Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

B.A.R.T.E.K Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.02.2011 13:07    #10381     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
mam problem z ustawiniem grajka w ustawieniu 4-4-2
gram milanem i chodzi o ustawienie pirlo daje mu cofniety rozgrywający obrona
innemy środkowemu daje środkowy pomocnik wsparcie
ii widzac po meczu i ocenach nie gra rewelacyjne oceny poniżej 6.6 to norma.
Grajac takim ustawieniem w arce gdynia wszystko grało az miło było patrzeć wtedy tam budzyński miał zazwyczaj najwiecej podań w meczach i dużo asyst ale tutaj w milanie pirlo bardzo słabo gra. AA i w poleceniach dla drużyny jest zaznaczone że właśnie pirlo jest podstawowym rozgrywającym.
Możecie cos doradzić??

MetOz Partyzant

16.02.2011 13:00    #10382     Sufler - Porady do gry - Problem FM 11
Witam, Mam problem z dodaniem Herbów do Polskich drużyn 3 jak i 4 ligi. wrzucam herby do graphics/llogos.. i mam tak że niektóre herby widać a niektóre nie, te które widać to są pomieszane, np Broń Radom ma herb Włókniarza Zelów :/

sidos35 Partyzant

16.02.2011 10:21    #10383     Sufler - Porady do gry - Wyniki pozasportowe
Witam mam problem z wydatkami pozasportowymi otóż gram sobie Liverpoolem i co miesiąc mam staty w wysokosci 5-6mln prawie 4,5mln szło na wydatki pozasportowe ,ale poczytalem inne tematy i wyłączyłem wyjazdy scoutów i w następnym miesiącu było 1 mln mniej niż we wczesniejszym nie wiem co jest grane przez to jestem stratny co miesiąc .Gram na patchu 10.3 . Z góry dzięki na pomoc

rodem Młody aktywista

16.02.2011 07:28    #10384     Sufler - Porady do gry - Gra zaczyna wyrzucać !!
Ostatnio był podobny temat: http://www.cmrev(...)xml.html
Zastosuj się do odpowiedzi #3

BronekTS Partyzant

16.02.2011 00:16    #10385     Sufler - Porady do gry - Gra zaczyna wyrzucać !!
Witam,

mam taki problem. Ponieważ spędziłem już troszkę nad grą i nie mogę tego tak odpuścić zgłaszam się z prośbą o pomoc do Was.

Jestem w grze już w 2014 roku. Wczoraj po zakończeniu normalnie zapisałem jak zwykle. Dziś wchodzę, gram,po jakimś czasie przy próbie kliknięcia na nazwisko piłkarza by przejść w jego profil - grę wyrzuca do Windowsa.

I tak w kółko. Próbowałem przeinstalować grę - nic to nie dało. Co ciekawe, miałem save z wczoraj na którym się to dzieje i miałem również automatyczny save z 1 lutego - na nim dzieje się to samo :/

Proszę pomóżcie co można z tym zrobić? Da się uratować tą grę czy przepadło ?

piter150 Partyzant

15.02.2011 19:57    #10386     Sufler - Porady do gry - Jak znaleźć klub filalny?
Nie bardzo cię rozumiem, wchodzę we własny klub, wybieram relację i tutaj jest problem, przecież w relacjach klubu są tylko rywal i ulubieni, bądź nie lubiani piłkarze. Po drugie, gdzie masz możliwość dodania klubu i ustalenia z nim dobrych relacji. Proszę wytłumacz dokładnie lub też ktokolwiek inny, proszę pomóżcie.

bartibis Partyzant

15.02.2011 13:53    #10387     Sufler - Porady do gry - Jak znaleźć klub filalny?
U mnie to nigdy nie było potrzebne w klubach najlepszych. A po miesiącu nie było problemu w żadnym klbie

piter150 Partyzant

15.02.2011 12:32    #10388     Sufler - Porady do gry - Jak znaleźć klub filalny?
Mam problem chciałbym znaleźć klub filalny, ale nie wiem co zrobić by zarząd znalazł jakiś klub, nie wiem, może chociaż za pomocą edytora? Dwa razy już prosiłem zarząd o znalezienie klubu filalnego, ale zawsze było, że zarząd nie znalazł odpowiedniego kandydata. Co mam zrobić od czego to zależy,proszę o pomoc.

piter150 Partyzant

15.02.2011 12:12    #10389     Sufler - Porady do gry - problem z rejestracją składu
Mam ten sam problem tyle, że zimą. Proszę o pomoc.

Kacper125 Partyzant

14.02.2011 21:17    #10390     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Zacząłem karierę od nowa, drugi sezon gram i tu nagle wyskakuje crash dumps. Stosowałem się do zaleceń by nie używać edytorów itp. Więc pytam się co jest do cholery grane. Jak się pozbyć tego g*wna?!SI robi nas w jajo?
http://www.cmrev(...)?page=11 Nie pisałem tutaj bo jak wcześniej to robiłem to odpowiedzi się nie doczekałem...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution