Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

blaise_ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.11.2016 17:23    #1041     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Witam, mam duży problem z FM17. Rozpocząłem sezon Bałtykiem Gdynia w III lidze i gra działa płynnie do 31sierpnia. Tego dnia gra ładuje się 15 min i bardzo długo czekam aż dzień minie. Najgorsze zaczyna się później. Mianowicie po tym dniu nie mogę wgrać save... Mam zrobiony zapis 1 września i w czasie wgrywania save wyrzuca mnie z gry...Nie mam pojęcia co robić i co jest przyczyną. Jakieś propozycje i rozwiązania mile widziane.

pozdrawiam

Wiczyn92 Partyzant

Witam Serdecznie w kolejnej wersji mam ten sam problem z edytorem po prostu się nie odpala. W FM 2016 nie działał przez prawie pól roku ,aż naprawił się sam w okolicach patcha 16.3. W tym roku wszystko wygląda w ten sam sposób więc nawet nie próbuje naprawiać - szkoda nerwów. FM działa mi normalnie jedynie kariery z bety wywalają crash dump-y ale to i tak były testowe więc nie ma problemu.

Mam wielką prośbę czy ktoś był by na tyle uprzejmy ,żeby wykonać dla mnie małą edycję bazy danych? Mianowicie prosiłbym o usunięcie Managerów pierwszych zespołów w(żadnych innych zmian) :
-Lech Poznań
-Inter Mediolan
-Totetnham
-West Ham
-Valencia cf
-AC Milan

Preferuje grę z włączoną opcją "Nie pozwalaj na obejmowanie zespołów posiadających menadżerów " ale wtedy nie mogę rozpocząć kariery w klubie którym bym chciał od kilku wersji obrałem taką taktykę i u mnie sprawdza się świetnie. Przy możliwości dodania managerów do wszystkich zespołów niestety chęć małych transferowych oszustw okazuje się silniejsza i z czasem psuję mi rozgrywkę. Wiem brak samodyscypliny ale to już moja osobista sprawa.

edytowany plik można wrzucić gdzie kol wiek lub podesłać mi na email: (wiem wiem firmowy ale tylko na niego regularnie zerkam)

10swistak Partyzant

[quote="PavS"]Ciekawostka na temat niby poprawionych transferów. Awansowałem Oviedo do 1 ligi i chciałem sobie zakontraktować Fede, cena dogadana, obietnice klepnięte, ale niestety zażądał 20tys euraczy na tydzień (płaca nie do przyjęcia w moim budżecie) rzuciłem szybkie 15tys., na co agent negocjacje zerwał, normalna sprawa. Problem w tym, że razem ze mną o tego zawodnika starała się Granada i właśnie tam trafił z ciekawości rzuciłem okiem na warunki kotraktu i tu bum zaskoczenie, płaca 5k na tydzień i premie sporo niższe niż te odrzucone u mnie. Trochę to zabawne :)

P.S. Zapomniałbym status w drużynie "rotacja" gdy u mnie był to "kluczowy zawodnik".[/quote]

Ja miałem identyczną sytuację z Andreasem Pereirą. United chcieli go sprzedać za śrubki, miał jeszcze trochę potencjału do wykorzystania więc mówię "biorę!". Jednak zażądał ok 200 tyś euro miesięcznie, co dla mojego Reading trochę za dużo. Poszedł do Nottingham Forest gdzie zarabia 66 tyś euro na miesiąc. Czy między Reading i Nottingham Forest jest taka przepaść? No nic, Pereira kopie się po czole gdzieś między piętnastym a osiemnastym miejscem w Championship, a ja mknę do Premier League ;)

PavS Partyzant

Ciekawostka na temat niby poprawionych transferów. Awansowałem Oviedo do 1 ligi i chciałem sobie zakontraktować Fede, cena dogadana, obietnice klepnięte, ale niestety zażądał 20tys euraczy na tydzień (płaca nie do przyjęcia w moim budżecie) rzuciłem szybkie 15tys., na co agent negocjacje zerwał, normalna sprawa. Problem w tym, że razem ze mną o tego zawodnika starała się Granada i właśnie tam trafił z ciekawości rzuciłem okiem na warunki kotraktu i tu bum zaskoczenie, płaca 5k na tydzień i premie sporo niższe niż te odrzucone u mnie. Trochę to zabawne :)

P.S. Zapomniałbym status w drużynie "rotacja" gdy u mnie był to "kluczowy zawodnik".

icemaneq Partyzant

12.11.2016 21:57    #1045     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z odczytem
Witam otóż mam problem z odczytem tzn. przy włączaniu fm 17 nie wczytuje mojego profilu po mimo , że znajduje się w plikach w dokumentach jest także problem z jednym z zapisów który został poprawnie zapisany jednakże teraz nie da rady go włączyć . Czy ktoś spotkał się w tej części z czymś takim i czy jakoś go rozwiązał ? Pozdrawiam i czekam na jakąkolwiek pomoc :)

vendir Partyzant

Dodatkowa informacja : Zespol z 2 ligi dodanej przez w.w. dodatek awansuje do ekstraklasy. Gdy przetestowalem save z poczatku sezonu i 'urlopem' przeciagnalem go o rok do przodu to w przypadku bez awansu problem sie nie pojawil

Viique Młody aktywista

12.11.2016 11:35    #1047     Sufler - Problemy techniczne - zamiast meczu od razu wynik
Jeżeli problem tyczy się wyłącznie meczów sparingowych, to w 'zakładce sztab' -> 'obowiązki' -> 'pierwszy zespół' należy przydzielić sobie opcję 'zarządza sparingami'. Jeżeli dochodzą do tego mecze ligowe i pucharowe CHYBA nie ma opcji żeby nie przenosiło Cię do ekranu meczowego (o ile nie ściągnąłeś specjalnej skórki z funkcją 'instant result' ).
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

generaltom Partyzant

12.11.2016 11:24    #1048     Sufler - Problemy techniczne - zamiast meczu od razu wynik
Witam, mam taki problem. Jak mam grać mecz to od razu pojawia się wyniki meczu, a nie jak zawsze możliwość ustawienia taktyki, rozmowy motywacyjne, sam mecz w 3D itp. Fakt ze wydajność tylko na 2 gwiazdki, ale... powtórki chodzą ok, więc to chyba nie jest problem. Może trzeba coś "odhaczyć" w ustawieniach,ale jak dla mnie to wszystko jest dobrze zrobione.Proszę o pomoc!!!

Kepus Partyzant

12.11.2016 11:17    #1049     Sufler - Problemy techniczne - Problem z LOGO - HELP
Witam,
wgrałem tak jak jest w instrukcji logo - FM 2017 Standard Logo Pack
27.10.2016 00:49, @Mojogo

Niestety pomimo buforowania,odświeżania itp w dalszym ciągu nie wgrało się logo.
Co może być tego powodem?
Help please!

Kartvel Partyzant

Może tak być, jeśli masz jakieś inne pliki dodające coś do bazy, czasami występują konflikty. Sam "goły" plik działa bez żadnych problemów, testowane.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution