Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

endrus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.02.2011 20:29    #10411     Sufler - Porady do gry - rezerwy
[quote=damianslca]Mam problem z rezerwami klubów (wszystkich!). Polega on na tym ze po wejsciu w rezerwy obojetnie jakiego klubu gra zaczyna się mulić i nie nadaje się do gry. Obok napisu "piłkarze" pojawia się coś w stylu: "kopia, niestandardowe, niestandardowe i tak aż do końca ekranu. Miał ktoś podobny problem?[/quote]
A kto ci kazał tam zaglądac?!
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

10.02.2011 20:08    #10412     Sufler - Porady do gry - rezerwy
Czemu warn ? Po prostu odpowiedział na pytanie. Bezsensowne pytanie, bezsensowna odpowiedź. Żeby nie było offtopu, też nie miałem takiego problemu :)

damianslca Partyzant

10.02.2011 19:42    #10413     Sufler - Porady do gry - rezerwy
Mam problem z rezerwami klubów (wszystkich!). Polega on na tym ze po wejsciu w rezerwy obojetnie jakiego klubu gra zaczyna się mulić i nie nadaje się do gry. Obok napisu "piłkarze" pojawia się coś w stylu: "kopia, niestandardowe, niestandardowe i tak aż do końca ekranu. Miał ktoś podobny problem?

sdms Partyzant

10.02.2011 18:21    #10414     Sufler - Porady do gry - Liga indonezyjska
Gram obecnie drugi sezon w 1 lidze indonezyjskiej. Prowadzony przeze mnie zespół zajął 6 miejsce w swojej grupie, więc nie zakwalifikował się do drugiej fazy, ale doszedł do finału pucharu indonezji (może dlatego, że za zwycięstwo w pucharze przydzieliłem wysokie premie). No i sprawa wygląda tak, że po półfinale pucharu (25.04) do finału (27.05) jest całkiem sporo czasu, więc żeby piłkarze nie stracili formy, a klub pieniędzy zacząłem planować sparingi. I tu pojawił się problem, bo od 11 maja miałem zajęte terminy - ostatni sparing mogłem zaplanować na 10 maja. Dopiero jak minął 11 maja dostałem możliwość planowania sparingów na dalsze dni. Z czego to może wynikać? To jakiś błąd, czy co?

Guezmir Młody aktywista

10.02.2011 13:33    #10415     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=Bakaland]Witam.Gram Dopiero 1 sezon Jagiellonią Białystok.Po 2 spotkaniu rundy wiosennej zajmuję 2 lokatę.Od 2 meczy nie mogę już wygrać żadnego meczu.Gram ustawieniem 4-5-1.Jako defensywny pomocnik Kaścelan,Rozgrywający Grzyb,Środkowy pomocnik Andradina,skrzydłowy lewy Kupisz,prawy Grosik i Franek jako Wysunięty Napastnik.Kompletnie strzelam mało bramek.Mam z tym ogromny problem.W rundzie jesiennej Frankowski strzelil tylko 2 bramki,z czego 5 Grosik który jest skrzydłowym;/.Jeśli będzie potrzeba żebym wrzucił screeny z ustawien indywidualnych piłkarzy zrobię to.Proszę o pomoc z tymi ustawieniami,i brakiem strzelania bramek.Pozdrawiam.[/quote]

Daj Frankowi rolę "lis pola karnego", ale zredukuj bieganie z piłką. Jak to się nie sprawdzi, ustaw Grosikowi i Kupiszowi "schodzących napastników (atak)" a Frankowi "kompletny napastnik (wsparcie)". Nie ustawiaj trójce najbardziej wysuniętych piłkarzy zadania "atak" - tworzy sie wtedy dziura między atakiem i pomocą. Niech ktoś z trójki "Franek, Kupisz, Grosik" ma zadanie "wsparcie" - akcje będą się lepiej zazębiać. Mój typ - Frankowski lub Kupisz.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Guezmir Młody aktywista

10.02.2011 13:28    #10416     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=Vittek93]Witam, mam pytanie dotyczące Rooneya (FM11). Obecnie mam go ustawionego jako środkowego napastnika ( polecenie z poradnika naśladując rzeczywistość). Efekt? Mam początek listopada i Rooney ma na koncie okrągłe ZERO bramek. Jakies porady, sugestie? Gram w FM już dobre kilka lat i Rooney nigdy nie strzelał dla mnie powyżej 15 goli na sezon. Co ciekawe prowadząc inne kluby zwracałem na niego uwage - rzadko schodził poniżej 20 goli na sezon, więc problem leży raczej po mojej stronie (ustawień). Czekam na propozycje ;)[/quote]

Przydzielenie roli "kompletny napastnik (wsparcie)" lub "klasyczna 10" mogą pomóc mu w lepszej grze. Dużo zależy od tego, jaką grasz taktyką i czy chcesz aby skupił się tylko na ataku, czy żeby robił to za niego ktoś inny, a Wayne mógłby cofać się po piłkę i atakować z głębi pola. Możesz dodatkowo przypilnować, by miał niemal nieograniczoną swobode, dość często podawał prostopadle, biegał z piłką przy nodze i jak najrzadziej uderzał z dystansu - i tak będzie to robił, ale najczęściej będzie się starał szukać innych rozwiązań.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

pawlew Partyzant

Ja mam ten sam problem, proszę pomóżcie!

dashek16 Partyzant

Witam mam taki problem. Wklejiłem plik z Polskimi ligami. Kiedy zaczynam gre (oczywiscie FM 11) wyskakuje czy chcę użyć ich, klikam ok i wyskakuje że baza (database) ma 75,000 zawodników czy jak to się tam liczy i nie moge wybrac polski :(
Jak wybieram kilka krajów naprzyklad powiedzmy 3 to baza ma tylko 16,000 MAX
jakim cudem polskie ligi update ma ponad 75,000:(
Prosil bym o szybką pomoc
Chcę się nacieszyć FM 11 wlasnie dostalem :D a chce odrazu w polskiej lidze zagrać:D

Vittek93 Partyzant

09.02.2011 21:25    #10419     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam, mam pytanie dotyczące Rooneya (FM11). Obecnie mam go ustawionego jako środkowego napastnika ( polecenie z poradnika naśladując rzeczywistość). Efekt? Mam początek listopada i Rooney ma na koncie okrągłe ZERO bramek. Jakies porady, sugestie? Gram w FM już dobre kilka lat i Rooney nigdy nie strzelał dla mnie powyżej 15 goli na sezon. Co ciekawe prowadząc inne kluby zwracałem na niego uwage - rzadko schodził poniżej 20 goli na sezon, więc problem leży raczej po mojej stronie (ustawień). Czekam na propozycje ;)

holender Partyzant

09.02.2011 16:58    #10420     Sufler - Porady do gry - czarny ekran w fm 2010
Witam,mam problem z fm 2010, gralem pol roku i wszystko bylo dobrze,a teraz od kilku dni chce wlaczyc gre i pojawia sie tylko czarny ekran i lapka i nic nie moge z tym zrobic,moze ktos pomoze????

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution