojemności stadionu, bo np. grając Piastem da się rozbudować stadion do 15 tys miejsc, a maksymalną widownię miałem bodajże 18 tys., więc to zależy od sukcesów klubu/reputacji.

Trzeba chyba cierpliwie czekać, aż zarząd uzna, że klubowi potrzebny jest własny stadion :)

EDIT:

No i Kleyo mnie ubiegł. Dzięki za odpowiedzi :)

tevezz Partyzant

Witam, gram w fm08 i pewnego pięknego dnia odpalając save wyskoczył mi oto taki komunikat : not well-formed (invalid token) at line 1 of Profile 1.xml ... niby grać można dalej, ale wyskakuje on dosyć często choćby podczas naciśnięcia strzałki wstecz... Odpalając nową grę i po załadowaniu jej błąd się powtarza. Przeszukałem chyba wszystkie fora i znalazłem tylko podobne problemy graczy, lecz żaden sposób z podanych nie pomógł. Może tutaj się uda znaleźć rozwiązanie?

Kaz Partyzant

04.02.2011 01:14    #10443     Sufler - Porady do gry - XML Parsing Error
Mam problem. Gdy odpalam "jedenastkę" wyskakuje mi XML Parsing Error - no element found at line 1 of, a następnie mam czarny ekran, po którym wyskakuje błąd, że nie można znaleźć czcionki vera/gra uruchamia się w dziwacznej rozdzielczości/nic się nie dzieje i dalej mam czarny ekran. Nic w plikach nie grzebałem, co się stało?

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
03.02.2011 20:01    #10444     Sufler - Porady do gry - Uaktulanienie Fm 2011 Pomoc!
Do takich zapytań jest ten temat: http://www.cmrev(...)page=143
lucasinho.blox.pl

ibi92 Partyzant

03.02.2011 15:22    #10445     Sufler - Porady do gry - problem z rejestracją składu
Witam,

Mam problem z rejestracja skladu Piasta Gliwice. Mianowicie. Gram juz 5 sezon w FMa 11. Awansowalem Piastem Gliwice do Ekstraklasy. Gdy zbliza mi sie najblizszy mecz 1 kolejki i gdy przechodze do "Wyboru skladu" okazuje sie, iz nie mam zarejestrowanych zawodnikow i zadnego z nich nie moge wybrac do wyjsciowej 11-stki. Klikam wiec load do momentu w ktorym otrzymuje informacje o zablizajacym sie terminie rejestracji zawodnikow (mniej wiecej to jest chyba 1 czy 2 lipca czasu FM-owskiego). Naciskam na 'rejestracja' i pokazuje sie moje okienko ze skladem... i tyle. Nie ma zadnej informacji o rejestracji, moge jedynie powybierac pozycje na ktorych maja grac zawodnicy. Tak jakbym kliknal w kolumne "Piast" a nastepnie "Sklad". Miajaja dni w FMe lecz drugiej informacji dot. rejestracji zawodnikow nie dostaje. Jedyne co moge zrobic to przypisac numery zawodnikow.
Probowalem dawac urlop od momentu awansu do Ekstraklasy do dnia w ktorym rozgrywam 1 mecz w owej lidze. Mialem nadzieje, ze asystent to za mnie zrobi, ale ciagle mam taki sam problem. Zawodnicy sa nie zarejstrowani.

Co robie zle? Czego nie zauwazam?

Bardzo prosze o pomoc,

Dzieki

Bakaland Partyzant

03.02.2011 13:44    #10446     Sufler - Porady do gry - Transfery.
Witam Serdecznie.Mam pewien problem w FM 11.A mianowicie sprzedałem 2 swoich zawodników do ligi holenderskiej za ponad 1 milion polskich złotych,skończyło się okienko transferowe,i ze sprzedaży zawodników nie otrzymałem pieniędzy.I moje pytanko jest takie,kiedy otrzymam te pieniądze?

Aras1998 Partyzant

03.02.2011 13:05    #10447     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Mam problem. Tworze serwer w FM2011 i jak wpisze jak ma sie nazywac serwer i haslo potem powinienem wybrac lige czy coś ale nie wlącza mi sie to okienko zeby wybrac lige. Tylko po wpisaniu nazwy klikam potwierdz i mam to okno Dołącz do gry sieciowej... Mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie ;D Co mam zrobic ??

Kazimir Partyzant

No własnie ja mam taki problem. P

Próbuje podpisać kontrakt z wolnym zawodnikiem a na imię mu Saliou Ciss.

Naprawde dobry lewy obrońca i wszystko byłoby pieknie, gdyby nie to że uparł sie na klauzule odejscia (o ile pamietam chciał by wynosiła coś okolo 1 miliona euro). A ja z wiadomych powodow nie chciałem sie na to zgodzic.

Nie da sie go jakoś zmusić? Albo usunąc tą klauzulę po podpisaniu kontraktu?
Bo ta klauzula chyba oznacza ze w kazdej chwili może sie pojawić oferta w wysokosci 1 mln euro, zawodnik zechce odejsc i ja w zaden sposob nie bede mogl go powstrzymać?

szycha333 Partyzant

Gram na 5 grywalnych Polskich ligach, zaczynałem w 3 lidze i tak sobie grałem.
Po roku awansowałem do 2 ligi-nic nie budowałem bo zarząd się nie zgadzał
Po kolejnym roku awansowałem do 1 ligi-rozbudowałem bazę treningową i młodzieżowym
Po kolejnym roku awansowałem do Ekstraklasy-Buduje baze treningową i młodzieżową i stadion który anulowano
Problem w tym że w 1 i 2 sezonie mogłem prosić zarząd o akademie piłkarską a teraz nie ma tej opcji, możliwe że ten sam problem będe miał ze stadionem... Po prostu te opcje są szare a o baze treningową i młodzieżową mogę normalnie pytać zarząd mimo że buduje te obiekty aktualnie...

sdms Partyzant

w takim razie kwestia stanu technicznego chyba. Grając Piastem nigdy nie miałem takiego problemu.

Ewentualnie za ciężcy zawodnicy ;) jak biegają to powodują drgania i rozwalają podgrzewanie ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution