Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sdms Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Problem jak na załączonym obrazku. W zasadach superpucharu indonezji jest napisane, że zwycięzca otrzymuje 61 tys euro. Tymczasem po zwycięstwie w wiadomościach informacja, że klub otrzymał 46 tys euro. Ktoś może pomóc wyjaśnić tę sytuację?

kosior145 Partyzant

to jest bez sens bo naprawde w tej grze nie masz stu procentowego panowania nad zespołem bo naprawde bym powiedział "chłopaki nie odpuszczajcie po strzeleniu bramki w futbolu gra sie do ostatniego gwizdka" niestety tak sie nie da mam jeszcze inny problem po dobrym sezonie Tottenhamem (5 miejsce w BPL Cwiercfinał LM) chcą mi wykupić cały skład i jak odrzucam to piłkarze sa niezadowoleni bo chca przejsc do lepszego klubu co z tym zrobic ?

Magicc Ekspert

Znam ten problem, tj. drużyna gra do pierwszej bramki, a potem sobie totalnie odpuszcza. Walczę z tym od początku gry w FM2011 i nic nie daje 100-procentowej pewności. Czasem po strzelonej bramce pomaga ustawienie bardziej ofensywnej taktyki (chociaż to kompletnie nielogiczne, ale skutkuje), czasem odpowiednie polecenia z ławki (nie ma reguły, raz coś pomoże, raz nie), a czasami potrzebna jest zmiana taktyki w przerwie.

Problem w tym, że po rozegraniu prawie sześciu sezonów nadal nie widzę logicznego klucza i zaczynam wątpić czy taki istnieje.

BTW, jak widać można do tego problemu podejść bez wulgaryzmów. Tobie też tego życzę;)

sdms Partyzant

Przede wszystkim jak johny96 - zanim cokolwiek napiszesz ochłoń. Już pomijając kwestie kultury osobistej to po prostu wypowiedź osoby wyraźnie zdenerwowanej jest często po prostu nieczytelna (między innymi z powodu nagromadzenia wulgaryzmów).

Po drugie - takie jest właśnie zadanie menedżera, aby właściwie zmotywować swoich zwodników. W tym wypadku znów johny ma rację - zespół najwyrażniej po prostu sobie odpuszcza mecze ze słabszymi rywalami, więc musisz wymyślić sposób, aby ich zmotywować do walki niezależnie od klasy przeciwnika. Pochwały nie zawsze są najlepszym sposobem motywowania. Zresztą widzę, że sam zauważasz problem z brakiem motywacji po strzeleniu bramki, więc pozostaje tylko wymyślić jak ich właściwie umotywować by nie odpuszczali i nie tracili głupich bramek.

I z całym szacunkiem, ale w tym momencie wkurzać możesz się tylko na siebie, bo to na pewno nie wina gry ;)

johny96 Partyzant

Po pierwsze, trochę kultury. Nie ma potrzeby na takie "przymiotniki". Po drugie, zmień nazwę tematu, bo możesz dostać pomarańcz, a po trzecie, może problem leży w motywacji, złe morale.

DawidosX Partyzant

Witam!
Chciałbym ze wszystkimi się przywitać, jestem nowym użytkownikiem.
Mam pewny mały problem, i przychodzę z nim na tą stronę.

Kupiłem do Manchesteru City DiMarie w zimowym okienku transferowym. Mam przy jego nazwisku taki symbol (załącznik). I chmurkę 'piłkarz może grać w następnym meczu, o ile zostanie zgłoszony na czas do rozgrywek'.

Stąd moje pytanie - Jak zgłosić tego piłkarza do rozgrywek?
PS. W rozgrywce jest już 11 stycznia.

Pozdrawiam.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
1. Nie, bo to nie forum, tylko sufler - miejsce do pytania o problemy a nie na dzielenie się przeżyciami.
2. Nie ma takiego edytora.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

zimek7 Partyzant

10.02.2011 20:48    #10408     Sufler - Porady do gry - rezerwy
Pytanie brzmi:
"Miał ktoś podobny problem?"
Więc odpowiedź to tylko "tak", lub "nie".

damianslca Partyzant

10.02.2011 20:48    #10409     Sufler - Porady do gry - rezerwy
regulamin i regulamin a problem nie znika :(

jordaneq Młody aktywista

10.02.2011 20:33    #10410     Sufler - Porady do gry - rezerwy
[quote=Kampo]Czemu warn ? Po prostu odpowiedział na pytanie. Bezsensowne pytanie, bezsensowna odpowiedź. Żeby nie było offtopu, też nie miałem takiego problemu :)[/quote]

Cytuję paragraf 2 regulaminu:
[quote]Jeżeli nie znasz odpowiedzi na pytanie - nie pisz.[/quote]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution